perjantai 31. tammikuuta 2014

Päivän meikki: Urban Decayn Glinda

Kuvasin tänään videon, jossa tein Urban Decayn Glinda-paletilla silmämeikin. Valo on tosin harmaasta päivästä johtuen sen verran hämärä, että en tiedä viitsinkö edes editoida sitä. Ajattelin kuitenkin laittaa tänne blogin puolelle kuvan siitä päivän meikin nimissä.


Tuotteet

Fashionista Ready-To-Wear Luminous Foundation (Warm Beige)
NYX Correcting Concealer (Yellow)
Fashionista Brush-On Ready-To-Wear Concealer (Light)
Collection Lasting Perfection Concealer (Light)
Sleek Correct & Conceal Palette (03 - käytän sen puuteria silmien alla)
E.L.F. Eyebrow Kit (Medium) (käytin kasvojen varjostamiseen)
Inika Eyebrow Pencil (Brunette Beauty)
E.L.F. Eyebrow Kit (Light)
ArtDeco Lash & Brow Gel
theBalm Put A Lid On It-luomiväripohjustaja
Urban Decay Glinda-luomiväripaletti
The Body Shop Carbon Eye Definer (Purple)
Model Co Mascara
Benecos Blush (Rose Mallow)
Soap&Glory Glow All Out-korostuspuuteri
E.L.F. Mineral Lipstick (Party Pink)

Piakkoin tulossa arvostelu tässä(kin) meikissä käyttämästäni Fashionistan meikkivoiteesta. Pysykää kanavalla!

lauantai 25. tammikuuta 2014

Lauantain lounastreffit eli päivän silmämeikkinä Garden of Eden

Tämän lauantain silmämeikki on tehty Sleekin uudella Garden of Eden-paletilla. Sen sävymaailma on aivan ihana, mutta tehtyäni sillä nyt jokusen silmämeikin, olen huomannut, että siitä puuttuu yleispätevä häivityssävy. Joudun turvautumaan esimerkiksi Too Facedin mattapalettiin häivyttääkseni Garden of Eden-lookit.

Tämän näköinen meikki tänään:

Ei, en nuku vaan katson alaspäin...

Koko lookkiin käyttämäni tuotteet:

MUA Undress your Skin Luminous Foundation (Beige) + E.L.F. Studio Tinted Moisturiser (Beige)
NYX HD Correcting Concealer (Yellow) (silmien alla)
Fashionista Brush-On Ready-To-Wear Concealer (Light) (silmien alla)
Sleek Correct & Conceal Palette (03) (paletin puuteria silmien alla)
Collection Lasting Perfection Concealer (02 Light) (kasvoilla)
E.L.F. Blush & Bronzing Cream (St. Lucia) (varjostamiseen)
E.L.F. Eyebrow Kit (Medium) (varjostamiseen)
NYX Auto Eyebrow Pencil (Medium Brown)
E.L.F. Eyebrow Kit (Light)
The Body Shop Eye & Cheek Gel (Rose Pink)
The Body Shop Baked-To-Last Blush (Petal)
theBalm Put A Lid On It Eye Primer
Sleek Garden of Eden-luomiväripaletti
Too Faced Matte Eyeshadow Collection
The Body Shop Carbon Eye Definer (Purple)
ModelCo Mascara

tiistai 21. tammikuuta 2014

Love Me Beauty Box: tammikuu 2014 (NYX, Weleda, Pureology...)

Näinhän onkin jotenkin kummasti tammikuustakin mennyt jo kaksi kolmasosaa. Sehän tarkoittaa sitä, että minulle on tullut kuukausittainen Love Me Beauty-tilaukseni. Vuoden ensimmäinen boksi ei taaskaan pettänyt. Siinä oli loistava valikoima meikkejä, hiustenhoitoa ja vartalonhoitoa.

Tammikuun boksin sisältö:


Paketin painavin tuote oli Anatomicalsin Rose & Jasmine Body Cleanser eli tuttavallisemmin suihkugeeli. Minulla on tällä hetkellä käytössä kolme täysikokoista ja yksi matkakokoinen suihkugeeli ja varastossa lisää odottamassa. En siis ole ottanut tätä vielä käyttöön ja saatan antaa sen jollekin kiertoon jos löytyy ottaja. Se tuoksuu tosin todella kivalta, pääsääntöisesti ruusuiselta.

Boksin kutkuttavin tuote puolestaan on Cosmetics á la Carten Divine Lash Mascara. Merkki on minulle tuntematon, mutta ripsarin hinta on 23 puntaa, joten minulla on korkeat odotukset sen suhteen! Minulla on tällä hetkellä kolme ripsaria avattuna, joten odotan että kulutan ainakin yhden niistä pois ennen tämän avaamista. Kuvauksen perusteella tämän ripsivärin harja on juuri minun makuuni, eli sellainen pieni ja kapea. Se sopii suurta harjaa paremmin pienille silmilleni ja lyhyille ripsilleni.

Weledan Sea Buckhorn Body Oil eli tyrninmarjaöljy (mun piti ihan katsoa tämä sanakirjasta) on ainoa tuote, jota olen toistaiseksi testannut konkkaronkasta. Öljyssä on vallan ihastuttava, makean appelsiinin tuoksu. Siinä on mm. A- ja E-vitamiinia ravitsemaan ihoa. Olen käyttänyt tätä iltaisin säärien rasvaamisessa ja olen tykännyt. Minä tykkään muutenkin kaikista öljytuotteista, joten tämä oli ihan mulle omiaan. Tykkään ja voisin ehkä jopa ostaa täysikokoisen pullon tätä.

NYX:iä on alettu lanseerata täällä Britanniassa ihan kivijalkakaupoissa pelkkien verkkokauppojen lisäksi, ja todennäköisesti sen takia tämän kuun boksiinkin on päässyt merkin yksittäinen luomiväri. Britanniaan matkaaville tiedoksi: NYX:iä saa joistakin Next-nimisen vaatekauppaketjun liikkeistä. Next-liikkeitä on aikalailla millä tahansa ostoskadulla, kuten esimerkiksi Lontoon Oxford Streetillä. No kuitenkin, saamani sävy on ärhäkän oranssi Extreme Apricot. Pidän värikkäistä luomiväreistä, mutta tämä kyllä koettelee mun rajoja. En ole oikein vielä keksinyt että miten käyttäisin sitä, joten en ole sitten vielä kokeillut sitä. Se varmaan olisi omiaan johonkin auringonlasku-tyyppiseen meikkiin.

Viimeiseksi boksin hiustuote eli Pureologyn Colour Stylist Silk Bodifier. Minusta oli mahtavaa saada pitkästä aikaa hiustuote tästä boksista, mutta kyseessä on muotovaahto, jota laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin. Siksi en ole vielä saanut tilaisuutta käyttää sitä, koska käyn suihkussa iltaisin. Pitänee odottaa jotain klubi-iltaa tai bileitä, jolloin aloittaisin laittautumisen päiväsaikaan suihkulla seuraten hiustenlaitolla. Ai niin, ilouutisia: tämä on täysin vegaaninen muotovaahto!

Mitäs ajatuksia tämä boksi teissä herättää? Miten käyttäisit tuota luomiväriä? Otan ideoita mieluusti vastaan!

lauantai 18. tammikuuta 2014

Tammikuun alelöydöt osa 2: Lily Lolo ja Sleek

Edellisesta alelöytöpostauksessa esittelin MUA:n verkkokaupasta ostamiani tuotteita. Tässä postauksessa puolestaan näytän, että mitä ostin Lily Lolon alennuksesta ja Sleekiltä ei-niin-alennuksesta. Lily Lolon verkkokaupassa ovat edelleen alennusmyynnit menossa, mikäli haluatte käydä kurkkaamassa.


Mun aiempi Lily Lolo-kokemus on hyvin rajallista. Entuudestaan minulla oli vain yksi merkin irtoluomiväri, josta olen tykännyt kyllä. Olen halunnut kokeilla irtomeikkipohjaa uudestaan monen vuoden tauon jälkeen ja olen kuullut Lily Lolosta paljon hyvää. Siksi tilasinkin siis pari meikkipohjanäytettä ja totta kai minun oli pakko ostaa jotain alennuksestakin. Jos olette kiinnostuneita kokeilemaan merkin meikkipohjia, mutta ette ole varma sävystä, verkkokaupan sivuilla on kattava opas aiheesta.

Päädyin tilaamaan näytteet kahdesta meikkipohjasävystä: Barely Buff ja Blondie. Ne ovat tuon linkittämäni oppaan mukaan neutraalille, vaalealle (light - ei esim. fair) iholle suositellut sävyt. Kokeiltuani molempia, Barely Buff osoittautui täydelliseksi sävyksi. Peittävyys on mediumin luokkaa ja ihon pinta näyttää todella luonnolliselta. Ei täysin matalta, mutta ei varsinaisesti kuultavaltakaan. En oikein osaa kuvailla sitä, mutta tällä meikkipohjalla saa superluonnollisen, mutta kuitenkin paremman version omasta ihosta. Aion ehdottomasti tilata täysikokoisen purkin Barely Buffia.

Tilasin myös Super Kabuki-siveltimen. Se on miellyttävän pehmeä iholla, levittäen ja häivyttäen mineraalimeikkipohjan vaivatta kasvoille. Oikein hyvä hankinta.

Kuvan etualalla näkyy Natural Eyeliner-rajauskynä (musta). Se vaikuttaa hyvin kestävältä ja helposti laitettavalta kynältä, jossa on myös hyvä pigmentti.

Hairahdin myös pariin huulipunaan. Vasemmalla oleva Love Affair on ihana nude ja sen viereinen Intense Crush on kaunis sekoitus koralliin vivahtavaa pinkkiä ja persikkaa. Huulipunien koostumus on kosteuttava, mutta ei huulirasvamainen kuten edellisessä postauksessa mainitsemissani Fashionistan Maxi Moisture-huulipunissa. Sen takia näiden Lily Lolon huulipunien kestävyyskin saattaa olla parempi kuin esim. noiden Fashionistan punien. Pitää tosin enemmän testailla ennen kuin voin sanoa mitään tämän tarkemmin.

Sitten vielä pariin viimeiseen ostokseen, jotka eivät teknisesti ottaen olleet alennuksessa, mutta tarjouksessa. Täällä Britannian kemikalioketjussa eli Bootsissa Sleekin tuotteet olivat tarjouksessa, jossa sai yhden täysihintaisen Sleekin tuotteen ostettua toisen puoleen hintaan. Päädyin sitten näihin:



Yllä siis Sleekin tällä viikolla julkaistu luonnon inspiroima Garden of Eden-luomiväripaletti. Alla Blush by 3-poskipunapaletti sävyssä Pumpkin. En ole vielä hirveästi ehtinyt testata kumpaakaan, mutta eiköhän ne laatutavaraa ole tuttuun Sleekin tapaan.

Mitäs tykkäätte haalinnastani? Itse olen todella tyytyväinen!

Tammikuun alelöydöt osa 1: MUA ja Fashionista

No niin, nyt on vuorossa viime postauksessa lupaamani, perusteellisempi alekatsaus. Olen nyt tammikuussa tehnyt mielestäni oikein lupaavilta vaikuttavia kosmetiikkalöytöjä, joista melkein kaikki olivat alennuksessa. Suurimman osan tilasin MUA:n verkkokaupasta, mutta joitakin tuotteita ostin myös Lily Lolon verkkokaupasta. Myös pari Sleek-ihanuutta ostin täältä Britannian suurimmasta kemikalioketjusta eli Bootsista. Molemmissa verkkokaupoissa on muuten edelleen alemyynnit meneillään, joten sinne vaan jos jokin esim. minun haalimistani tuotteista alkaa kiinnostaa.

Aloitetaanpas näistä lukuisista MUA- ja Fashionista-tuotteista. Musta alkaa tuntua, että minulla on jokin meikkipohjafiksaatio. Päädyn aina kaupoissa katselemaan sekä meikki- että BB-voiteita, vaikka minulla on niitä jo ennestäänkin ihan liikaa. Nytkin siis minun oli vain pakko ostaa pari meikkivoidetta ja meikkipohjan pohjustaja.


Fashionistan Ready-To-Wear Luminous Foundation oli erityisen hyvä diili. Sen normaali hinta on £13 kun taas sain sen vain kolmella punnalla. Sävy (Warm Beige) osui hyvin kohdalleen ja parin käyttökerran perusteella tämä vaikuttaa laadukkaalta meikkivoiteelta. Myös Fashionistan Fashion Secret Flawless Primer vaikuttaa ihan kelvokkaalta, mutta minulla on melko vähän vertailupohjaa kasvomeikinpohjustajista, joten en osaa sanoa tästä vielä ihan hirveästi. MUA:n Undress Your Skin Foundation on minulle jo ennestään tuttu, sillä minulla on siitä ostamaani Beigeä vaaleampi sävy, Ivory. Pidän kovasti tämän meikkivoiteen peittävyydestä ja koostumuksesta, mutta sen värivalikoima on sanalla sanoen surkea. Voidetta on saatavana vain kolmessa eri sävyssä: Ivory, Beige ja Golden. Oletin, että ne vastaavat light-medium-dark-akselia, mutta sekä ivory että beige ovat minulle liian vaaleita. Ivory on todella vaalea, joten jos jollakin teistä on ongelmia löytää hyvin kalpealle iholle sopiva meikkivoide, tämä voisi olla sopiva. Beige on totuuden nimissä minulle vieläkin hieman liian vaalea, mutta sekoitettuani siihen rakastaamani The Body Shopin Bronzing Gel'iä, siitä saa sopivan värisen.


Ostin myös pari poskipunaa. Kaikki paletin värit eivät ole uusia - ainoastaan alarivin vasemmalla oleva sävy Glowing. En ole itseasiassa käyttänyt sitä vielä poskipunana, vaan hoksasin, että se näyttää kauniilta ihan yksinään luomivärinä. Räväkämpi ostamani poskipuna on etualalla oleva Bubblegum, jonka pigmentti on aivan järjetön. Se kuuluu niihin poskipuniin, joiden kanssa täytyy olla varovainen, ettei tule yliannostusta. Oikein käytettynä se kirkastaa kasvoja pirteästi. 


MUA lanseerasi uuden tuotesarjan eli MUA Luxen, jonka tuotteiden pitäisi olla vähän laadukkaampia kuin MUA:n edullisemmat tuotteet. Halusin kokeilla Precision Felt Liner-rajauskynää. Kynä on superhelppokäyttöinen ja siinä mielessä sopisi esimerkiksi aloittelijoille tai muuten minunlaisille rähmäkäpälilleni. Sillä on helppo saavuttaa kauniit, hallitut rajaukset. Valitettavasti näiden parin käyttökerran jälkeen ensivaikutelmani ei ole kovin positiivinen. Väri suttaantui hieman muutaman tunnin jälkeen. Ei mitenkään aivan katastrofaalisesti, mutta kuitenkin sen verran, että se haittaa käyttöä. Ostin myös kolme sivellintä: kaksi E3-häivytyssivellintä ja yhden F3-peitevoidesiveltimen. Erityisesti häivytyssiveltimet vaikuttavat todella hyviltä, joilla saa luomivärin sekä levitettyä että häivytettyä nätisti.


Halusin kokeilla Fashionistan Maxi Volume Big Impact-ripsiväriä sävyssä Black/Brown. Aikaisemman kokemukseni mukaan MUA/Fashionista-ripsivärit ovat yllättävän hyviä hintaansa nähden - tämän ripsarin sain hintaan £1,50! Ei sillä todellakaan mitään 'Big Lash Impactia' saa, mutta kauniisti erotellut ripset kyllä eikä ripsari suttaa ollenkaan: ei meikatessa tai päivän mittaan. Se on todella kiva ripsari esimerkiksi 'meikittömiin' meikkilookkeihin. Tykkään. Laitoin ostoskoriini myös pari muuta Luxe-tuotetta rajauskynän lisäksi. Velvet Lip Lacquer-huulilakat kiehtoivat minua, joten oli pakko kokeilla paria. Päädyin fuksiaan Funk'iin ja oranssiin Atomiciin, jonka kuvittelin olevan enemmän punainen kuin oranssi...En ole vielä juurikaan kokeillut näitä kuin vain pikaisesti, joten en osaa sanoa muuta kuin että värit ovat todella peittävät.


Kirsikkana kakun päällä ovat Fashionista Maxi Moisture-huulipunat sävyissä Transformation (vasemmalla) ja Touch Up (oikealla). Transformation on upea viininpunainen kun taas Touch Up on mainio arkipäivään sopiva nude, joka kuitenkin lisää hieman väriä kasvoille. Ne todellakin ovat hyvin kosteuttavia, huulirasvoilta tuntuvia punia. Niissä on myös hyvä pigmentti, vaikkakaan ei yhtä hyvin kuin esim. MUA:n yhden punnan huulipunissa.

Taidanpa pätkäistä ostosten esittelyn tässä kohtaa, ettei postauksesta tule liian raskas. Seuraavassa osassa esittelen Lily Lolo-, ja Sleek-löydöt!

torstai 16. tammikuuta 2014

Pieni ennakkokatsaus talven meikkialehaalintaan (Sleek, Fashionista, MUA, Lily Lolo)

Minulla on ollut tässä parikin päivää jo hirveä hinku näyttää teille, että mitä kaikkea matkaani on (netin) alelaareista jäänyt. En ole millään vaan ehtinyt ottaa kuvia enkä ehtinyt oikein kirjoittaakaan mitään, mutta halusin tehdä tällaisen pienen sneak peek-postauksen kaikesta ihanasta.

Tässäpä tätä haalintasaalista taas olisi (muutama puuttuu):



Haluan esitellä tuotteet tarkemmin esim. viikonloppuna, sillä monet niistä vaikuttavat todella lupaavilta. Taustalla näkyvä Sleekin paletti ei tosin teknisesti ehkä ollut alennuksessa, sillä se on ihkauusi Garden of Eden. Sain sen kuitenkin puoleen hintaan, kun Bootsissa sai yhden Sleekin tuotteen ostettuaan toisen puoleen hintaan.

Tarkempaa haalintaesittelyä myöhemmin. Adios :)!

lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuivan ihon hoitorutiini talvella

Vuoden ensimmäinen video uunista ulos! Päivittäinen ihonhoitoni perusteellisesti selitettynä. Se voi olla erityisen kiinnostava niille, joilla on minunlaiseni kuiva ja herkähkö iho.

Tällaista tänään eli päivän meikki (Sleek Vintage Romance)

Kuvasin tänään get ready with me-tyyppisen videon, jossa tein tällaisen meikin. En ole tehnyt ihan juuri samanlaista aiemmin, joten oli kiva kokeilla jotain vähän erilaista. Tykkään erityisesti lookin huulimeikistä.


Video on siis luvassa joskus lähitulevaisuudessa tämän näköisellä lopputuloksella. Liikkuvilla luomilla kuparista helmiäistä ja ruskeat rajaukset. On mulla varjostukset ja poskipunaa, mutta valo pyyhkäisi ne mennessään tästä kuvasta.

Tuotteet

E.L.F. Flawless Finish Foundation (Sand)
NYX HD Concealer (korjaava keltainen sävy)
Fashionista Brush-On Concealer (Light)
Collection Lasting Perfection Concealer
E.L.F. Eyebrow Kit (medium) (käytin kulmapuuteria kasvojen varjostamiseen)
Benecos Blush (Mallow Rose)
Soap&Glory Glow All Out Luminizing Face Powder
Too Faced Shadow Insurance
Sleek Vintage Romance-luomiväripaletti
B. Stunning Vibrant Eye Shimmer (Royal) (violetti voidemainen luomiväri alaripsien tyvessä)
Benecos Kohl Eyeliner Pencil (Brown)
Model Co Mascara
NYX Auto Eyebrow Pencil (Medium Brown)
E.L.F. Eyebrow Kit (Light)
ArtDeco Brow & Lash Gel
Lord & Berry Lip Pencil (Sienna)
The Body Shop Colour Crush Lipstick (Spice It Up)

Huh huh, siinäpä on lista kerrakseen!

Millaisia lookkeja olette luoneet näin viikonloppuna?

perjantai 10. tammikuuta 2014

Lovelula Beauty Box: tammikuu'14 (BiOrganics, Balance Me, Konjac Sponge, John Masters Organics)

Sain pari päivää sitten vuoden ensimmäisen kauneusboksini eli luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen Lovelula-verkkokaupan kuukausittaisen tilauksen. Siinä tuli jälleen oikein mieluisia juttuja. Vaikka itse boksia ei voi tilata Britannian ulkopuolelle, kaikki tuotteet on ostettavissa Lovelulasta. Se toimittaa ilmaiseksi ulkomaillekin!


Konjac Puff Sponge (kaikille ihotyypeille sopiva)
Olen mieluillut konjac-sientä tässä parisen kuukautta, mutta en vaan tullut hankkineeksi. Olin siis todella iloinen saadessani sellaisen tämän kuun boksista! Sieni on hyvin hellävarainen, ja olen käyttänyt sitä kasvojen puhdistuksen toisessa vaiheessa. Ensimmäisessä puhdistusvaiheessa puhdistan kasvoni manteliöljyllä ja toisessa vaiheessa seuraan toisella puhdistusaineella (esim. Organic Surgen Gentle Cleansing Lotionilla tai Body Shopin E-vitamiinikasvosaippualla), jota olen siis levittänyt ja hangannut konjac-sienellä. Lopputuloksesta tulee oikein miellyttävä ja iho tosiaan tuntuu siltä, että päivän liat ovat lähteneet. Olen oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen.

BiOrganics Balance Hair Shampoo ja Salon Secret Elixir Hair Perfecting Oil
Tässäpä on taas mulle ennalta tuntematon merkki. Shampoon pitäisi tasoittaa juurten ja latvojen kuivuutta ja rasvaisuutta niin, että kumpikaan osa hiuksia ei ole toista kuivempi tai rasvaisempi. Pyyhekuiviin hiuksiin laitettavan hiusöljyn luvataan puolestaan lisäävän kiiltoa ja yleistä hiusten hyvinvointia. Olen käyttänyt tätä komboa muutaman kerran ja olen aivan täysin rakastanut molempiin tuotteisiin. Ne tuoksuvat hyvin neutraaleilta, joten ne sopivat erinomaisesti hajuherkille ihmisille. Hiukseni ovat olleet supersilkkiset, pehmeät ja kiiltävät näiden tuotteiden ansiosta. Minua oikein himottaa päästä testaamaan lisää samaisen merkin tuotteita, esimerkiksi tuuheuttavaa shampoota ja hoitoainetta. Suosittelen todella paljon kokeilemaan!

Balance Me Rose Otto Body Cream
Miedon ruusulta tuoksuva vartalovoide tutulta merkiltä. En ole itseasiassa vielä kokeillut tätä. Mun pitää kuluttaa ensin muita vartalovoiteita pois.

John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Milk
Oli kiva saada taas John Masters-näyte. En ole koskaan kokonaisia tuotteita merkiltä  omistanut, mutta parin näytteen perusteella tämä vaikuttaa todella laadukkaalta merkiltä. Säästänen tämänkin näytteen esim. reissulle mukaan.

Miltä teidän mielestä tämän kuun Lovelula vaikuttaa? Itse tykkään tosi paljon ja oli tarpeellista saada pitkähköstä aikaa hiustuotteitakin.

Hyvää viikonloppua kaikille! Yritän saada huomenna kuvattua muutaman videonkin varastoon kun olen pitkästä aikaa valoisan aikaan kotona ja minulla on aikaa.

torstai 9. tammikuuta 2014

Joulukalenterista saadut suosikit (Weleda, Model Co, ESPA...)

Tässä postauksessa haluan sanoa pari sanaa muutamasta You Beauty-joulukalenterin tuotteesta. Toivottavasti ette ole jo aivan kurkkuanne myöten täynnä näitä minun joulukalenterituotepostauksia! Olette kyllä nähneet nämä kaikki tuotteet jo joissain aiemmissa postauksissani, mutta haluan 'virallisesti' listata kalenterista saamani suosikkituotteet.

Listaan ne 'huonoimmasta' parhaimpaan - vaikkakin tässä tapauksessa ne häntäpäänkin tuotteet ovat mielestäni huippuja!


5. Weleda Skin Food
Vaikka voiteen tuoksu ei ainakaan minun mielestäni ole ihan hirveän miellyttävä, ei se ole niin paha, että se käyttöä haittaisi. Tykkään käyttää tätä joka paikan höylää lähinnä käsivoiteena. Kyseessä on siis rasvainen voide, joka on erinomainen juuri näin talvikäytössä. Kesällä lienee liian kosteuttava.

Voidetta voi ostaa esimerkiksi Naturismon nettikaupasta, joka toimittaa kansainvälisesti ilman postikuluja.

4. Model Co Mascara
Ensimmäinen kokemukseni Model Co-merkin kanssa oli noin puoli vuotta sitten mustan kajalin kanssa. Astuin tämän merkin kanssa sängystä väärällä jalalla, sillä kyseinen kajal-kynä on mielestäni huonoin koskaan kokeilemani rajauskynä. Se suttaa aivan luvattoman paljon. Siksi olin vähän varauksellinen saman merkin ripsarin kanssa. Kuten voittekin jo arvata, tämä tuote olikin suuri yllättäjä. Se ei suttaa vaan pysyy vain ja ainoastaan ripsissä koko päivän, ja antaa juuri sopivan määrän pituutta (noh, ainakin silmälasien käyttäjille) ja tuuheutta. Tykkään tästä ripsarista tällä hetkellä enemmän kuin esimerkiki Soap&Gloryn HD Collagen Mascarasta.

Model Co-tuotteita on kansainvälisesti saatavilla firman verkkokaupasta.

3. The Vintage Cosmetic Company-pinsetit
Olin todella kipeässä pinsettien tarpeessa kun sain nämä. Olihan mulla siis pinsetit, tottakai, mutta ne olivat todella halvat ja vanhat. Nämä pinsetit ovat kertakaikkisesti muuttaneet raivostuttavan ärsyttävän kauneudenhoitorutiinin, kulmien nyppimisen, suunnilleen siedettäväksi ja melko tehokkaaksikin operaatioksi. Näissä pinseteissä on jotain sellaista, että niillä saa karvat nypittyä hyvin vaivattomasti. Jos joku tarvitsee uusia pinsettejä, niin suosittelen näitä.

Pinsetit ja muita kauneudenhoitovälineitä voi tilata firman nettikaupasta, joka tarjoaa ilmaisen toimituksen Euroopan maihin!


2. ESPA Optimal Skin ProSerum
Olen kirjoittanutkin tästä jo arvostelun ESPAn tuotteita laajemmin kattavassa kirjoituksessa. Tämä on erinomainen öljyseerumi, jota levitetään ihan vain pari, kolme tippaa kasvoille. Sen kannattaa antaa imeytyä kunnolla ennen kasvovoiteen laittoa. Saatan käyttää tätä fiiliksen mukaan aamulla että illalla. Ihoni tuntuu aina tämän seerumin ansiosta erityisen pehmeältä, ravitulta ja tasaisen väriseltä.

ESPAn ihonhoitotuotteita on saatavilla ESPAn omasta nettikaupasta. 

1. Trilogy Rosapene Night Cream
Toivottavasti kukaan ei pahastu pienestä toistosta, sillä kirjoitin samaisesta yövoiteessa jo viime postauksessa. Ytimekkäästi sanottuna kyseessä on uusiseelantilaisen merkin luonnonkosmetiikkamerkin voide, joka mielestäni tällä hetkellä iholleni valehtelematta täydellinen. Se on paljon sanottuna se, koska lähes missä tahansa tuotteessa on parantamisen varaa. Ihoni rakastaa tätä kosteuttavaa mutta ei liian rasvaista, kevyen ruusuiselta tuoksuvaa voidetta. 

Trilogyakin voi ostaa Naturismosta. 

maanantai 6. tammikuuta 2014

Pari uusinta ihonhoitoihastusta (varoitus: hehkutusta luvassa!)

Sain viime kuussa pari aivan käsittämöntä helmeä - yhden Lovelula-kauneusboksista ja toisen kauneusjoulukalenteristani. Molemmat ovat pikaisesti mutta pahemmin testaamatta vierailleet blogissani viime kuussa.

Asun siis Britanniassa, ja olin joulun jälkeen päälle viikon Suomessa lomalla. Siitä pitkä blogitaukokin on johtunut. Pahoitteluni! Ihoni ei tykkää matkustamisesta yleensäkään yhtään, mutta tämän reissun aikana se riehaantui normaalia enemmän. Kasvojeni sävy oli punaisenkirjava ja sain epätavallisen paljon finnejä parissa päivässä. Minulla oli Moan The Green Balm mukana, mutta en ollut aiemmin rasvannut sillä kasvojani. Koska kyseisellä voiteellahan on legendaarinen maine minkä tahansa iho-ongelman ratkaisijana, halusin kokeilla sen vaikutusta ärsyyntyneisiin kasvoihini. Tämä kuulostaa nyt ihan mainospuheelta (mitä se ei tosiaankaan ole!), mutta jo seuraavana päivänä ihoni sävy oli paljon tasaisempi! Tarkastelin kasvojani monttu auki kylppärin peilin edessä. Finnitkin katosivat jopa parin päivän sisään. Ihan käsittämätöntä! Käytin Moaa loppuvierailuni ajan eikä ongelmat enää uusiutuneet.

Pahoitteluni blogikuvien kierrätyksestä!

Tarvitseeko enempää edes sanoa? Ihmevoide se on!

Toinen uusi ihastukseni on Trilogyn Rosapene Night Creme. Minulla ei ole aiempaa kokemusta Trilogyn tuotteista, joten sen myötä ei juuri ennakko-odotuksiakaan. Lyhyestä virsi kaunis: tykästyin, suorastaan rakastuin tähän voiteeseen heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Sen koostumus on mielestäni täydelllinen: keskipaksu, ei rasvainen mutta kuitenkin kosteuttava ja siinä on miellyttävä, mieto tuoksu. Se kosteuttaa kasvojeni ihoa täydellisesti. Sen imeytymiseen ei mene ylenpalttisesti aikaa, mutta se ei imeydy ihoon kuitenkaan niin nopeasti, että sitä pitäisi levittää toinen kerros. Ihoni tuntuu melkeinpä silkkiseltä aamulla käytettyäni tätä voidetta. Aaaaah.

Tämän näköinen purnukka siis kyseessä:

                             

Onko teillä kokemusta Moasta ja Trilogysta? Moallahan ei muita tuotteita taida ollakaan, mutta Trilogysta ottaisin enemmän kuin mielellään tuotesuosituksia vastaan!