lauantai 28. kesäkuuta 2014

Video: Helppo ja kaunis kiharakampaus

Innostuin tekemään videon tämän kesän suosikkihiustyylistäni. Se on epäsymmetrinen kiharakampaus, joka on superhelppo tehdä! Se sopii mielestäni sekä juhlaan että arkeen, ja siihen voi halutessaan lisätä hiuskoruja tai muita asusteita.


Esittelyssä: Detrivore

Ajattelin nyt tehdä Detrivorellekin oman postauksensa, vaikka tuotteita minulla ei merkiltä olekaan kuin pari ilmaiseksi saatua luomivärinäytettä ja poskipuna. Merkin tuotteita voi ostaa Shiron nettikaupasta.


Concubine-poskipuna on joukon ainoa täysikokoinen tuote. Opin tässä hiljattain toisesta asiayhteydestä, että concubine tarkoittaa jalkavaimoa. En olisi varmaan kiinnittänyt koko asiaan huomiota, mikäli en olisi tiennyt sen olevan jonkin omistamani tuotteen nimi. Voimmeko siis tämän perusteella päätellä, että kosmetiikan avulla oppii myös englantia? Joo?

Kyseessä on sävy, joka tuskin hivelee suurten massojen silmiä, mutta minua viehättävät lilan ja violetin sävyillä leikittelevät poskipunat. Koska tuotteen käyttö silmissäkin on turvallista, olen tehnyt tällä varjostukset luomivakoon joitakin kertoja. Se toimii siinä tarkoituksessa ihan mielettömän hyvin! Se muistuttaa minua Naked 3-paletin Nooner-sävystä - tai enemmänkin Naked 3-kopion, Iconic 3-paletin vastaavasta sävystä. Jos teillä ei ole hajuakaan mistä höpötän, niin klikatkaa itsenne kesäkuun suosikit-videooni. Vilautan siinä tuota Iconic 3:sta. 

Concubine on täysin matta.


Vaikka en tilannutkaan näitä luomivärinäytteitä, olen todella iloinen, että sain ne. Niissä on nimittäin jotain erityistä. 


Exhumation on monikäyttöinen mattaruskea, joka sopii hyvin luomivakoon tai vaaleammissa meikeissä varjostamaan ulkonurkkia. Midnight on upea laivastonsininen, joka sopisi aivan mielettömän hyvin sumusilmiin, jossa vaaleampana värinä käytettäisiin kultaa. Midnightin pinta on satiininen. Luulin sitä ensisilmäyksellä mataksi, mutta jos katsotte kuvaa tarkkaan, siinä näkyy hyvin hienoista kimalletta.


Se syy miksi olen erityisen iloinen näistä näytteistä on se, että ne tuntuvat todella ylellisiltä. Verrattuna kaikkien tilaamieni indiemerkkien luomiväreihin, näiden kahden koostumuksessa on jotain taianomaista. Se on jo paljon sanottu, sillä olen tyytyväinen kaikkiin indie-luomiväreihini. En tosin ole huomannut eroa meikatessa, mutta näin käsituntuman perusteella Detrivoren luomivärit tuntuvat erilaisilta muihin verrattuna.

Oletko sinä kokeillut Detrivorea? Mitä merkin tuotteita suosittelisit minulle?

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Shiro Cosmetics osa II

Nyt on aika esitellä edellisessä postauksessa vilauttamani Shiron huulimeikit. Niitä on kahta erilaista: huulikiiltoja ja sävyttäviä huulirasvoja. Ensimmäisessä kuvassa näette kaksi huulirasvaa. Niitä on alla olevien lisäksi kolmessa muussa eri värissä. Kaikki huulirasvat ovat myös hauskasti Miyazaki-teemaisia.

                                                       
Puikossa vasemmalla oleva With Eyes Unclouded näyttää todella hurjalta. Who Swallowed A Star on puolestaan kirkas korallinpunainen. 


Sävyttäviksi huulirasvoiksi näissä on oikein kiva pigmentti. With Eyes Unclouded ei ole lähellekään niin hurja kuin puikon perusteella voisi ymmärtää. Se onkin aika neutraali, punertava ruskea. Ei näytä pelottavalta enää!


Huulirasvat tuntuvat todella kosteuttavilta - aivan kuin ne sulaisivat huulille. Kesto näiden kahden sävyn välillä vaihtelee. Nude With Eyes Unclouded haihtuu huulilta tunnin sisällä. Onneksi se on kuitenkin sen verran helppo väri, että sen levitys onnistuu ilman peiliäkin. Who Swallowed A Start säilyy huulilla pidempään ja jättää voiteen imeydyttyä huulille luonnollisen punaisen sävyn. 

Alla vielä värinäytteet huulilla. Ylimmäisessä kuvassa näette huulteni luonnollisen värin, keskimmäisenä With Eyes Unclouded ja kolmantena Who Swallowed A Star. 


Seuraavaksi huulikiiltoihanuudet. Haaviini harvemmin tarttuu huulikiiltoja, sillä pidän punista paljon enemmän. Shiron kiiltojen pakkaukset ja nimet ovat kuitenkin niin hauskoja, että pakkohan niitä oli kokeilla. Päätös oli oikea, sillä pidän näistäkin todella paljon.

Jep, näette oikein. Nic Cage. Niillä kiilloilla on myös pisimmät nimet kautta kaikkien kosmetiikkatuotteiden!

Vasemmalta oikealle: Red Wedding, Nic Cage Nibbling Petit Fours in a Posh Victorian Tearoom ja Nic Cage Churning Butter One Crisp Thanksgiving Morn


Kaikki kolme kiiltoa ovat äärimmäisen miellyttävän tuntuisia, hajuisia ja makuisia. Niiden koostumus on pehmeän samettinen, eikä lainkaan tahmainen. Ne tuoksuvat joltain makealta, ehkä vaniljalta. Ne kestävät huulilla parisen tuntia, eli huulikiilloille tyypillisen ajan. 

Vasemman reunan Nic Cage Churning Butter (jne...) on niin nude kuin huulikiilto voi olla. Se sopii kenelle tahansa, erityisesti jos on arka meikkaamaan huulia. Keskimmänen Nic Cage Nibbling Petit Fours (jne...) on suosikkini kaikista postauksen tuotteista. Se on lämmin, ruskeaan vivahtava vaaleanpunainen. Se on tarpeeksi helppo sävy arkeen, mutta siitä saa kerrostamalla tummemmankin. Tietyssä valossa se näyttää jopa tummanpunaiselta. Vamppimaisen Red Weddingin ostin ihan vain silkasta rakkaudestani punaisia huulia kohtaan. Sen ainoa huono puoli on se, että se on vähän haastava levittää huulille tasaisesti ja sotkematta!


Sitten vielä tietysti tarkastellaan sävyjä huulilla. Luonnollisten huulteni värin jälkeen kiillot ovat samassa järjestyksessä kuin ylemmässä kuvassa. 


Mikä on teidän suosikkinne? Oletteko te kokeilleet indiemerkkien huulimeikkejä?

torstai 26. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Shiro Cosmetics osa I

Nyt polkaisen käyntiin seuraavan lohkon, jossa esittelen tämän kevään ja kesän indiemeikkihaalintojani. Sekä tässä että seuraavassa postauksessa näette mitä ostin Shirolta. Alla yleiskuva kaikista tilaamistani merkin tuotteista. Saaliini on tällä kertaa kovin huulimeikkipainotteinen.


Olen huomannut, että minulla on suurempi kynnys tarttua yksittäisiin luomiväreihin paletteihin verrattuna. Olen jotenkin luonnostaan viehättyneempi paleteista, joten ostankin harvemmin monoluomivärejä. Siksi tilasin vain pari luomiväriä. Tilauksen kylkiäisenä sain parin muun näytteen lisäksi yhden luomivärinäytteen. 

Wildflowers on pehmeä, mutta voimakaspigmenttinen vaaleanpunainen, jossa on kullankimallusta. Se on Nälkäpeli-sarjan inspiroimasta The Tributes-kokoelmasta. Väri on omiaan laiskempiin meikkipäiviin, kun silmämeikkiin ei jaksa käyttää kuin yhtä tai korkeintaan kahta sävyä. Keskimmäisenä on The Hobbit-kokoelman Lingered in Twilight. Se on mustapohjainen, sinertävän vihreä, hohtava väri. Siinä on myös kimallusta. Kyseessä on minulle hyvin epätyypillinen sävy, sillä en käytä meikissäni juurikaan vihreää tai sinistä, mutta juuri sen takia halusin ostaa sen. Olen liian kaavoihini kangistunut värivalinnoissani, ja yritän opettaa itseni kokeilemaan jotain erilaista aika ajoin. Samasta kokoelmasta haalin myös kauniin maanläheisen punaruskean sävyn nimeltään War of Five Armies. Se on melkein matta, mutta eri kulmista katsottuna siinä välillä näkyy pieniä glitterhippuja. 


Pieneksi merkiksi Shiro on ehtinyt niittää mainetta superpigmenttisistä luomiväreistä. Niiden laadun näkee hyvin seuraavasta swatch-kuvasta. Annan sen puhua puolestaan.

Vasemmalta oikealle: Wildflowers, Lingered in Twilight, War of Five Armies


Minun oli tietenkin pakko saada myös poskipuna. Halusin taas vähän haastaa itseäni ostamalla viileän fuksian You're Making Me [Blush]-punan. Sekin on Shiron luomivärien tapaan hyvin pigmenttinen. Juuri tällaisen tuotteen kanssa E.L.F'in suurempi Stipple Brush on omiaan, koska sillä saa kevyttä ja luonnollista jälkeä. Näin pirtsakalla värillä kasvoille saa hyvin raikkaan ilmeen. 

Pidän myös poskipunan pakkauksen kannesta.


Oletteko te kokeilleet Shiron luomivärejä tai poskipunia? Mikä on suosikkinne?

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Souk Souk Little Green Beauty Box: kesäkuu 2014

Vain luonnonkosmetiikkaa sisältävä, kuukausittainen Souk Souk Little Green Beauty Box (vain Britanniassa asustaville, sori!) jaksaa ihastuttaa. Kesäkuun paketti on aivan mahtava sisältäen minulle täysin uusia, mutta laadukkaan oloisia merkkejä. Rakastan seerumeita, naamioita ja öljyjä, joten tämä boksi oli kuin minulle räätälöity.


Freshness of the Morning (FoM) Antioxidant Facial Mask

Tässäpä on tee-se-itse-henkinen naamio. Pienessä purnukassa on nimittäin mm. C-vitamiinia, ruusunmarjaa, kamomillaa ja laventelia sisältävää savijauhetta. Sitä sekoitetaan pieneen määrään vettä ja levitetään kasvoille ja kaulalle. Naamio kuivuu pahemmin kiristämättä iholle. Jotain tämä kasvoille tekee, sillä ihoni tuntuu jotenkin erityisen puhtaalta tämän naamion jälkeen ja sen pitäisikin nimenomaan poistaa ihosta haitallisia aineita. Vaikutus ei ole ainutlaatuinen tälle naamiolle, mutta se on silti hyvin miellyttävä tuote. Käytän sen mielelläni loppuun.



Freshness of the Morning Revitalising Hair Serum

Samalta merkiltä toinen tuote, mutta tällä kertaa hiuksille. Tämä seerumi koostuu monesta eri öljystä, kuten esimerkiksi jojobasta, afrikkalaisesta mankettipuuöljystä ja kärsimyskukkaöljystä (hmm...). Tuote on hyvin kosteuttava, joten minun on ollut vaikea saavuttaa ohuille hiuksilleni sopiva tasapaino. Pari pientä pisaraa riittää. Pidän tästä kyllä silloin kun annostelu osuu kohdilleen, mutta ei ole Holy Grail-hiusseerumiani voittanutta!


Mel Millis Neroli & Baobab Re-Energising Face Oil

Jee, kasvoöljy! Opin tämän ansiosta, että baobab tarkoittaa apinanleipäpuuta. Öljy tuoksuu aika voimakkaasti mausteiselta nerolilta, mistä pidän. Tiedoksi tosin niille, jotka siitä puolestaan eivät välitä, tuoksu säilyy iholla parikin tuntia. Kyseessä on hyvin kosteuttava öljy, joka on varmaan elementissään erityisesti talvella. Tällä hetkellä ihoni ei välttämättä tarvitse yhtä paljon kosteutusta, erityisesti päiväkäytössä. Pidän myös pakkauksen pumpusta. 


Yours Truly Organics Fix Me! Repairing Serum

Tämä on paketin tähti. Kyseessä on korjaava, siloittava ja kirkastava seerumi. Iholle levittäessä se tuntuu nahkealta ja tahmaiselta, mutta älkää antako sen hämätä. Se sulautuu ihoon nopeasti jättäen sen pinnan pehmeäksi ja hyvin sileäksi. Sen takia pidän siitä erityisesti päiväseerumina, sillä tuntuu kuin sen ansiosta päivävoidekin sulautuisi ihoon samettisemmin, minkä ansiosta meikkipohjakin näyttää paremmalta. Olen myös huomannut sen tasoittavan ihon väriä. Tässä seerumissa on paljon mediaseksikkäitä ainesosia, kuten jojoba-, ja arganöljyä sekä aloe veraa. 


Mel Millis Organic Neroli Hydrolate Mist Tonic

Viimeisenä esiteltävänä on kätevässä pumppupullossa oleva nerolikasvovesi. Tästä oletin pitäväni vähiten, mutta itse asiassa tykkään siitä paljonkin. Kyseessä on kevyt ja hieman kosteuttavakin kasvovesi. Sen suihkauttaminen kasvoille tuntuu virkistävältä. Pidän myös siitä, että se imeytyy ihoon hyvin tahmaamatta. Vaikka se ei olekaan yhtä hyvä kuin Melvitan Extraordinary Rose Water - kyllä, jaksan mainita sen aina tilaisuuden tullen - se on hyvä korvike!


Oletteko te kuulleet näistä merkeistä aiemmin? Mitä tuotetta te kokeilisitte mieluiten?

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: sekalaisia Silk Naturalsin tuotteita

Silk Naturals-sarjastani on viimeisenä jäljellä muutaman sekalaisen tuotteen esittely, jotka eivät luontevasti kuuluneet muiden postausten kanssa (ks. myös postaukset poskipunista, huuli-, ja silmämeikeistä ja kulmatuotteista). 

Baby Kisses Fragrance Oil

Tuoksuja on melkein mahdoton ostaa sokkona verkosta, paitsi jos on kovin kaikkiruokainen. Minä ostan tuoksuja ylipäätään harvoin - jos pidän tietystä tuoksusta, käytän sitä kyllästymättä joka päivä. Ajattelin kuitenkin olla avarakatseinen ja ostaa yhden merkin neljästä edullisesta tuoksuöljystä ($5,99). Silk Naturalsin sivuilla Baby Kisses-tuoksua kuvaillaan kevyen sitrusmaiseksi tuoksuksi, jossa on myös tuulahdus valkoista teetä, makeita hedelmiä, myskiä, ja kukkaistuoksuja. Yleisesti ottaen tuoksua kuvaillaan kevyeksi, puhtaaksi ja hieman makeaksi. Olen kevyiden tuoksujen ystävä, joten kuvaus iski minuun. 

Tuoksu on tosiaankin mieto ja nimikin on osuva. Öljy imeytyy nopeasti, joten ei tarvitse pelätä sen jäävän lillumaan ihon pinnalle. En osaa oikein sanoa tuoksun kestosta mitään, sillä itseään on vaikea haistella, mutta tykkään kerrostaa tätä Soap&Gloryn Orangeasm-vartalotuoksun kanssa.


Bent Liner Brush

Seuraava tuote on todellinen timantti! Olen meikkaushistoriassani tehnyt geelirajaukset aina joko The Body Shopin viistosiveltimellä tai Real Techniques'in silikonisella 'siveltimellä'. Erityisesti jälkimmäisellä saa ihan tyydyttävää jälkeä. Kuitenkin kun näin tämän rajauksiin tarkoitetun siveltimen, sitä oli aivan pakko kokeilla hintaan $2,99. Arvostelutkin näyttivät hyviltä. 

Tuote on tuohon hintaan yllättävän laadukas. Harjasten pituus on täydellinen muutamaa pidempää hajakarvaa lukuunottamatta. Siveltimen taitettu kulma tekee rajauksista aivan uskomattoman helpot! Sillä tavoin siveltimen saa sijoitettua tarkasti ripsityveen. Harjaksiin tarttuu myös sopiva määrä geelilaineria, joten yhden kerran dippaus rajauspurkkiin riittää per silmä. Siveltimellä saa tehtyä niin ohuita kuin paksujakin rajauksia. Olen todella tyytyväinen hankintaani ja olen käyttänyt siveltimen helppouden ansiosta geelilainereitakin useammin. Suurin huolenaiheeni tosin on se, että harjakset irtoavat vähäisen käytön jälkeen, sillä tämä sivellin täytyy pestä joka käyttökerran jälkeen. Se selvinnee ajan kanssa, mutta ainakaan kolmisen viikon aikana en ole huomannut mitään.


HD Cream Concealer sävyssä #2

Koska etsin mitä todennäköisimmin ikuisesti Holy Grail-statuksen ansaitsevaa peitevoidetta, tilasin näytteen HD Cream Concealerista. Sitä on saatavilla viidessä sävyssä, joten tilasin toiseksi vaaleimman, joka on yleensä minun sävyni melkein mistä tahansa tuoteperheestä. Väri ja koostumus sulautuvat kasvojeni ihoon luontevasti. Tämä sopii myös silmänalusten peittämiseen. Pigmentti siinä on siihen tarpeeksi peittävä ja koostumus on tarpeeksi notkea. Toki yliannostelua kannattaa varoa, koska silloin se tarrautuu kuiviin kohtiin, kuten mikä tahansa peitevoide. Pidän tuotteesta ja se kuuluu ehdottomasti hyviin peitevoiteisiin. Se ei kuitenkaan ole tarpeeksi erilainen, jotta ostaisin kokonaisen tuubin. Jos teillä puolestaan on pula peitevoiteesta ja haluatte tilata jotain Silk Naturalsilta, suosittelen kokeilemaan tätä. Näytteitä voi tilata vaikka eri sävyistä.


Ultimate Luxury Treatment Powder

Tämä taitaa olla jonkinlainen kulttituote indiepiireissä. Mm. silkkiä ja ruusua sisältävä puuteri kehitettiin alunperin yövoiteen sijaan käytettäväksi, mutta sitä voi käyttää myös meikin  pohjustajana tai viimeistelypuuterina. Olin kaikkein kiinnostunein sen mahdollisista ihoa hoitavista ominaisuuksista, mutta skeptisin mielin, joten tilasin vain näytekoon. Siitäkin tosin riittää kymmeniin käyttökertoihin. Silk Naturalsin sivuilla sen sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, mukaan lukien kuivalle, herkälle, akneen taipuvaiselle ja ikääntyvälle iholle.

Yötä vasten olen käyttänyt tätä niin, että olen tehnyt normaalin hoitorutiinini, eli kaksoispuhdistanut, laittanut silmänympärysvoiteen ja levittänyt yöseerumin koko kasvoille. Tavallisesti seerumin päälle laitan yövoiteen, mutta joinakin iltoina olen tosiaan levittänyt tätä ihmepuuteria kabukilla seerumin päälle. Ajatukseni se tuntui kerrassaan absurdilta. Aamulla ihoni ei kuitenkaan ollut kuiva, vaan tuntui samalta kuin yövoiteen jäljiltä. Taikuutta! Muutaman käyttökerran perusteella en tosin ole huomannut mitään ihoa parantaviakaan ominaisuuksia verrattuna yövoiteisiin. En tiedä, että auttaisiko se esimerkiksi akneen paremmin. Vaikutelmani tuotteesta siis on, että se toimii seerumin päällä yhtä hyvin kuin yövoidekin, mutta ei paremmin. Pitäydyn perinteisesti yövoiteen käytössä, sillä sen levittäminen ei ole yhtä vaivalloista puuteriin verrattuna. 


Tämä postaus päättää Silk Naturals-sarjani täällä blogin puolella. Kokonaisvaikutelma merkistä on erittäin positiivinen, sillä ainutkaan tuote ei ole käyttökelvoton. Verkkokaupassa on suuri valikoima eri tuotteita, sävyjä ja koostumuksia edullisin hinnoin. Suurin osa tuotteista soveltuvat myös merkin nimestä huolimatta vegaaneille.

Aion tehdä vielä jatkoksi Youtubeen videon, jossa teen meikin hyödyntäen mieluisimpia Silk Naturals-tuotteitani.

Toivottavasti ette ole kyllästyneitä indie-teemaan, sillä ensi viikolla esittelen teille Shirolta tilaamiani ihanuuksia!

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Video: Kesäkuun suosikit 2014

Meikkipainotteiset kesäkuun suosikkini tiivistettynä tällä videolla. Hyvää juhannusviikonloppua!



Halpiskopioita Too Facedin tuotteista: suklaaluomiväripaletti ja sydänposkipunia

~ * ~ * ~ * ~ * ~

Tuotteet esiintymisjärjetyksessä

Sleek CC Cream
Wet N Wild CoverAll Concealer Palette
Makeup Revolution Iconic 3 Eyeshadow Palette
Silk Naturals Organic Vegan Lipstick sävyssä Oooh-La-La
Soap&Glory Orangeasm Super Tonic Fragrance

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Silk Naturalsin kulmatuotteet

Tämä onkin jo harvinaisuus blogissani, sillä en yleensä kirjoittele juurikaan kulmakarvoista. Olen niiden suhteen aika huoleton: en suostu maksamaan maltaita kulmatuotteista ja nypin kulmani itse. Vaikka en olekaan täysin tyytyväinen kulmakarvojeni muotoon, en jaksa stressata niistä. Tänään aion kuitenkin näyttää teille tilaamani Silk Naturalsin kulmatuotteet: brow creamin, jonka käännän nyt parempaa termiä keksimättä/tietämättä kulmavahaksi, ja kulmapuuterin. 

Kulmavahoja on viidessä eri sävyssä, joista omani, medium brown, on toiseksi tummin. Puutereita on puolestaan peräti seitsemää sävyä, joten sopiva löytynee kaikille. Light Brunette on puutereiden tummuusasteikossa suunnilleen keskellä. 


Kulmavaha (alavasemmalla) on melko tönkköä ainetta, jota varten tarvitsee vähän jämäkämmän siveltimen. Minä olen käyttänyt E.L.F'in Mineral Eyeliner Brushia, sillä se on jäykkä ja sopivan pieni. Puuterin kanssa puolestaan hyvin yhteen menee viisto luomivärisivellin, kuten vaikkapa Inikan Angle Brush. Toinen hyvä vaihtoehto on The Body Shopin Slanted Brush. Pigmenttiä molemmmissa tuotteissa on sopivasti, mutta suosittelen olemaan varovaisempi puuterin kanssa. Sen kanssa on helpompi tehdä yliannostus.


Swatchit: vasemmalla Brow Powder (Light Brunette), oikealla Brow Cream (Medium Brown)

Visuaalinen demonstrointi lienee paras tapa näyttää, että mitä nämä tuotteet tekevät. Pieni vastuulauseke mahdollisille kulmakarvapoliiseille, jotka eivät pysty pitämään näppejään kurissa kommenttilootassa: jep, tiedän kyllä, että kulmakarvani eivät ole täysin symmetriset, ne voisivat olla siistimmät ja eri muotoiset. Nämä silti riittävät minulle. 

Ylimmäisessä kuvassa näette kulmakarvani täysin luonnontilassa. Meikkaan kulmani täyttääkseni niitä hiukan. Sävyä en halua muuttaa erityisemmin. 


Keskimmäisessä kuvassa kulmissani on vain brown cream-vahaa. Kiireisimpinä päivinä sitä voisi käyttää yksinäänkin ihan hyvin, eikä Silk Naturalsin sivuilla sanota, että vahan kanssa olisi käytettävä mitään täydentävää tuotetta. Kaipaan kuitenkin hieman lisää täydennystä kohtiin, joista iho paistaa läpi, minkä vuoksi tykkään käyttää vielä puuteria päällä.


Alimmaisessa kuvassa on vahan päälle lisätty myös hieman puuteria. Pidän lopputuloksesta, sillä kulmani näyttävät edelleen luonnollisilta, mutta tuuheammilta. Ero kahden jälkimmäisen kuvan välillä ei tosin ole valtava, joten mikäli haluaa päästä mahdollisimman helpolla, yksikin tuote riittää.


Tuotteiden kestävyys on huippuluokkaa. Väri ei haalistu päivän aikana ja näyttää hyvältä aamusta iltaan saakka, kunnes pesen meikit pois. 

Kokemukseni Silk Naturalsin kulmatuotteista on siis myönteinen. Ne ovat helppokäyttöisiä, sopivan pigmenttisiä ja kestäviä. Huonona puolena on tosin se, että niihin tarvitsee siveltimet, joita ei tule automaattisesti tuotteiden mukana. 

Seuraavassa Silk Naturals-postauksessa esittelen jäljellä olevat sekalaiset tuotteet, joihin kuuluu mm. sivellin ja tuoksuöljy.

Miten te meikkaatte kulmanne vai meikkaatteko ollenkaan?

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Silk Naturalsin huulituotteet ja luomivärit

Tässä postauksessa tarkastelemme Silk Naturalsin huulituotteita ja luomivärejä. Mikäli missasit postaukseni merkin poskipunista, klikkaa tästä

Silk Naturalsilla on monenlaisia huulimeikkejä: punia, kiiltoja, lakkoja. Tilasin huulikiillon ja sävyttävän huulirasvan risteymän, eli Slick Stickin sävyssä Bobbi ja huulipunan sävyssä Oooh-La-La. Yllätyksekseni pakettiin oli kaupanpäälliseksi laitettu myös ihana piparmintulta ja sitruunaruoholta tuoksuva huulirasva. Vaikka tuotteiden ulkonäkö on amatöörimäinen, tässä tapauksessa ei koiraa tosiaankaan ole karvoihin katsomista. 


Bobbi on helppo ja huoleton nude, joka sopii erityisesti räväkämpiä huulimeikkejä arastelevalle. Sen koostumus tuntuu huulirasvalta, joten Slick Stickit sopivat niille, jotka eivät pidä huulipunnan tunnusta huulilla. Koralli Oooh-La-La puolestaan näyttää ja tuntuu huulipunalta. Se on koostumukseltaan kuivempi kuin kuin Bobbi, mikä tekee siitä myös huomattavasti kestävämmän. Bobbi pysyy huulillani parisen tuntia, kun taas Oooh-La-La voi pysyä jopa neljästä viiteen tuntia. Se kuluu tosin kokonaan pois ruokaillessa, mutta tasaisesti. Parit kahvittelut ja viinilasilliset se tosin kestää hyvin! Se ei kuivata ainakaan minun huuliani, vaikka ei tosin kosteutakaan. 


Alimmaisesta kuvasta käy hyvin ilmi, että vasemmanpuoleinen Bobbi ei ole lähellekään yhtä pigmenttinen kuin Oooh-La-La. Sen on tosin tarkoituskin olla sellainen, ja Silk Naturalsin sivuilla on hyvät tiedot kaikkien tuotteiden pigmenttisyydestä/peittävyydestä. 


On toki tärkeää nähdä punat käytössä. Ylimmäisessä kuvassa huulillani ei ole mitään. Keskimmäisessä huulillani näette Bobbin, ja alhaalla Oooh-La-Lan. Tästäkin näkee Oooh-La-Lan kuivemmat koostumuksen, sillä se korostaa huulten juovia. En kuitenkaan pistä sitä pahakseni, sillä puna näyttää silti hyvältä. 


Seuraavaksi pari luomiväriä. Sain ne itse asiassa myös kylkiäisinä! En tilannut luomivärejä, mutta totta kai minulle ilmaiskappaleet kelpaavat. Nämä ovat myös sellaisia sävyjä, joita minulla ei ollut ennestään.

Tämä kaunis persikkainen koralli on nimeltään P.S. En tosin löydä sitä Silk Naturalsin sivuilta, joten en tiedä, että onko tämä luomiväri jo poistettu myynnistä vai eikö sitä ole vielä laitettu myyntiin ollenkaan. Siinä on maltillista hohdetta.


Toinen luomiväri, Astral, on erittäin ainutlaatuinen kokoelmassani. Purkissa se näyttää lähinnä neutraalilta persikkaiselta sävyltä, kun taas kannessa se heijastaa upeasti lilan ja vaaleanpunaisen sävyjä. 


Kauniita, eikö? Yritin kuvata Astralin lilan/pinkin puolen. 


Olen toistamiseen hyvin tyytyväinen Silk Naturalsiin. Kaikki tuotteet ovat kerrassaan upeita ja hyvin edullisia. Valikoimaa on runsaasti, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen sävy.

Seuraavassa postauksessa kerron tilaamistani kulmatuotteista!

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Silk Naturalsin poskipunat (hävytöntä suitsutusta!)

Olen erittäin innoissani tulevista blogi-, ja videopostauksista. Olen nimittäin viimeisten parin kuukauden aikana tutustunut muutamaan minulle uuteen indie-kosmetiikkamerkkiin. Suorastaan pilkkahintainen Yhdysvaltojen (ja Australian) dollari houkuttelee tilaamaan ja monien verkkokauppojen postikulutkin ovat kohtuulliset. 

Aloitan indie-sarjani Silk Naturals-tilauksellani, sillä se on suurin. Alla kuva kaikista tilaamastani tuotteista, mutta tässä postauksessa keskityn lähinnä poskipuniin. Muut tuotteet esittelen eri postauksissa. Paljon indie-kivaa siis tiedossa!


Silk Naturalsilla on kattava valikoima poskipunia, niin irtopunia kuin voidemaisiakin. Haaviini tarttuivat kuvan keskellä oleva voidemainen Neopolitan HD Blush Palette ($6,99), kaksi irtoposkipunaa sävyissä Bolero ja Desert Plum ($6,50 kpl) ja puikkoon pakattu HD Cream Blush sävyssä Panache ($4,50).


Aloittakaamme herkullisista voidemaisista tuotteista. Kuten jo hoksasittekin, Neopolitan ei ole pelkästään poskipuna, vaan siinä on myös korostus-, ja varjostusvärit. Paletilla saa siis muotoiltua koko kasvot. Varjostusväri, Vegas Vixen, soveltuu myös aurinkopuuterin sijaiseksi. Se on melko lämmin, aavistuksen oranssiin taittava ruskea. Paletin poskipuna, Cherry Bomb, on himpun verran koralliin vivahtava, räväkkä pinkki. Limelight eli korostusväri on pohjasävyltään neutraali, joten se sopii ainakin periaatteessa kaikille. Kaikki paletin sävyt on saatavina yksittäisinä tuotteina.

Jos aivan rehellisiä ollaan, niin en rakastunut palettiin ensivaikutelman perusteella. Sormella swatchatessa sekä Vegas Vixen ja Cherry Bomb tuntuivat hyvin ohuilta, kevytpigmenttisiltä, ja jotenkin öljyisen liukkailta. Kuten alapuolella olevasta kuvastakin näkee, ne eivät ole iholla intensiivisiä (Cherry Bomb vasemmalla). Se on toki makuasia - vähäpigmenttisemmät tuotteet voivat olla helpompia käyttää. Limelight-korostaja tuntuu paksummalta ja vähemmän liukkaalta. Se on myös paletin intensiivisin tuote, kuten näkyy. Yksittäisessä Panache-poskipunassa on samanlainen koostumus kuin Limelightissa.

Vasemmalta oikealle: Cherry Bomb, Limelight, Vegas Vixen, Panache 


No, kuinkas sitten kävikään? Trio on osoittautunut todella käteväksi. Kaikki kolme tuotetta on helppo levittää ja ne näyttävät iholla kauniilta ja kuulailta. Erityisesti poskipuna näyttää kasvoilla paljon pigmenttisemmältä kuin swatchin perusteella ensin ajattelin. Vegas Vixenillä saa luonnolliset korostukset. Övereitä sillä on pigmentin takia vaikea tehdä, sillä sävy ei juuri tuota swatchia syvemmäksi muutu. Se on mielestäni sen takia paletin heikoin lenkki, mutta on siitä huolimatta käyttökelpoinen. Limelight näyttää iholla intensiivisyydestään huolimatta luonnolliselta, kunhan sitä ei annostele iholle liikaa. 

Olen kaikista yllättynein trion kestävyydestä. Kaikki kolme nimittäin pysyvät minulla loistavasti koko työpäivän. Tykkään kerrostella kasvotuotteita pidentämään niiden kestoa, esimerkiksi laittamalla puuterimaista poskipunaa voidemaisen päälle. Trion tuotteet kestävät iholla todella hyvin ilman kerrostamistakin. Wau. Ainoana miinuksena sanoisin paletin koon. Tuotetta on kyllä riittävästi, mutta jokaisen tuotteen nappi on sen verran pieni, että siveltimellä on hankala saada vain yhtä tuotetta sotkematta viereistäkin tuotetta harjaksiin. Olen siis tehnyt niin, että otan tuotetta ensin sormella, taputtelen haluamaani kohtaan ja tarvittaessa häivytän E.L.F.'in Small Stipple Brushilla.

Panache on myös niin ikään kaunis, mutta hyvin hohtava poskipuna. En ihan tajunnut sen olevan näin intensiivisen hohtava tilatessani sen, mikä harmitti minua hieman. Sitä pystyy tosin 'annostelemaan' erilaisia määriä, joten hehkua saa halutessaan vain vähän. Sen kesto on myös hyvä, ja näyttää erityisen pirtsakalta yhdistettynä alla olevaan Bolero-punaan.

Bolero ja Desert Plum


Poskipuna-addiktina minun oli tietenkin kokeiltava myös irtoposkipunia. Sallin itselleni yhden minulle epätyypillisen sävyn, eli tässä tapauksessa Boleron, ja yhden minulle ennestään tyypillisen sävyn, eli Desert Plumin. Bolero on hohtava, tumma persikka, kun taas Desert Plum on matta, violettiin vivahtava malva. Siis niin sellainen mun turvaväri kuin poskipuna vain voi olla! Näistä kahdesta sanoisin sen olevan monipuolisempi ja todella monelle käyttäjälle sopiva. Se sopii mielestäni myös aloittajille, sillä se on vaaleampi ja anteeksiantavampi, kun taas Boleron kanssa voi vetää överit. Bolero on tosin aivan upea kesäpuna, joka korostaa rusketusta.


Molemmat poskipunat ovat hyvälaatuisia, mutta erityisesti Bolero vie voiton kestävyydessä. Tykkään levittää molempia E.L.F.'in Stipple Brushilla, sellaisella isommalla. 

Uskotteko nyt, miten paljon rakastan uusia poskipuniani?! 

Aion tehdä myös aiheeseen liittyvän videon, jossa näytän miten Neopolitan-trioa voi käyttää.

Seuraavassa osassa esittelen Silk Naturals-tilaukseni luomivärit ja huulituotteet.

Oletteko te kuulleet Silk Naturalsista?

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Video: Roskapuhetta! Kesäkuu 2014

Tuttuun tapaan esittelen, että mitä tuotteita olen käyttänyt loppuun sitten viime Roskapuhetta!-postauksen! Lähes kaikki tämän kerran loppuneet tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa.



Tuotteet esiintymisjärjestyksessä

Lavera Orange Milk Volume Shampoo
Lavera Basis Sensitiv Hand Moisturiser
La Claree Oliv' Gentle Cleansing Milk
Eve of St. Agnes Bamboo Exfoliating Polish
Murad Sheer Lustre Day Moisturiser
One Love Organics Skin Savior Waterless Beauty Balm
Melvita Huile d'Argan
Mádara Refreshing Soap (Fresh Mint)
Dermosil Hand Cream (Hyacinth)
Melvita Rose Extraordinary Water

tiistai 10. kesäkuuta 2014

LoveLula Beauty Box: kesäkuu 2014 (+ alekoodi)

Sanon sen suoraan teidän aikaa säästääkseni: en erityisemmin pitänyt tämän kuun LoveLula-boksista. Jos ette halua lukea pidemmälle, en kanna kaunaa. Jos haluatte muodostaa oman mielipiteenne paketin sisällöstä tai tietää tarkemmat perustelut, lukekaa postaus loppuun asti.


Kae Huile de Beauté (kasvoille) ja Beauté Scintillante (hiuksille ja vartalolle)

Jee, öljyjä! Rakastan läträtä öljyillä ja ne ovat suosikkitapani kosteuttaa ihoani. Pidän öljypohjaisista seerumeista, kosteutan vartaloni ihoa mieluiten öljyillä, öljyt sopivat hiuksiin, käytän manteliöljyä karvanpoistossa...lista on lähes loputon. Oli siis mieluista saada uusia öljyjä kokeiluun. Harmi vain, että näytteet riittävät vain yhteen kertaan, joten en oikein voi sanoa niistä sen enempää. Huile de Beauté:lla voitelin kerran kasvot ja dekolteen yötä varten. Siinä oli hyvin mieto arganöljyn tuoksu ja se imeytyi hyvin. Käytin oranssin ja kullan värisen Beauté Scintillanten säärien kosteuttamiseen. Tällä saisi kauniin kullanhohdon ihoon ja hiuksiin kesällä. 


La Claree Gentle Cleansing Milk

Tämähän on minulle jo vanha tuttu. Kyseessä on siis oikein toimiva ja meikin miellyttävästi poistava putsari. Käytän riittoisan näytteen ilomielin, mutta olisin vielä mieluummin kokeillut jotain minulle täysin uutta tuotetta. 


MOX Botanicals Bath Milk (Calendula & Oatmeal)

Tämän tuotteen ongelma on se, että en käy kylvyssä, siis noin niin kuin kylpyammeessa. Yritän löytää niille toisen omistajan.


Suki Exfoliate Foaming Cleanser

Nyt pääsemme paketin todelliseen helmeen. Olin aluksi hieman hämmentynyt tuotteen tarkoituksesta. En ensikohtaamisen perusteella päässyt jyvälle, että onko se putsari vai kuorinta. Käytön perusteella se on osoittautunut molemmiksi, kuten nimikin kertoo (d'oh...). Itse asiassa tuotteen nimi on täydellisen kuvaava.  Se näyttää ja tuntuu sokerikuorinnalta ja tuoksuu huumaavan sitruunaiselta. Mikäli et pidä sitrustuoksuista, todennäköisesti inhoaisit tätä. Minä olin seitsemännessä taivaassa, kun nuuskaisin purnukkaa ensimmäisen kerran. Otan tuotetta ihan pienen määrän ja kostutan käsiäni, joiden välissä hieman lämmitän ja vaahdotan tuotetta. Sitten hieron sen kasvoilleni pyörivin liikkein. Putsarin rakeet tuntuvat helliltä, ja etiketinkin mukaan tuotetta voi käyttää päivittäin. Oma ihoni on ainakin tykännyt. Olen käyttänyt tätä siis iltaisin toisen vaiheen putsarina, sillä tällä ei voi puhdistaa meikkiä.

Olen todella tykästynyt tähän tuotteeseen. Se on erilainen kaikkiin muihin kokeilemiini putsareihin verrattuna. Se ei ärsytä ihoani ollenkaan, vaikka monet kuorinnat tuntuvat minusta jopa raapivilta. Saan tällä ihostani erittäin pehmeän ja tasaisen. Olen aivan koukussa tämän putsarin ja The Body Shopin Vitamin E Serum-In-Oil:in yhdistelmään kasvojeni iltahuollossa. Ainoa harmi on tuotteen superkallis hinta. Se maksaa 32,95 puntaa Naturisimossa ja 29,75 puntaa LoveLulassa


Urban Veda Purifying Exfoliating Facial Polish

Kyllä meidän tilaajien kasvot ovat nyt kovan kuorinnan alla. Päätin tehdä niin, että koska tämä tuote on rasvoittuvalle iholle, lahjoitan sen eteenpäin. Oma ihoni on kuiva, joten en halua avata purkkia vain todetakseni, että se ei sovikaan minulle.


Vaikka olenkin todella tyytyväinen Sukin kuorivaan putsariin, ja se on melkein kolminkertaisesti koko boksin hintainen, kokonaisuudessaan kesäkuun paketti oli mielestäni lässähtänyt. Se ei ollut  hyvä kokonaisuus, sillä tuotteet olivat liian samantyyppisiä. Sekä Suki että Urban Veda kuorivat kasvoja, kun taas Suki ja La Claree puhdistavat. Edes yksi näistä olisi voitu korvata vaikka kasvovedellä, naamiolla tai voiteella. Mikä vielä parempi, mukaan olisi voitu heittää edes yksi värikosmetiikkatuote. Arganöljyt ovat tosin ihan kiva lisä, mutta kylpy....jauho(?) menee minulla täysin hukkaan. En sano, että boksi on täysi susi, mutta se ei iskenyt minuun tällä kertaa.

Huom! Mikäli kiinnostuitte jostakin boksin merkistä, koodilla BBJUN saa 20% alennuksen kaikista Kaen, Sukin, Mox Botanicalsin, La Clareen ja Urban Vedan tuotteista LoveLula-verkkokaupasta kesäkuun loppuun saakka. 

Mitä mieltä te olette? Olisitteko te halunneet saada tällaisen paketin?

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: beauty uk-luomiväripaletit (Earth Child ja Pastels)

Rakkauteni halpismeikkeihin jatkukoon. Tällä kertaa vuorossa on minullekin uusi merkki, beauty uk.

Merkillä on monipuolinen valikoima värikosmetiikkaa, joista tunnetuimpia lienevät nämä piskuiset luomiväripaletit. Paletteja on suurempikin valikoima, mutta nämä kaksi iskivät minuun eniten. Vasemmalla värikkäämpi ja vaaleampi Pastels, oikealla puolestaan neutraalimpi Earth Child


Palettien luomivärit ovat kauttaaltaan jauhoisia, ja etenkin muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla kannattaa varoa mahdollista sotkua meikkausvaiheessa. Kun värit ovat luomilla, ne pysyvät siellä ihan kuten mitkä tahansa muutkin luomivärit - hyvän pohjustajan päällä ne eivät suttaannu, uraudu luomen poimuihin tai siirrä väriä minnekään epätoivottuihin paikkoihin. Meikin onnistuminen riippuu myös paljon siveltimistä. Näille väreille karkeahko, tiivis sivellin sopii pehmeää ja harvaa sivellintä paremmin. Niin saa pigmenttiä siveltimeen enemmän kerrallaan ja irtojauhoa lähtee siveltimestä karkuun vähemmän. Värien häivyttäminen sujuu kyllä ihan hyvin. 

Maanläheisessä Earth Childissa on mukava sekoitus erityyppisiä koostumuksia ja pintoja: mattaa, satiinia, hohtavaa, jopa hieman metallisiakin sävyjä. Ylärivin matalla khakilla saa kauniin varjostuksen luomivakoon. Alarivin terracottaa ja ylärivin kultaista kuparia kerrostamalla saa kiinnostavaa ulottuvuutta liikkuvalle luomelle. Ylärivin viininpunaruskealla saa pehmeän utuiset sumusilmät. Alarivissä on puolestaan toivomisen varaa. Rivin valkoinen, vaaleanharmaa ja kerma ovat makuuni liian samanlaiset mahtuakseen samaan palettiin. Ne ovat myös paletin heikoimmat  koostumusten suhteen.

Kuten kuvastakin huomaa, paletin pigmentissä ei ole kunnollisen moitteen sijaa. Kummatkin vihreät ovat halpojen mattasävyjen tapaan haasteellisempia verrattuna hohtaviin kanssasisariinsa, mutta yleisesti ottaen niistäkin saa kyllä pigmenttiä. 

beauty uk Eyeshadow Collection: Earth Child

Seuraavaksi syötävän suloiseen Pastels-palettiin. Valitettavasti nämä värit ovat jopa hieman jauhoisempia verrattuna Earth Childiin, mutta siitä huolimatta käyttökelpoisia. Jäin kaipaamaan myös monipuolisuutta. Paletista puuttuu minulle mieluinen ja neutraali, luomivakoon sopiva varjostussävy. Samalla toivoisin palettiin myös enemmän vaihtelua luomivärien pintojen suhteen: kaikki paletin sävyt kun ovat kovin hohtavia. Se toki sopii näin sokerisen paletin tyyliin, mutta vaihtelu tekisi paletista monipuolisemman. En ole edelleenkään vakuuttunut siitä, että tarvitaanko valkoista, vaaleanharmaata ja kermaa samaan palettiin. Minun puolestani harmaan olisi voinut korvata jollain erilaisemmalla sävyllä, kuten vaikkapa keltaisella. 

Kuten Earth Childissa, myös Pastelsissa on kauttaaltaan näin edulliseksi tuotteeksi hyvä pigmentti

beauty uk Eyeshadow Collection: Pastels

Ruusut

+ hyvä pigmentti
+ superedullinen hinta
+ laajahko värivalikoima
+ kompakti koko: sopivat hyvin matkalle mukaan


Risut

- jauhoinen koostumus
- joiden sävyjen erot eivät ole riittävän selkeät
- Pastels-paletti voisi olla monipuolisempi

Näistä tulee väkisinkin mieleen pari muuta brittiläistä halpismerkkiä: MUA (Make Up Academy) ja Make Up Revolution. Näilläkin merkeillä on samassa hintaluokassa olevia luomiväripaletteja, jotka ovat laadukkaampia verrattuna näihin kahteen beauty uk:n palettiin. Vaikka pigmentti on kaikkien merkkien luomiväreissä kohdillaan, MUA:n ja erityisesti Make Up Revolutionin luomivärit tuntuvat laadukkaammilta. Ne eivät nimittäin ole lähellekään yhtä jauhoisia. En kuitenkaan halua lytätä beauty uk:n paletteja, sillä huolellisella otteella niillä saa tehtyä kauniita ja kestäviä meikkejä. 

Johtopäätöksenä sanoisin siis näin: tsekatkaa ensin Make Up Revolutionin ja MUA:n palettivalikoima. Mikäli niistä ei löydy mitään mieluista, kääntykää beauty uk:n puoleen.

beauty uk:n tuotteita voi ostaa ainakin näistä liikkeistä: pretty.fikosmetik4less ja beauty uk. Hintaa niillä on alle kuuden euron verran.

Oletko sinä jo kokeillut beauty uk:ta?