maanantai 5. toukokuuta 2014

Luonnonkosmetiikan kosteusvoiteet I: Dr Bragi Age Management Moisturiser

Aloitan tämän postauksen siivittämänä uuden juttusarjan. Huomasin jokin aika sitten, että kaikki tällä hetkellä käyttämäni päivävoiteet ovat luonnonkosmetiikkaa. Olen myös käyttänyt jokaista jo tovin, joten olen ehtinyt muodostaa mielipiteeni niistä. Sarjan aloittaa islantilainen huippumerkki Dr Bragi öljyttömällä kasvovoiteellaan Age Management Moisturiser.

Dr Bragin tuotteiden teho pohjautuu merientsyymiteknologiaan, mikäli se on oikea käännös termistä 'marine enzyme technology'. Merientsyymi muuttuu 'superaktiiviseksi' reagoituaan ihon lämpötilaan. Tämä nimenomainen voide on suunnattu ikääntyvälle iholle, kuten nimestä varmasti päättelittekin. Tässä vaiheessa on rehellisyyden nimissä sanottava, että en kuulu tuotteen kohderyhmään, mutta olen testaillut tätä siitä huolimata.

Tuotteen lupaukset:
 • vähentää ikääntymisen merkkejä
 • kosteuttaa 
 • kuorii ja puhdistaa
 • virkistää
 • kirkastaa tummia silmänalusia
Kuulostaa aikamoiselta ihmetuotteelta, eikö?Jos olen nyt ihan rehellinen, niin en suoraan sanottuna ymmärrä, että miten saan levitettyä tämän voiteen tahmaamatta. Kuulostaa kummalliselta ongelmalta, vai mitä? Pienen näytepurnukan takana lukee, että jos iho jää tahmeaksi, niin silloin voidetta on liikaa. Okei, ymmärrän sen täysin, sillä se pätee joihinkin muihinkin voiteisiin. Ongelmani on nimittäin siinä, että laitoinpa voidetta miten vähän tahansa, se tekee ihostani tahmean pitkäksi aikaa. Olen kokeillut sitä monta kertaa sekä päivä-, että yövoiteena. Aina sama juttu. Olen kokeillut seerumeiden päälle ja ilman seerumeita. Sama juttu. Olen kokeillut hyvin pieniä määriä, jopa niin pieniä, että voidepisarasta ei riitä koko kasvoille. Sama juttu.

En kerta kaikkiaan ymmärrä, että miten voiteen levittäminen voi olla näin vaikeaa - erityisesti silloin, kun täysikokoinen 60 millin pakkaus maksaa 120 puntaa. Osaako joku asiantuntija sanoa mistä moinen voi johtua? Voiko olla, että se ei jostain syystä toimi ollenkaan nuoremmalla iholla?

Jos olette kokeilleet tätä voidetta, niin kuulisin kokemuksista suurella mielenkiinnolla! Onko teillä kokemusta Dr Bragista?

2 kommenttia:

 1. Ihan uusi merkki minulle tämä Dr Bragi. Aika harmittava ongelma kyllä tuollainen. En oikein jaksa uskoa, että ongelma olisi ihon iässä. Kyynikko minussa sanoo, että hinta todennäköisesti lisää "haittavaikutusten" sietoa ja muillakin voi ihan hyvin olla samaa ongelmaa. Mutta eihän satasen voide nyt yksinkertaisesti huono voi olla, eikös niin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se :D. Jos en tietäisi merkin olevan kallis, niin olisin luovuttanut jo parin käyttökerran jälkeen, mutta pakko on vaan ollu kokeilla ja ajatella, että vika on oltava mussa! Mut jos kosteusvoiteen käyttö on noin vaikeeta, niin mitä se sanoo siitä itse tuotteesta? Niin...

   Poista