keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Sleek I-Divine Del Mar Eyeshadow Palette: värinäytteet (swatchit)

Tämä on jälleen ajastettu postaus. Olen tällä kertaa pari päivää konferenssissa, mutta halusin kuitenkin muistaa teitä pienellä postauksella!

Vaikka Sleekin kesäkokoelman luomiväripaletti Del Mar Volume 1 on ollut myynnissä Sleekin sivuilla jo viime kuusta asti, en ole nähnyt postauksia siitä juuri yhtään blogeissa tai Youtubessa. Yleensä arvostelut Sleekin uutukaisista täyttävät Bloggerin rakettimaisen nopeasti. Tämän postauksen tarkoitus ei kuitenkaan ole arvostella palettia, sillä minulla ei yksinkertaisesti ole mitään uutta sanottavaa merkin luomivärien laadusta. Kaikkihan sen vähänkään värikosmetiikkaa seuraavat tietävät: Sleek taitaa niin hohtavat kuin matatkin luomivärit. Haluan siis vain näyttää teille tämän ihanuuden kauniita värejä.

Eikö paletin pahvipakkauskin ole aivan mielettömän kaunis?


Tässä paletin ensimmäinen rivi. Sävyjen nimet vasemmalta oikealle: Lounge Lovers, Poolside, Sunset Strip, Ambience, Chilled Out, Blue Marlin. Vasemman reunan neutraali sävy, Lounge Lovers, on ylärivin ainoa hohtava väri. Kaikki muut ovat mattoja.


Paletin alarivillä liikutaankin enemmän pastellisävyjen maailmassa. Sävyjen nimet: Opening Party, On The Rocks, Talamanca, Feel Euphoric, Balearic Beat, Paradise. Kaksi vasemman reunan sävyä, Opening Party ja On The Rocks, ja vaaleanpunainen Feel Euphoric ovat hohtavia muiden värien ollessa mattoja.


Olen erityisen mielissäni siitä, että suurin osa sävyisä on mattoja. Rakastan mattaluomivärejä eniten, joten jäin kaipaamaan niitä Sleekin viime kesän I-Candy-paletissa. Paletti on mielestäni loistava sekoitus värikkäitä sävyjä, jotka eivät ole liian pelottavan kirkuvia neonvärejä muutaman neutraalin sävyn kanssa. Mattavalkoinen on myös mitä parhain häivytys-, että korostusväri.

Uppoaako Sleekin kesäpaletti teihin vai jätättekö suosiolla hankkimatta?

6 kommenttia:

 1. Taas olisi niin kiva paletti, että... En ole Sleekiin saakka vielä edes päässyt, kun tuossa himotuslistalla on (köh) niin paljon kaikkea muutakin. Kiva nähdä nämä swatchit tästä kyllä. Eipä ole muualla tätä juurikaan näkynyt. Mistäköhän johtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, miksi ei ole tätä palettia blogeissa näkynyt! Ehkä se ei jostain syystä iske yhtä moneen kuin Sleekin paletit yleensä vai onkohan jokin muu firma iskenyt suositummalla kesäpaletilla samaan aikaan?

   Poista
 2. Kieltämättä houkutteleva ja värikkäät mattasävyt kiinnostaa aina. Omistan viime kevään Lagoon-paletin joka on myöskin värikäs helmiäisiä ja mattaa yhdistävä paletti. Se on jäänyt vähälle käytölle, joten ehkä maltan mieleni ja tartun sen sijaan siihen vuoden tauon jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, hävettää kun tajuaa miten monia ihania paletteja omissa kokoelmissa on jo entuudestaan ja siitä huolimatta pitää aina vaan sortua uusiin. Hoh hoijaa, rankkaa tämä addiktin elämä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Tykkään erityisesti ylärivistä.

   Poista