lauantai 3. elokuuta 2013

Roskapuhetta! Heinäkuun painos

Muissa blogeissa on näyttänyt olevan tyhjentyneiden purkkien ja purnukoiden paljous, kun minulla puolestaan loppuneita on alle kaksi kourallista. Ainakin niistä kirjoittaminen on vähän helpompaa!


Esittelen tuotteet taas tuttuun tapaan vasemmalta oikealle.

Superdrug Facial Cleansing Wipes (Cucumber)
Superdrugilla on kolme meikinpoistopyyhemakua (tai siis tuoksua!), joista minulla muutamat viime viikot testauksessa oli kurkku. En tykännyt sen hajusta ollenkaan. Ihan liian esanssinen ja voimakas eikä ollenkaan raikkaan kurkkumainen. Pyyhkeet haisivat vain kemikaaleilta! Yök. Pyyhkeet olivat muuten yhtä hyviä kuin hajuttomat edeltäjänsä, mutta en ostaisi niitä tämän tuoksuisina uudestaan. En käytä meikinpoistopyyhkeitä päivittäiseen meikinpoistoon, mutta tykkään korjailla niillä virheitä meikatessa. Matkustaessa ne ovat suosimani meikinpoistomenetelmäni tosin, ja näillä saa kyllä koko meikin ihan hyvin pois. Pieneen hankaukseen on tosin varauduttava. Minulla on tällä hetkellä menossa kamomillan tuoksuiset pyyhkeet, joiden jälkeen siirryn pysyvästi käyttämään hajuttomia sellaisia.

Superdrug Cherry&Fig Shampoo (tuuheuttava)
Tämä oli mun holy grail-shampoo ennen kuin Superdrug luotsasi heidän uuden hiustenhoitosarjansa. Kaikki Superdrugin tuotteet ovat superedullisia, joten tämäkin shampoo maksaa alle punnan. Hinnan ei kannata antaa hämätä, sillä se todella teki tehtävänsä ja oikeasti teki hiuksistani paljon tuuheammat kuin monet kalliimmat shampoot! Olen ostanut tätä monet monituiset kerrat, mutta olen ottanut siitä taukoa viime aikoina, koska kylppäriini on kertynyt tarpeeksi erilaisia shampoita vähäksi aikaa. En ole muutenkin hiustenhoitoihminen, joten sormeni eivät syyhyä hiustuoteosastoilla samoin kuin meikkihyllyillä.

Oxygen Hand & Body Créme
Olen kirjoittanut tästä Oxygenin voiteesta jo pariinkin otteeseen. Sain tämän n. 20 millin deluxe-näytteen kesäkuun Amarya Boxissa. Se tuoksuu vaniljaiselta ja on koostumukseltaan kevyt. Se imeytyy nopeasti, mikä on yksi käsivoiteen tärkeimmistä ominaisuuksista mielestäni. Käytän käsivoidetta paljon töissä (ihan vaan siksi, että minulla on kuiva iho), joten en halua odotella sen kuivumista pitkään. Voisin ostaa täysikokoisen putelin, jos se olisi kunnon alessa. Se maksaa melkein 15 puntaa täysikokoisena, enkä arvosta käsivoidetta ihan niin paljon, että sijoittaisin siihen tuommoisen määrän rahaa.

E.L.F. Mineral Infused Face Primer
TheMakeUpChairin Sinead kehui tätä pohjustajaa joskus jossain videossaan, joten tilasin sen E.L.F:in alesta. Se maksaa normaalihintaisena kuusi puntaa, joten hirveästä investoinnista ei ole kyse. Ekaksi on sanottava, että pakkauksen pumppu oli onneton. Se lopetti pumppaamisen jo parin käyttökerran jälkeen, mikä asiaa tutkiessani on ilmeisesti yleinen ongelma. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut E.L.F:iin yhteyttä asiasta, mutta se ei jostain syystä tullut mieleen silloin. Se itsessään on syy olla ostamatta tätä tuotetta uudestaan, koska irrotin pumpun ja otin pohjustajaa joka kerta vanupuikolla. Olihan sekin ihan toimiva keino, mutta ärsyttävää se kyllä oli, katsoipa asiaa miltä kannalta hyvänsä. Tämän marmatuksen päälle on toki sanottava, että kyllä tällä pohjustajalla on ainakin yksi puoli: se tasoitti ihoni tasaiseksi ja meikkivoide liukui vaivatta iholle pohjustajan kanssa. Meikin pysyvyyskin oli ok, mutta olisi se voinut olla parempikin. En siis ostaisi tätä uudestaan ja tykkään tällä hetkellä käyttämästäni B. Is For Beautiful-merkin B. Prepared-pohjustajasta enemmän.

The Body Shop Cranberry Joy Bubble Bath
Mulla tämä purkki on seisonut tyhjillään kylppärissä jo varmaan puolisen vuotta, mutta löysin sen sieltä ihan vasta pari viikkoa sitten. Kyseessä on TBS:n minulle oikein mieluisen karpalosarjan vaahtokylpytuote. Tykkäsin ennen rentoutua kylpyammeessa äänikirjoja kuunnellen noin kerran viikossa, kunnes huono omatunto alkoi soimata turhasta veden kulutuksesta. Tykkään hillittömästi näiden karpalotuotteiden tuoksusta, mutta muistaakseni tätä geeliä piti lisätä ammeeseen aika paljon ennen kuin sain mieleisen määrän vaahtoa. En ostaisi varmaan siksi uudestaan, vaikka kävisin kylvyssä nykyisin.

E.L.F.-kulmakarvageeli (nimetön)
Kulmakarvageeli tuli E.L.F:in kulmakarvasetin mukana. En sijoittaisi kalliisiin kulmakarvageeleihin muutenkaan, joten tämä sopi mulle mainiosti. Se hoiti kyllä hommansa ja kulmakarvani pysyivät aisoissa koko päivän geelin avulla. Voisin ostaa uudelleen, jos se on myynnissä irtotuotteena.

B. Clean Melting Gel Cleanser
Taisin mainita tämän puhdistusgeelin jossain aiemmassa ihonhoitopostauksessani. Se on geeli, jota voi käyttää sekä meikinpoistoon että ihonpuhdistukseen, ja se sulaa iholla geelistä kosteuttavaksi öljyksi - tai niin tuottekuvauksessa väitetään. En itse havainnut tuota muodonmuutosta ainoanakaan pesukertana. Geeli puhdistaa meikin ihan ookoosti, mutta sen jälkeen joutuu kyllä puhdistamaan vielä etenkin rajausten jämiä. Tuote on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle, mutta se ei ole mielestäni erityisen kosteuttava. Mielestäni varsinkin Simplen Moisturising Facial Wash tekee ihosta todella pehmeän, mutta en huomannut B.Cleanillä olevan samanlaista vaikutusta. Se oli myös vähän kalliimpi kuin Simple (n. £3 vs. n. £7). Tuskin ostan uudestaan, ellei se ole alennuksessa.

The Body Shop Peppermint Cooling Foot Spray
Mulla on ollut tää ikuisuuden. En tiedä, miksi tai edes milloin ostin sen, mutta pian ostamisen jälkeen tajusin, että tuote on aikalailla turha. Okei, kyllähän viilentävä suihkee tuntuu ihan kivalla turvonneissa ja hikisissä kesäjaloissa, mutta ei se silti mielestäni ostamisen arvoinen tuote ole.

Sitten tähän loppuun asiaan kuulumattomasti: kuvasin eilen yhden get ready with me-tyyppisen videon uteliaisuudesta. Minua kiinnosti nähdä vähän objektiivisemmin, että miten voisin parantaa meikkaustekniikkaani ja miltä meikki näyttää. Mietin, että kehtaisikohan sen leikattuna laittaa Youtubeen? Iiik, jännittää! Ajatuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti