tiistai 2. syyskuuta 2014

Värikkäät luomiväripaletit: kolmesta neljään suosikkiani

Tämä on jotenkin hieman sekava postaus, mutta kärsivällisyys on hyve, eikös se niin mennyt? Viime viikolla aloitin minisarjan, jossa esittelen suosikkiluomiväripalettejani. Ensimmäisessä postauksessa kirjoitin kolmesta neutraalista suosikkipaletistani. Tässä osassa esittelen periaatteessa kolme, käytännössä neljä suosikkiani värikkäistä paleteista. Alunperin tarkoitukseni oli jättää minisarja siihen, mutta teen tämän jälkeen vielä postauksen suosikkipaleteistani, joissa on suunnilleen tasainen valikoima sekä neutraaleja että värikkäitä sävyjä.

Siinä teille silmänruokaa! Kirkkaita värejä on minusta niin piristävää katsella.


essence All About Paradise

Aloitan tästä helmestä, joka ei ole saanut blogeissa ansaitsemaansa julkisuutta. Sen kaikki kuusi sävyä ovat hyväpigmenttisiä ja pirtsakoita. Erityiskiitosta on annettava paletin vaaleimmalle sävylle, jonka koostumus on todella kermainen. Paletin muut sävyt eivät tekstuurin puolesta yllä samalle tasolle. Väreinä puolestaan rakastan erityisesti ylärivin persikkaa ja pinkkiä, jotka ovat superkaunis yhdistelmä.

Ainoana kritiikkinä sanoisin, että edes yksi matta olisi ollut kiva - nämä kaikki kun ovat kovin hohtavia ja kiiltäviä.


Kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä, että kolmen koplan täydentää kaksi Sleekin palettia: Del Mar ja Rio Rio. Pidän molemmista aivan valtavasti. Minulla on niistä omat postauksensa swatcheineen, joten halutessanne voitte lukea ne (klikkaa palettien nimiä!). Haluan pitää postaukseni tiiviinä, joten pyrin välttämään turhaa toistoa.

Ihaillaanko kuitenkin hetki näiden limited edition-palettien silmiä hiveleviä pakkauksia?

Del Marin pahvipakkaus on rauhoittava tuoden mieleen kesäloman ja täydellisen rentoutumisen.Rio Rion pakkaus on puolestaan täynnä elämää, kuten paletti itsessäänkin!


Sigma Beauty Creme de Couture

Nyt postauksen erikoisosaan. Halusin antaa sille erityismaininnan, sillä rakastan myös tätä palettia aivan valtavasti. Mikäli se olisi vielä saatavilla, olisin varmaan korvannut toisen Sleekin paletin tällä.

Creme de Couture on Sigman viime vuoden syyskokoelmasta, joka oli ranskalaisten macaron-leivosten innoittama. Paletin sävyt näyttävät napeissa kirkkailta, mutta ovat enemmän pastellinomaisempia, mikä helpottaa niiden käyttöä. Värit on ryhmitetty kätevästi riveittäin, mikä auttaa yhdistelemään niitä. Kaikki sävyt ovat mattoja.

 Vaikka palettia ei enää olekaan saatavilla, muutama väri on ostettavissa yksittäin Beauty Chamberista.  Suosittelen kovasti myös kokoelman poskipunia.

Seuraavat kuvat ovat ihan vain värinautintoa varten!Pidättekö te värikkäistä luomiväreistä? Onko teillä värikästä suosikkipalettia? 

P.S. Osallistukaa ihmeessä Riikan Kaikki punaiset sävyt-blogin huippuihanaan arvontaan! Osallistua ehtii 13.9. (lauantai) asti! Riikkakin on eläinkokeeton kosmetiikkabloggaaja, joka rakastaa luomivärejä ja pitää myös luonnonkosmetiikasta. Tsekatkaa hänen bloginsa ihmeessä, jos ette ole siihen vielä törmänneet!

3 kommenttia:

 1. Oi, iso kiitos linkityksestä ja mitä silmäkarkkia! Yritän kovasti vastustaa ruskean kutsua ja väliin meikata myös värikkäästi. Del Mar oli tämän kesän Sleekeistä ehdottomasti suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, tokihan noin mahtavaa arvontaa ja blogia on ilo mainostaa.

   Ehkä syksyn alku vaikuttaa siihen, että tekee mieli meikata maanläheisillä väreillä :). Oranssi ja ruskea vois sopia nyt tähän aikaan ihan mielettömän hyvin, höystettynä khakinvihreällä!

   Poista
  2. Heh, juuri näitä sävyjä olen sillä silmällä katsellut viime aikoina myös :D Oranssia tarttisi ehdottomasti edelleen käyttää lisää. Se on aika yllättävää, kuinka hyvin se ainakin minun naamaani sopii.

   Poista