keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hongkong-haalinta

Hei pitkästä aikaa!

Olen vihdoin kotiutunut kymmenen päivän Hongkongin lomaltani. Matka oli tiivistettynä huikean mielenkiintoinen ja opin paljon uutta paikallisesta kulttuurista. Toivon saavani kulttuurisokin, ja toive täyttyi paikallismajoituksen ansiosta. Oli ihanaa syödä kiinalaista ruokaa joka päivä - tosin edes yhdenkin kasvisruokailijalle sopivan vaihtoehdon sisältäviä ravintoloita oli aika vaikea löytää etukäteen suunnittelematta. Hongkongin hintataso on suunnilleen sama kuin täällä Britanniassa sillä erolla, että ulkona syöminen on paljon edullisempaa. Kemikalioita oli pilvin pimein, ja etenkin korealainen ja japanilainen kosmetiikka tuntui hallitsevan markkinoita. Minulla oli mukanani lista eläinystävällisestä aasialaisesta kosmetiikasta, mutta en löytänyt niitä merkkejä ainakaan niistä liikkeistä, joissa kävin. En kuitenkaan halunnut ottaa elämäntehtäväkseni sopivan kosmetiikan löytämistä, koska halusin pääasiallisesti tutustua matkakohteeseeni muuten. Pieneltä shoppailulta ei tietenkään vältytty, joten tässäpä teille asianmukainen haalintapostaus!

Kaikki ostamani tuotteet (osa niistä ovat lahjoja):



Kauneuslöytöni: meikkilaukku; EOS-huulirasvat; i nuovi cheek blush; i nuovi-luomiväri (Copper); Melvitan näytteitä; Herbline Essentials Aloe Vera & Honey Moisturizer; ecopure Aloe cleansing foam


Dr. Jart Water Fuse Blemish Base (Most Moist) (unohdin kokonaiskuvista)

Kosmetiikka en tosiaan ostanut ihan hirveästi, koska minulla ei ollut hyvää pohjatietoa aasialaisten merkkien testausmenettelyistä eikä tietenkään nettiä saatavilla shoppailuhetkellä, että olisin voinut asian tarkistaa. Ostin suurimman osan näistä tuotteista kosmetiikkaliikeketjusta nimeltään Sasa, jonka liikkeitä oli ympäri Hongkongia melkeinpa joka kadun nurkassa. Niissä oli runsaat valikoimat vaikka miten ihania purkkeja, joita oli kiva tutkia, vaikka en niitä ostaa aikonutkaan. Törmäsin sellaiseen merkkiin kuin i nuovi. Ihastelin erityisesti sen luomivärivalikoimaa, josta yksilövärit olivat alennuksessa. Niiden pigmentti oli aivan upea kokeillessani värejä käteeni, ja ilokseni i nuovin tuotteissa lukee "no animal testing, no animal products". Menetin hurmoksissani kriittisen ajattelun taidon, ja ostin merkiltä kaksi tuotetta: kuparisen luomivärin ja voidemaisen poskipunan. Näin jälkikäteen tsekattuna en olekaan täysin vakuuttunut yhtiön 'no animal testing'-väittämästä. Minun on pakko laittaa niille sähköpostia, ja kysyä tarkennusta asiaan. Netistä en ole löytänyt oikeastaan mitään tietoa. Jos joku teistä tietää i nuovin testauskäytännöistä jotain, tieto olisi enemmän kuin tervetullut! Ai niin, siltä varalta jos onnistuin hämmentämään jotakuta - Hongkong ei vaadi kosmetiikkaa eläinkokein testattavaksi kuten manner-Kiina.

Seuraavaksi silmäni osuivat legendaarisiin EOS-huulirasvoihin! Niitä on kyllä täällä Briteissä saatavilla, mutta tietääkseni vain netistä, enkä ole koskaan tullut ostaneeksi niitä. Ne sattuivat olemaan Sasassa alennuksessa, joten mun oli pakko ostaa pari. Nyt minulla on niiden ihanat minttu- ja sitruunarasvat. Bloggaajien ja youtubelaisten keskuudessa olen kuullut hyvin ristiriitaisia arvioita niistä, joten minun oli aivan pakko päästä kokeilemaan niitä itse. Niiden aurinkosuojakerroin on 15, mikä oli Hongkongin kaltaisessa paikassa kätevää. Ennakoin pitäväni sitruunarasvasta enemmän, sillä pidän yleensä kaikista sitrustuotteista. Toisin kävi - olen aivan hullaantunut minttuisesta rasvasta! Se kihelmöi huulilla mukavasti pari minuuttia levittämisen jälkeen ja tuntuu todella rasvaavan huuliani. Sitruunarasvakin toimii, mutta mielestäni se ei ole yhtä kosteuttava. Mintusta tulee huulillekin raikas fiilis. Olen ehkä löytänyt huulivoiteiden pyhän Graalin!

I nuovin ja EOS:n lisäksi ostin Sasasta kuuluisan korealaisen merkin eli Dr. Jartin - minkäs muun kuin - BB-voiteen. Näitä samoja BB-voiteita on tarjolla täällä Briteissäkin, mutta ne sattuivat olemaan Sasassa alennuksessa, joten halusin ostaa sen. Voiteita oli erilaisia eri ihotyypeille, joten valitsin sarjan Most Moist-voiteen, eli tietenkin kuivalle iholle sopivan. Testasin sitä kunnolla ekaa kertaa vasta tänään, sillä Hongkongissa ei ollut mitään järkeä käyttää meikkiä. Se olisi jokapäiväisissä yli 30-asteen helteissä sulanut pois alta aikayksikön, ja halusin pystyä pyyhkimään kasvojani pitkin päivää. Ensivaikutelmani mukaan sen koostumus on hyvin kevyt mutta mielestäni keskipeittävä, se on helppo levittää ja häivyttää ja se pysyy kasvoilla pitkään. Sävyjä näissä BB-voiteissa oli vain yksi, ja se on todella vaalea mielestäni. Asia tosin korjaantuu lisäämällä The Body Shopin Bronzing Gel For Face-voidetta, jota sekoitan melkein jokaiseen meikkivoiteeseeni. Se muistuttaa mielestäni kovasti MUA:n Undress Your Skin-meikkivoidetta koostumuksen, peittävyyden ja helppouden suhteen.

Sain näiden Sasa-ostosteni kylkiäisenä ecopure Aloe-puhdistusgeelin. Sitä olen käyttänyt jo monta kertaa. Se tuntuu puhdistavan kasvoni hyvin, mutta ei siinä mielestäni ole mitään sen ihmeellisempää kuin suurimmassa osassa muissakaan puhdistusgeeleissä. Eihän mulla niitä nyt olekaan kuin neljä kylppärissä...

Suloisen rusettimeikkilaukun ostin pienestä liikkeestä, jossa oli esillä kaikennäköistä aloittelevien paikallissuunnittelijoiden juttuja: koruja, julisteita, sarjakuvia, vaatteita jne. Tuo meikkilaukku oli mielestäni uniikki ja niin sievä, että se oli aivan pakko saada. Törmäsin yhtenä päivänä myös Melvitan omaan liikkeeseen, jossa piipahdin pikaisesti. En tiennytkään, että niillä on omia liikkeitä. En ostanut sieltä mitään, mutta sain silti ilmaiseksi kolme näytettä ja ihmeellisen lasinalussetin, joka näkyy toisessa kuvassa. Herbline Essentials-voiteen ostin Dubain lentokentältä, jossa jouduimme odottamaan jatkolentoa muutaman tunnin. Voide on on osoittaunut todella miellyttäväksi. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on siitä huolimatta kosteuttava, mikä on harvinaista. Sen koostumus on silti kevyt ja se tuoksuu ihanalta. Suosittelen tutustumaan! Mua kiinnostaa nyt niiden muutkin tuotteet.

Esittelen loput ostokseni vain kuvin, ettei tästä postauksesta tule hillittömän pitkä ja tylsä!

Tuo keskimmäinen esine on perinteinen kiinalainen hiusneula. Mun pitää etsiä tutoriaaleja netistä, että osaan käyttää sitä jotenkin!

 Laukku ja huivi

 Lehdet ovat ystävälleni, joka harrastaa kiinan opiskelua. Peili on myös tuliainen hänelle. Pussissa olevat seesaminsiemen&pähkinä-herkut ovat puolestaan työkavereilleni.

Pari korttia, shottilasi joita kerään, pattereita jotka ostin tekonologiamessuilta, Melvitan lasinaluset ja aasialaisia kuivattuja herkkuja. Niiden maut ovat Ginger Lemon, Ten Scents Olive ja Supreme Licorice.

Vasemman ylänurkan pusero on 6ixty8ight-nimisestä liikkeestä. Sen alapuolella oleva toppi on jostain pienestä vaatekaupasta. Oikeanpuoleiset paidat ovat molemmat Uniqlosta. Ne ovat itseasiassa Ivana Helsingin suunnittelemat! Ihastuin niihin tosin ensin tajuamatta, että ne olivat SuomiDesignia ;).

Siinäpä mun ostokset! Mitäs pidätte? Kysykää lisätietoja, jos jokin askarruttamaan!

perjantai 16. elokuuta 2013

Blogitauko elokuun loppuun!

Moi! Ajattelin laittaa tännekin pienen muistutuksen siitä, että lähden lomalle Hongkongiin tänään ja tulen takaisin 27. päivä. Siihen asti blogi pystyy hiljaisena, mutta aktivoidun tietenkin taas loman jälkeen - toivottavasti esimerkiksi aasialaiskosmetiikka-haalinnalla ;). Olen koonnut listan eläinsytävällisistä aasialaisista kosmetiikkamerkeistä, joten toivon kovasti löytäväni niitä jostain. En tosin aio kuluttaa shoppailuun paljon aikaa, joten jää nähtäväksi.

Harmituksekseni 12 päivää sitten tilaamani uusi tankini eksyi postissa enkä ehdikään ottaa sitä mukaani. Varasimme nimittäin yhden yön rantahotellista, ja toiveissani oli chillailla rauhassa rannalla yksi iltapäivä värikkäitä cocktaileja siemaillen!

Viettäkää hyvä loppukesä ja palaillaan kuun vaihteessa! Adios! :)

maanantai 12. elokuuta 2013

Esittelyssä elokuun Amarya- ja BeautEco-kauneusboksit

Tässä tämä lupaamani toinen video! Se on Youtubessa paljon nähty unboxing-tyyppinen video, jossa näytän, mitä sain tämän kuun kauneustilausteni mukana. Toivottavasti tykkäätte! Esittelen tämän näköisiä tuotteita:



Sitten videoon. Toivottavasti katsotte ja peukuttakaa jos tykkäätte!


sunnuntai 11. elokuuta 2013

Biletyslook Urban Decayn Glinda-paletilla

Menin lauantaina ulos kaverin synttäreitä juhlistamaan. Synttärisankarin toiveen mukaisesti pukeuduin vähän tavallista hienompaan mekkoon kuin yleensä bilettämään mennessäni. Kiharsin hiukset ja tein silmämeikin Urban Decayn Glinda-paletilla, joka aivan ihana, romanttinen pastellipaletti. Sen sävyt sopivat täydellisesti vaaleanpunaiseen mekkooni.


Tässä jonkinlainen kollaasi lookistani. Sori, että kiillän ihan hillittömästi - silloin oli todella kuumankostea sää, ja hikeä pukkasi edes tekemättä mitään! Täytyy tosin sanoa, että silloin on mieli iloinen, kun meikki kestää ja kestää. Silmämeikkini kesti noin 14 tuntia täysin virheettömänä ennen kuin huomasin minkäänlaista suttaantumista - ja kyseessä oli hikiset yökerho-olosuhteet!

Tuotteet

Silmät:
Too Faced Shadow Insurance
Urban Decay Glinda-luomiväripaletti
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil (Rockstar)
B. Loud Volumising Mascara

Kasvot:
B. Prepared Makeup Primer
Fashionista Ready-To-Wear Brush-On Concealer
MUA Undress My Skin Foundation (Porcelein)
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Gel For Face
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder (001 Light Matte)
The Body Shop Shimmer Palette Oh Deer! Blush
Inika Eyebrow Pencil (Brunette Beauty)
E.L.F. Eyebrow Kit (Light)
Urban Decay Saturated High Gloss Lip Color (Glinda)

Vaatteet ja asusteet:

Mekko: New Look
Laukku: Topshop  (joka toimittaa myös ulkomaille)
Korut: Forever 21

Hongkongiin mukaan ottamani tuotteet

Tällä kertaa kirjoittelen minulle ajankohtaisesta asiasta, nimittäin pitkähkölle matkalle mukaan ottamistani tuotteista. Lähden Hongkongiin torstaina (16.8) kymmeneksi päiväksi. Olen ihan superhyperinnoissani, koska se on ensimmäinen Euroopan ulkopuolinen matkani. Mua kyllä vähän jänskättää se, että miten jaksan niin pitkät lennot. Lennän Manchesterista Dubain kautta. Sitten myös aikaeroon tottuminen hirvittää, mutta luulen innokkuutena päästä tutustumaan uuteen ja eksoottiseen paikkaan syrjäyttävän väsymyksen. Olen menossa avokkini kanssa, jonka perhe on Hongkongista kotoisin. Hän on siis britanniankiinalainen, mutta hän ei ole koskaan asunut Kiinassa. Majoitumme hänen sukulaistensa luona, joten siinä mielessä reissumme on edullinen. 

Olen jopa niin innoissani, etä mun tekisi mieli pakata vaikka heti - ja minä kuulun yleensä niihin viime hetken pakkaajiin. Mun tosin täytyy pestä jonkin verran pyykkiä ennen sitä. Mietin kuitenkin näin etukäteen, että mitä ihon- ja hiustenhoitojuttuja otan mukaan. En yleensä jaksa nipottaa näistä asioista matkoilla, mutta kymmenen päivää on sen verran pitkä aika, että en halua ihoni ränsistyvän siinä ajassa ihan hirveästi. Huomaan jo viikonloppureissujenkin jälkeen, miten ihoni on kireä ja ärtyneen oloinen puutteellisen hoidon vuoksi.



Aloitetaan ihonhoidosta.

Pukka Radiance Serum; Superdrug Dry Skin Relief Cream; manteliöljyä; Arran Aromatics Facial Gel Wash

Ostin Dry skin relief-voiteen lähinnä lentoja ajatellen. Pitkät lennot ilmeisesti kuivattavat ihoa hirveästi, joten sitä ajatellen halusin käsilaukkuuni jonkun tuollaisen pienen, tässä tapauksessa 50 millin tuubin jotain tehokasta voidetta lähinnä käsille ja kasvoille. Olen testannut sitä pari kertaa vasta, ja ainakin niiden perusteella se vaikuttaa ihan toimivalta perusvoiteelta. Manteliöljyn otan mukaan kaksivaiheista ihonpuhdistusta ja sheivaamista varten. Sain Arran Aromatics-puhdistusgeelin tämän kuun BeautEco Boxista, ja tykkään sen raikkaasta teepuuöljyn tuoksusta. Otan Pukan (vai taivutetaanko se Pukkan?) seeruminkin mukaan. Olen huomannut, että kun aloitin seerumeiden käytön viime kuussa, ihoni on tasoittunut ja pehmentynyt sen jälkeen! Luulen, että seerumeista on tulossa mulle uusi ihonhoitovillitys...

Nimetön hotellivartalovoide; Simple Kind To Eyes Revitalising Eye Roll-On; Melvita Orange Blossom Floral Water; kasvojenkuorinta- ja puhdistussieni

Otin viime kuun Ranskan matkan hotellista mukaan pienen vartalovoideputelin. Ajattelin kokeilla sitä nyt tällä matkalla, vaikka tuskin se mikään kovin ihmeellinen on. Simplen silmänalusgeeli on mulle puolestaan must-tuote reissullakin. Käytän sitä joka aamu, ja rakastan sen viilentävää vaikutusta niin paljon, että en varmaan heräisikään kunnolla ilman sitä! Melvitan mysteerinen kukkainen appelsiinivesi tuli mulle puolestaan tämän kuun Amarya-boksista. Se on mysteerinen siitä syystä, että en ole varma onko se kasvovesi vai jotain muuta. En käytä kasvovettä, joten se on vähän turhahko tuote mulle. Koska se on suihkupullossa ja tuoksuu namilta appelsiinista, ajattelin pitää sitä käsilaukussani Hongkongia kiertäessäni, ja raikastaa kasvojani suihkuttamalla niitä pitkin päivää. Ehkä se vähän virkistää ihoani. Toisin kuin 'orange floral water', olen vallan ihastunut Superdrugin kuorintasieneen. Se on tarkoitettu nimenomaan kasvoille. Se tekee kasvoistani ihanan pehmeät ja minun täytyy oikein hillitä itseäni, että en käyttäisi sitä liian usein. Haluan hinkata kaikki suurkaupungin liat kasvoiltani pois!

Nimetön hotellishampoo & suihkugeeli; Percy & Reed Colour & Shine Conditioner

Minä olen aika vaatimaton mitä hiustenhoitoon tulee. Shampoo ja suihkugeeli on myös samaisesta ranskalaishotellista vartalovoiteen kanssa. Unohdin omat suihkutuotteeni nimittäin sinne enkä ole hankkinut uusia - matkakokoisia sellaisia siis. Kymmenen päivää on kuitenkin aika pitkään ilman hoitoainetta, joten mukaani lähtee lempparini eli Percy & Reedin värjätyille hiuksille tarkoitettu, esanssiselta ananakselta tuoksuva tuote. 

Bic Twin Lady-ajoteriä; Superdrug-käsipyyhkeitä; The Body Shop Satsuma Hand Cleansing Gel

Ajoterien pakkaamista tuskin tarvinnee selittää. Kuumassa säässä tulen käyttämään paljon sääreni paljastavia sortseja ja hameita, joten en voi päästää jalkojani luonnolliseen tilaansa! Käsipyyhkeet ja -geelin otan mukaan ihan vain varalta pienentääkseni sairastumisvaaraa paikassa, jossa on hyvin erilainen bakteerikanta normaaliin ympäristööni verrattuna. Äidilläni on aina mukana käsipyyhkeitä ja käsidesiä, mille nauroin nuorempana. Nyt musta on tulossa samanlainen. Toivottavasti äiti on minusta ylpeä! ;)

Jungle Formula-hyönteiskarkotteet; Formula Sun Care-aurinkovoide

Hongkongin pienissä kylissä keskustan ulkopuolella on kuulemma kamalasti itikoita. Me siis hankimme tuollaisen ihmeellisen pistorasiaan kytkettävän hyttyskarkoite...jutun siihen huoneeseen, jossa majoitumme. Ehkä mun sivistyksessä on joku aukko, kun en ole nähnyt tai kuullut moisesta hökötyksestä aiemmin! Toivottavasti se toimii. Ostimme samalta merkiltä myös suihkutettavaa hyttyskarkoitetta. Hankin myös Formula-merkiltä korkeakertoimista aurinkovoidetta. Aion kantaa sitä mukanani ja aikuisten oikeasti lisätä sitä pitkin päivää. Mulla on myös kolmenkympin kertoimella varustettu huulirasva, mutta se on sellaisessa putkilossa, ja luulen sen sulavan käsilaukussa. En tiedä siis vielä, että otanko sitä mukaan vai käytänkö samaa aurinkorasvaa koko keholle ja täten huulillekin.

Kertokaa ihmeessä, jos tästä teidän mielestä puuttuu jotain olennaista!

Multa on tulossa myös toinen video, wuhuu! Esittelen siinä tän kuun kauneusboksini, eli BeautEcon ja Amaryan, joiden tuotteista saittekin jo vilauksen tässä postauksessa.

Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu! Nähdään taas!

perjantai 9. elokuuta 2013

Get ready with me ~ * ~ Laittaudu kanssani feat. Too Faced Matte Eye Collection

Kääk, sain nyt vihdoin ladattua mun ekan (ja ainoan? jää nähtäväksi) videon Youtubeen. Iiik! Aika jännittävää. Se ei ole tosiaankaan mitään huippulaatua, koska mulla ei ole edes videokameraa eikä editointitaitoja. Olisi kuitenkin tosi kiva, katsoisitte ja vaikka tykkäisitte tai jopa kommentoisitte.

Video on get ready with me-tyyppinen, nopeutettu laittautumisvideo. Ei tutoriaali, sillä ei mun taidot ole sellaisella tasolla, että voisin opastaa muita! Tein mattaisen silmämeikin perjantai-illan terassidrinksuille.

Hyvää viikonloppua kaikille!

P.S. Älkää säikähtäkö meikitöntä pärstääni ;).

maanantai 5. elokuuta 2013

Päivän meikki: Sleek, Urban Decay & theBalm

Tämän päivän meikistä tuli hyvin hillitty muuten paitsi alaluomen rajauksen osalta. Tämä on hyvin helppo look tehdä ja sopii kokonaisuudessaan myös aloittelijoille hyvin. Värikkään rajauksen voi vaihtaa vaikka ruskeaan rajaukseen tai jättää kokonaan pois jos haluaa vaikka asiallisen työmeikin.



Aloitin levittämättä theBalm Meet Matt(e) Nude-paletin (oikealla) kuvasta pois leikattua valkoista koko liikkuvan luomen päälle. Sen päälle levitin myöskin koko liikkuvan luomen päälle Urban Decayn Glinda-paletin hohtavaa Illusion-väriä (alareunan yksittäinen luomiväri). Sitten tein rennot V-varjostukset silmien ulkonurkkiin theBalmin harmaalla Matt Abdul-värillä. Alaluomen rajasin sekoittamalla Sleekin I-Candy-paletin kahta vihreää väriä. Laitoin myös kerroksen Soap&Gloryn Smoulder Kohl-silmänrajauskynää sävyssä Aquabat korostamaan alarajauksen turkoosihtavaa vihreää.

Koko tuotelista:

TheBalm Put A Lid On It-silmämeikinpohjustaja
TheBalm Meet Matt(e) Nude-luomiväripaletti
Urban Decay Glinda-luomiväripaletti
Sleek I-Candy-luomiväripaletti
Soap&Glory Supercat-rajauskynä (musta)
Soap&Glory Smoulder Kohl-kajalkynä (Aquabat)
B. Loud Volumising Mascara
Fashionista Ready To Wear Brush-On Concealer (Light)
The Body Shop Vitamin E Cool BB Cream
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Gel For Face
E.L.F. Cream Blush (Heartbreaker)
Fashionista Bronzer (Rome)
E.L.F. Eyebrow Kit (Light & Medium)
ArtDeco Mascara/Eyebrow Gel

Sain ihan just sähköpostiin viestin, että tämän kuun BeautEco Boxini on laitettu postiin meikäläisen suuntaan. Wuhuu! Jännittäviä juttuja taas luvussa sillä saralla, mm. 'suutelun kestävä' huulikynä (sehän väite testataan!).

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Päivän meikki: Sleek I-Candy ja theBalm Meet Matt(e) Nude

Olen menossa tänään paikalliseen tiedemuseoon tsekkaamaan heidän kiertävän Brain matters-näyttelyn ja sen jälkeen syömään intialaiseen ravintolaan avokin kanssa. Se inspiroi minut tekemään tällaisen (silmä)meikin näin sunnuntaiaamuna.


Tuotteet:

theBalm Put A Lid On It-pohjustaja
theBalm Meet Matt(e) Nude-luomiväripaletti
Sleek I-Candy-luomiväripaletti
Soap&Glory Supercat Eyeliner
B. Loud Volumising Mascara
Inika Eyeliner (valkoinen)
E.L.F. Eyebrow kit (Light & Medium)
ArtDeco Mascara/Eyebrow Gel
MUA Undress My Skin Foundation (Porcelein)
The Body Shop Honey Bronze Bronzing Gel For Face
Fashionista Bronzer (LA)
E.L.F. Cream Blush (Tease)
MUA Undress Your Skin Highlighting Powder
Fashionista Ready To Wear Brush-On Concealer (Light)
Balance Me Shine On Tinted Lip Salve

lauantai 3. elokuuta 2013

Roskapuhetta! Heinäkuun painos

Muissa blogeissa on näyttänyt olevan tyhjentyneiden purkkien ja purnukoiden paljous, kun minulla puolestaan loppuneita on alle kaksi kourallista. Ainakin niistä kirjoittaminen on vähän helpompaa!


Esittelen tuotteet taas tuttuun tapaan vasemmalta oikealle.

Superdrug Facial Cleansing Wipes (Cucumber)
Superdrugilla on kolme meikinpoistopyyhemakua (tai siis tuoksua!), joista minulla muutamat viime viikot testauksessa oli kurkku. En tykännyt sen hajusta ollenkaan. Ihan liian esanssinen ja voimakas eikä ollenkaan raikkaan kurkkumainen. Pyyhkeet haisivat vain kemikaaleilta! Yök. Pyyhkeet olivat muuten yhtä hyviä kuin hajuttomat edeltäjänsä, mutta en ostaisi niitä tämän tuoksuisina uudestaan. En käytä meikinpoistopyyhkeitä päivittäiseen meikinpoistoon, mutta tykkään korjailla niillä virheitä meikatessa. Matkustaessa ne ovat suosimani meikinpoistomenetelmäni tosin, ja näillä saa kyllä koko meikin ihan hyvin pois. Pieneen hankaukseen on tosin varauduttava. Minulla on tällä hetkellä menossa kamomillan tuoksuiset pyyhkeet, joiden jälkeen siirryn pysyvästi käyttämään hajuttomia sellaisia.

Superdrug Cherry&Fig Shampoo (tuuheuttava)
Tämä oli mun holy grail-shampoo ennen kuin Superdrug luotsasi heidän uuden hiustenhoitosarjansa. Kaikki Superdrugin tuotteet ovat superedullisia, joten tämäkin shampoo maksaa alle punnan. Hinnan ei kannata antaa hämätä, sillä se todella teki tehtävänsä ja oikeasti teki hiuksistani paljon tuuheammat kuin monet kalliimmat shampoot! Olen ostanut tätä monet monituiset kerrat, mutta olen ottanut siitä taukoa viime aikoina, koska kylppäriini on kertynyt tarpeeksi erilaisia shampoita vähäksi aikaa. En ole muutenkin hiustenhoitoihminen, joten sormeni eivät syyhyä hiustuoteosastoilla samoin kuin meikkihyllyillä.

Oxygen Hand & Body Créme
Olen kirjoittanut tästä Oxygenin voiteesta jo pariinkin otteeseen. Sain tämän n. 20 millin deluxe-näytteen kesäkuun Amarya Boxissa. Se tuoksuu vaniljaiselta ja on koostumukseltaan kevyt. Se imeytyy nopeasti, mikä on yksi käsivoiteen tärkeimmistä ominaisuuksista mielestäni. Käytän käsivoidetta paljon töissä (ihan vaan siksi, että minulla on kuiva iho), joten en halua odotella sen kuivumista pitkään. Voisin ostaa täysikokoisen putelin, jos se olisi kunnon alessa. Se maksaa melkein 15 puntaa täysikokoisena, enkä arvosta käsivoidetta ihan niin paljon, että sijoittaisin siihen tuommoisen määrän rahaa.

E.L.F. Mineral Infused Face Primer
TheMakeUpChairin Sinead kehui tätä pohjustajaa joskus jossain videossaan, joten tilasin sen E.L.F:in alesta. Se maksaa normaalihintaisena kuusi puntaa, joten hirveästä investoinnista ei ole kyse. Ekaksi on sanottava, että pakkauksen pumppu oli onneton. Se lopetti pumppaamisen jo parin käyttökerran jälkeen, mikä asiaa tutkiessani on ilmeisesti yleinen ongelma. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut E.L.F:iin yhteyttä asiasta, mutta se ei jostain syystä tullut mieleen silloin. Se itsessään on syy olla ostamatta tätä tuotetta uudestaan, koska irrotin pumpun ja otin pohjustajaa joka kerta vanupuikolla. Olihan sekin ihan toimiva keino, mutta ärsyttävää se kyllä oli, katsoipa asiaa miltä kannalta hyvänsä. Tämän marmatuksen päälle on toki sanottava, että kyllä tällä pohjustajalla on ainakin yksi puoli: se tasoitti ihoni tasaiseksi ja meikkivoide liukui vaivatta iholle pohjustajan kanssa. Meikin pysyvyyskin oli ok, mutta olisi se voinut olla parempikin. En siis ostaisi tätä uudestaan ja tykkään tällä hetkellä käyttämästäni B. Is For Beautiful-merkin B. Prepared-pohjustajasta enemmän.

The Body Shop Cranberry Joy Bubble Bath
Mulla tämä purkki on seisonut tyhjillään kylppärissä jo varmaan puolisen vuotta, mutta löysin sen sieltä ihan vasta pari viikkoa sitten. Kyseessä on TBS:n minulle oikein mieluisen karpalosarjan vaahtokylpytuote. Tykkäsin ennen rentoutua kylpyammeessa äänikirjoja kuunnellen noin kerran viikossa, kunnes huono omatunto alkoi soimata turhasta veden kulutuksesta. Tykkään hillittömästi näiden karpalotuotteiden tuoksusta, mutta muistaakseni tätä geeliä piti lisätä ammeeseen aika paljon ennen kuin sain mieleisen määrän vaahtoa. En ostaisi varmaan siksi uudestaan, vaikka kävisin kylvyssä nykyisin.

E.L.F.-kulmakarvageeli (nimetön)
Kulmakarvageeli tuli E.L.F:in kulmakarvasetin mukana. En sijoittaisi kalliisiin kulmakarvageeleihin muutenkaan, joten tämä sopi mulle mainiosti. Se hoiti kyllä hommansa ja kulmakarvani pysyivät aisoissa koko päivän geelin avulla. Voisin ostaa uudelleen, jos se on myynnissä irtotuotteena.

B. Clean Melting Gel Cleanser
Taisin mainita tämän puhdistusgeelin jossain aiemmassa ihonhoitopostauksessani. Se on geeli, jota voi käyttää sekä meikinpoistoon että ihonpuhdistukseen, ja se sulaa iholla geelistä kosteuttavaksi öljyksi - tai niin tuottekuvauksessa väitetään. En itse havainnut tuota muodonmuutosta ainoanakaan pesukertana. Geeli puhdistaa meikin ihan ookoosti, mutta sen jälkeen joutuu kyllä puhdistamaan vielä etenkin rajausten jämiä. Tuote on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle, mutta se ei ole mielestäni erityisen kosteuttava. Mielestäni varsinkin Simplen Moisturising Facial Wash tekee ihosta todella pehmeän, mutta en huomannut B.Cleanillä olevan samanlaista vaikutusta. Se oli myös vähän kalliimpi kuin Simple (n. £3 vs. n. £7). Tuskin ostan uudestaan, ellei se ole alennuksessa.

The Body Shop Peppermint Cooling Foot Spray
Mulla on ollut tää ikuisuuden. En tiedä, miksi tai edes milloin ostin sen, mutta pian ostamisen jälkeen tajusin, että tuote on aikalailla turha. Okei, kyllähän viilentävä suihkee tuntuu ihan kivalla turvonneissa ja hikisissä kesäjaloissa, mutta ei se silti mielestäni ostamisen arvoinen tuote ole.

Sitten tähän loppuun asiaan kuulumattomasti: kuvasin eilen yhden get ready with me-tyyppisen videon uteliaisuudesta. Minua kiinnosti nähdä vähän objektiivisemmin, että miten voisin parantaa meikkaustekniikkaani ja miltä meikki näyttää. Mietin, että kehtaisikohan sen leikattuna laittaa Youtubeen? Iiik, jännittää! Ajatuksia?

perjantai 2. elokuuta 2013

Meikkikokoelma osa V

Innostuin eilen illalla pesemään mun siveltimet ja muut vastaavat tilpehöörit. Näin sen tilaisuutena ottaa niistä kuvia kun ne olivat puhtaat (ja ihanan tuoksuiset - vaikka se ei valitettavasti sinne teille asti välitykään). Loogisena jatkeena halusin tehdä tämän sivellinesittelypostauksen. Oikeastaan kaikki mun siveltimet ovat hyvin lompakkoystävällisiä paria Body Shopin sivellintä lukuunottamatta.

Säilytän työkalujani ihan vain näin vaatimattomasti peltirasiassa.

The Body Shopin Honey Bronze-sarjan kabuki; E.L.F Body&Face-kabuki; Everyday Mineralsin pikkukabuki. TBS:n kabuki on mitä mainion - pehmeä ja hieman jämäkämpi kuin E.L.F:in kabuki. Everyday Mineralsin kabuki on omiaan nestemäisille poskipunille.

Kaikki kuvan siveltimet ovat E.L.F:in. Vasemman reunan meikkivoidesivellin on halvimman Essentials-sarjan sivellin, kun taas kolme muuta ovat Minerals-sarjan siveltimiä. 

Luomivärisiveltimiä. Bdellium tools 776; Everyday Minerals (nimetön); E.L.F. All Over Eyeshadow Brush; Barry M Crease Brush; joku täysin nimetön mutta todella hyvä ja minulla vuosia ollut sivellin; E.L.F. Essentials Eye Definer Brush

The Body Shop Slanted Brush, jota käytän geelirajausten tekoon; E.L.F. Eyeliner Brush jota käytän kulmakarvojen huolitteluun; E.L.F. Flat Eyeliner Brush; E.L.F. Essentials Crease Brush; joku nimetön sivellin; E.L.F. ripsiharja

Cosmopolitanin Beauty Blender-tyyppinen sieni, joka on aivan mahtava sekä peitevoiteen että meikkivoiteen häivyttämisessä; E.L.F. Concealer Brush; E.L.F. Professional Concealer Brush

Epämääräisiä siveltimiä.

Pärjään jokapäiväisissä meikeissäni näillä siveltimillä riittävästi. Erityisesti E.L.F:in minerals-sarjan siveltimet ovat mielestäni yllättävän hyviä. Niistä ei ole lähtenyt kertaakaan harjaksia irti ja ne tuntuvat todella pehmeiltä ja miellyttäviltä iholla. Ne on helppo pestä ja niillä saa paljon pigmenttiä tuotteesta. Jos etsitte superedullisia siveltimiä, joilla on myös kelpo hinta-laatusuhde, suosittelen niitä. 

torstai 1. elokuuta 2013

Meikkikokoelma osa IV

Meikkikokoelma-postaukset ovat olleet pienellä tauolla. Tänään innostuin kuitenkin ottamaan kuvia suosikeistani, eli luomiväreistä! Kuten kuvista näkyy, suosin paletteja yksittäisten värien sijaan. Harvemmin edes katsastan minkään merkin yksittäiset luomivärit, ellei jokin kumma inspiraatio iske. Paletit ovat kaikin puolin heikkouteni, vaikka ei niitä nyt ihan niiiiiin hirveästi ole. Eihän mulla ole edes sellaista klassikkoa kuin Urban Decayn Naked! 

Esittelen siis meikkejäni lähinnä vain kuvina. Esittäkää toki ihmeessä kysymyksiä tai vaikkapa arvostelutoiveita jostakin tietystä tuotteesta!

    
Too Faced Matte Eye Collection; Tarte Amazonian Eye&Cheek Palette; theBalm Meet Matt(e) Nude

Oksat pois, nämä ovat ehdottomasti suosikkipalettini ja -luomivärini! Vaikka suurin osa omistamistani luomiväreistä ovatkin helmiäisiä tai muuten kimaltavia, pidän enemmän matasta kuin toisentyyppisistä väreistä. Koen niiden myös sopivan minulle paremmin raskaiden luomieni takia ja mun mielestä mattapinta on vaan tosi kaunis. Näiden palettien laatu on aivan mieletön, ja mielestäni niiden sävyt sopivat sekä arki-, että juhlakäyttöön ja monille erisävyisille ihmisille. Suosittelen hyvin lämpimästi! Tartea ei ainakaan täällä Britanniassa ole tietojeni mukaan juurikaan myynnissä muutamaa satunnaista tuotetta lukuunottamatta, mutta Too Facedia saa monista verkkokaupoista ja esim. Bootsista. TheBalmin tuotteet ovat vähän hankalampia löytää, mutta AMZI Boutiquella on aika hyvä valikoima. Se myös toimittaa ulkomaille melko edullisin postikuluin!

Urban Decay Mariposa; Urban Decay Glinda; Sleek I-Candy

Mariposa on ensimmäinen ostamani hinnakkaamman tai siis laadukkaamman merkin paletti. Se on todella kiva sekoitus neutraaleja sävyjä ja värikkäitä luomivärejä. Sleekin superherkullinen I-Candy on niin ihana, mutta kuuluu niihin tuotteisiin, joita minun pitäisi vaan uskaltaa käyttää enemmän!

E.L.F. Beauty-on-the-go Palette; MUA Undressed

Hyvin pohjustettuina hopa tällaiset superhalpikset kuin E.L.F. ja MUA toimivat aika kivasti.

Lumene Natural Code Eye Dramatizer Eyeshadow Trio (Goddess); GOSH Bohemian Gypsy

Kaikki kuvan paletit ovat The Body Shopista. Ylimmäinen musta paletti on nimetön. Keskimmäinen on nimeltään Eye&Cheek Palette. Alimmainen on Shimmer Cubes no. 18. 

B. Stunning Vibrant Eye Shimmer (voidemaisia luomivärejä). Gold Sand; Dusk till Dawn; Royal

Collection Work The Colour Eyeshadow Pencil (Midnight Glam & Hot Chocolate); NYX Jumbo Eye Pencil (Milk & Bronze); Pixi Lid Last Shadow Pen (Mocha Mauve)

The Body Shopin yksittäiset värit.

Irtopigmenttiset luomivärit. Oasis, Mystic Night, Starlit, In the Garden ja Mistle Toe ovat Everyday Mineralsin. Yläoikealla on Lily Lolo ja sen alla BM Beauty.

Puuh! Nyt vähän hengästyttää. Tätä sarjaa on tulossa vielä parin postauksen verran, nimittäin en ole esitellyt huulimeikkejä ja rajaustuotteitani vielä. Ai niin, ja ehkä mun pitäisi esitellä harjanikin. Toivottavasti saitte edes vähän iloa elämäänne näiden ihastuttavien värien katselusta! Seuraavaan kertaan :).