lauantai 8. marraskuuta 2014

Arvostelu: Sleek MakeUp Precious Metals Highlighting Palette

Sleek pamautti ilmoille ainoastaan korostustuotteita sisältävän paletin parisen viikkoa sitten. Paletti lienee suunniteltu nimenomaan loistetta ja kimallusta huokuvaan pikkujoulukauteen. Sitä ajatellen paletti näyttääkin täydelliseltä, sekä sisältöineen että pakkauksineen. En tiedä, että onko uusi metallinhohtoinen pakkaus tullut jäädäkseen, vai onko se tehty paletin teemaa ajatellen. Se on minulle toivottu ja pidetty uudistus. Sleekille tyypilliset mustat pakkaukset ovat toki ihan ookoo, mutta niiden avaaminen on suorastaan ärsyttävää. Avaankin merkin paletit yleensä pinseteillä, jotta en turmelisi kynsilakkaani. Precious Metals-pakkauksen kanssa ei ole sitä ongelmaa, vaan paletissa on magneettikiinnitys.





Mikä? 

Precious Metals-palettiin kuuluu neljä korostustuotetta: kolme voidemaista ja yksi puuteri. Siinä on hyvä peili, mutta en välitä käyttää sitä. Se nimittäin jököttää tasan 90 asteen kulmassa, eikä kantta saa taivutettua yhtään taaemmas, toisin kuin Sleekin muissa paleteista. Tämä on täysin mielipidekysymys, mutta jos käytän paletin peiliä, niin tykkään taivuttaa sen vähän taaemmas päästäkseni lähemmäs sitä.

Paletin mukana tulee myös pieni, lättänä sivellin.




Koostumus ja pigmentti?

Platinum on paletin ainoa viileä sävy, joka luonnollisesti sopii erityisen hyvin niille, joilla on vaaleanpunaiseen taittava ihonsävy. Se on intensiivinen korostaja, jolla saa kauniin hehkuvan ihon minimimäärällä tuotetta. Pakkauksessa ohjeistetaan käyttämään Platinumia nimenomaan kulmaluulla kulmakarvojen alla. Sitä kokeiltuani olen kuitenkin eri mieltä. Mielestäni Platinum on liian intensiivinen tuote siihen tarkoitukseen, eikä voidetta saa ainakaan sormin tarpeeksi tarkalle alueelle. Lopputulos näyttää helposti halvalta, ellei siihen käytä todella tarkkaa sivellintä. Mielestäni Platinum on omiaan ainoana kasvojen korostustuotteena. (Kulmaluuta tykkään korostaa kynällä tai luomivärillä.)

Royal Gold on glitterinen kulta. Suoraan sanottuna se ei ole ollenkaan minua varten, enkä ole löytänyt sille tarvetta minun meikkausrutiinissani. Laitoinpa sitä minne tahansa, se näyttää lähinnä siltä, kuin olisin laittanut pelkkää glitteriä. Sleek suosittelee korostamaan sillä nenää, mutta minua se ei ainakaan imartele. Päivän mittaa joitakin glitterhippusia eksyy käsiinikin asti, mikä ei ole tietenkään toivottavaa. Jos tykkää käyttää glitteriä olkapäillä tai dekolteella esimerkiksi juhlissa, Royal Gold saattaa sopia siihen. Minun tyyliini ja makuuni se ei kuitenkaan sovi.

Renaissance Gold on puolestaan suosikkini. Se on koostumukseltaan Platinumin kaltainen, mutta lämpimän sävyinen. Se sopii minun iholleni paremmin, minkä vuoksi olen tykästynytkin siihen. Käytän sitä samoin kuin Platinumia, ja se kestää kasvoilla erinomaisesti koko päivän. Tästä tuotteesta minulla ei kerrassaan ole mitään valittamista. Sleek ohjeistaa käyttämään sitä amorinkaaren korostamiseen, mihin se sopii upeasti, mutta tuotteen potentiaalia valuu hukkaan.

Antique Bronze on paletin ainoa puuteri ja se on tarkoitettu poskiluiden korostamiseen. Se on hillityn pronssin sävyinen, jossa on hillitysti kultaista glitteriä. Väri on kaunis, ja luulen, että se sopisi aurinkopuuteriksi todella vaaleahipiäisille. Sillä saa huijattua hyvin kevyttä ja tervettä väriä kasvoille. Poskien lisäksi se näyttää hyvältä ohimoilla. Vaikka tuotteessa ei sinänsä ole moitittavaa, se jättää minut vähän valjuksi. Kuuluu kategoriaan 'ihan kiva'. Sillä ei mielestäni ole mitään tarvetta, jos käyttää poskipunaa.


Johtopäätökseni tuotteesta on sekava. Vaikka yleensä rakastan lähes kaikkia Sleekin tuotteita, tämä ei kokonaisuudessaan aiheuta kummempia värinöitä. Olisin ollut tyytyväisempi, mikäli Platinum ja Renaissance Gold olisi lanseerattu yksittäisinä tuotteina edullisempaan hintaan.

Mistä ja kuinka paljon?

Paletin voi hankkia esimerkiksi Pretty.fi-verkkokaupasta hintaan 15,90€ tai Sleekin omasta verkkokaupasta hintaan 9,99£ (~ 13€).

Mitä te ajattelette paletin konseptista? Oletteko jo ehtineet kokeilla tuotetta?

11 kommenttia:

  1. Minullakin menee hermot Sleekin pakkauksia avatessa, kynnet menee pilalle! Toivottu uudistus siis jos on jäädäkseen, mutta olen samaa mieltä peilistä: tykkään, että se kääntyy kokonaan taakse! Voidemaiset korostustuotteet tuntuvat itelle vähän hankalilta, pelkkiä puutereita sisältävän paletin olisin ehkä voinut ostaa.. Kyllähän tuo kimallus aina tähän harakkaan vetoaa mutta varsinkin kun mainitsit tuon Royal Goldin glitterisyydestä.. taitaa jäädä tämä tuote ostamatta! Kiitos siis arviosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, että arvio auttoi! :) Ja toivotaan todellakin, että uusi pakkaus on tullut jäädäkseen.

      Ootko kokeillu Sleekin Face Form-palettia? Siinä oleva puuterinen korostaja on aivan huippu :).

      Poista
  2. Tosi hyvä arvostelu, kiitoksia! Tämänkin voi ihan rauhassa taas jättää väliin. Päätin olla edelleen sortumatta niihin Autobalmeihinkaan. Olen siitä taputellut itseäni selkään. Tässä välissä ei varmaan vaan kannata mainita, mihin kaikkiin muihin himotuksiin sitä on sen sijaan sortunut :D Makeup Revolutionilla on muuten taas uutena myynnissä sellainen aika ihanan oloinen korostus-varjostussetti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi lukemisesta!

      Haha, selkään taputtelut myös täältä! Eiii, kannattaa ehdottomasti mainita mihin muihin juttuihin oot sortunu, jotta voin elää sun shoppailujen kautta :D. Mulle on tulossa Makeup Revolution-tilaus, jonka tein päivää ennen kuin verkkokauppaan tuli iso läjä kaikkia ihania uutuuksia. Lääh!

      Poista
    2. Minäkin juuri tilasin (jotain, ei enää edes muista) Makeup Revolutionilta, mutta nuo uutuudet on aika houkuttelevia. Muuten tämä joulunaika ei tee Visa-laskulle hyvää. Olen toistaiseksi onnistunut hamuamaan itselleni jo vähän Pixin ja Too Facedin joulukokoelmia...

      Poista
    3. Ooo, wautsi. Pixiltä just itekin kattelin jotain tosi ihanaa palettia. En muista nimeä, mut se oli sellainen, jossa oli aika suuri määrä sekä lämpimiä että viileitä luomivärejä ja poskipunia. Tilasitko sen vai jotain muuta?

      Poista
    4. Varmaan just se. Nimikin oli joku Warm & Cool. Tosin testasin sitä tänään ja tuli pitkästä aikaa ihan diskopallo-fiilis. Jotenkin ne vaan oli niin hohtavia ne luomivärit. Myös korostuspuuterilla meinasin tehdä överit. Eli ei ihan onnistunut ensivaikutelma. Täytynee yrittää uudestaan

      Poista
    5. Ou, voi ei :S. Kuvissa ne värit ei näytä noin hohtavilta! Toivottavasti pääset sinuiksi niiden kanssa.

      Poista
    6. Joo eiköhän. Oli vaan huono meikkipäivä. Mielestäni ainakin ne parit värit, joita kokeilin olivat sinänsä aika sellaista peruspixiä, ottaen huomioon, että siinä firmassa ei paljon sanaa matta tunneta.

      Poista
    7. Siis toi on niin totta! Koko puljulla ei tunnu olevan edes mattaa rajauskynää o_O.

      Poista
  3. SilverGoldBull is a highly trusted bullion dealer. They will provide you with bargain, up-to-minute rates and they will make sure your bullion is delivered to your door discreetly and fully insured.

    VastaaPoista