torstai 1. elokuuta 2013

Meikkikokoelma osa IV

Meikkikokoelma-postaukset ovat olleet pienellä tauolla. Tänään innostuin kuitenkin ottamaan kuvia suosikeistani, eli luomiväreistä! Kuten kuvista näkyy, suosin paletteja yksittäisten värien sijaan. Harvemmin edes katsastan minkään merkin yksittäiset luomivärit, ellei jokin kumma inspiraatio iske. Paletit ovat kaikin puolin heikkouteni, vaikka ei niitä nyt ihan niiiiiin hirveästi ole. Eihän mulla ole edes sellaista klassikkoa kuin Urban Decayn Naked! 

Esittelen siis meikkejäni lähinnä vain kuvina. Esittäkää toki ihmeessä kysymyksiä tai vaikkapa arvostelutoiveita jostakin tietystä tuotteesta!

    
Too Faced Matte Eye Collection; Tarte Amazonian Eye&Cheek Palette; theBalm Meet Matt(e) Nude

Oksat pois, nämä ovat ehdottomasti suosikkipalettini ja -luomivärini! Vaikka suurin osa omistamistani luomiväreistä ovatkin helmiäisiä tai muuten kimaltavia, pidän enemmän matasta kuin toisentyyppisistä väreistä. Koen niiden myös sopivan minulle paremmin raskaiden luomieni takia ja mun mielestä mattapinta on vaan tosi kaunis. Näiden palettien laatu on aivan mieletön, ja mielestäni niiden sävyt sopivat sekä arki-, että juhlakäyttöön ja monille erisävyisille ihmisille. Suosittelen hyvin lämpimästi! Tartea ei ainakaan täällä Britanniassa ole tietojeni mukaan juurikaan myynnissä muutamaa satunnaista tuotetta lukuunottamatta, mutta Too Facedia saa monista verkkokaupoista ja esim. Bootsista. TheBalmin tuotteet ovat vähän hankalampia löytää, mutta AMZI Boutiquella on aika hyvä valikoima. Se myös toimittaa ulkomaille melko edullisin postikuluin!

Urban Decay Mariposa; Urban Decay Glinda; Sleek I-Candy

Mariposa on ensimmäinen ostamani hinnakkaamman tai siis laadukkaamman merkin paletti. Se on todella kiva sekoitus neutraaleja sävyjä ja värikkäitä luomivärejä. Sleekin superherkullinen I-Candy on niin ihana, mutta kuuluu niihin tuotteisiin, joita minun pitäisi vaan uskaltaa käyttää enemmän!

E.L.F. Beauty-on-the-go Palette; MUA Undressed

Hyvin pohjustettuina hopa tällaiset superhalpikset kuin E.L.F. ja MUA toimivat aika kivasti.

Lumene Natural Code Eye Dramatizer Eyeshadow Trio (Goddess); GOSH Bohemian Gypsy

Kaikki kuvan paletit ovat The Body Shopista. Ylimmäinen musta paletti on nimetön. Keskimmäinen on nimeltään Eye&Cheek Palette. Alimmainen on Shimmer Cubes no. 18. 

B. Stunning Vibrant Eye Shimmer (voidemaisia luomivärejä). Gold Sand; Dusk till Dawn; Royal

Collection Work The Colour Eyeshadow Pencil (Midnight Glam & Hot Chocolate); NYX Jumbo Eye Pencil (Milk & Bronze); Pixi Lid Last Shadow Pen (Mocha Mauve)

The Body Shopin yksittäiset värit.

Irtopigmenttiset luomivärit. Oasis, Mystic Night, Starlit, In the Garden ja Mistle Toe ovat Everyday Mineralsin. Yläoikealla on Lily Lolo ja sen alla BM Beauty.

Puuh! Nyt vähän hengästyttää. Tätä sarjaa on tulossa vielä parin postauksen verran, nimittäin en ole esitellyt huulimeikkejä ja rajaustuotteitani vielä. Ai niin, ja ehkä mun pitäisi esitellä harjanikin. Toivottavasti saitte edes vähän iloa elämäänne näiden ihastuttavien värien katselusta! Seuraavaan kertaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti