maanantai 17. marraskuuta 2014

Video: Pitkäkestoinen korostus-, ja varjostusrutiinini

Hyvää maanantaita kaikille! Tämän viikon videossa näytän teille, että miten korostan ja varjostan kasvojani. Ytimekkäät videot ilman turhia turinoita ovat omia suosikkejani, joten tässä on myös tällainen hyvin tiivistetty video aiheesta. Toivottavasti viihdytte seurassani!Kiitos kun katsoit! Jos pidit videosta, tilaa kanavani, jotta pääset seuraan toistekin. ~ * ~ * ~ * ~ 

Tuotteet ja mistä niitä saa

Meikit

Makeup Revolution One Blush Stickit sävyissä Matte Malibu, Matte Rush ja Dream: Makeup Revolution Store ja Kosmetik4lessVälineet8 kommenttia:

 1. Onko tuo MakeUpRevolutionin Matte Malibu kuinka "lämpöinen" sävyltään?
  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on aika lämmin. Se on lähinnä tarkoitettu aurinkopuuterin sijaiseksi, mutta saan lämpimänkin sävyn itselläni toimimaan jos laitan sen päälle neutraalia tai viileää puuteria, kuten just tuota Sleekin Face Formin varjostuspuuteria.

   Poista
  2. ..no nyt mun pitää sitten tilata myös se Face Form, kiitosta vain...:D

   -Tiltu

   Poista
  3. Oli on kokonaan minun puolellani! :D

   Poista
  4. Mun kosmetik4less-tilaukseni tuli pari päivää takaperin mukanaan Matte Malibu ja Face Form.
   Vähän säikähdin Matte Malibun likaisen näköistä oranssisuutta kun vetelin suoraan puikosta poskille, mutta häivyttyy tosi nätisti ja lopputulos näyttää kuin se olisi "barely there" eli sulautuu tosi nätisti ainakin mun keltapohjaiseen ihooni.
   Tilasin Face Formin vaaleimmassa sävyssä ja sekin on ihan nappivalinta! Noin neutraalia varjosussävyä en ole missään nähnyt. Paletti olisi täydellinen, jos korostussävyssä ei olisi ollenkaan glitteriä.
   Tässä sen taas näkee, että blogit luo erilaisia tarpeita, joiden ei ole tajunnutkaan olleen olemassa :D

   -Tiltu

   Poista
  5. Oi, mahtavaa! Kiitos kommentista - on aina mukavaa vertailla kokemuksia samoista tuotteista. Olen tosi iloinen, että ostoksesi onnistuivat! Mulla oli ihan sama ensireaktio tuosta Malibusta, minkä vuoksi tykkäänkin laittaa sitä nyt siveltimellä (kuten videolla). Mun iho on myös enemmän keltaiseen kuin pinkkiin kallistuva, joten voi olla, että Malibu sopii meille erityisen hyvin.

   Joo, Face Formin korostuspuuteri on erittäin intensiivinen, jonka annostelun opettelussa ainakin mulla meni aikaa. Toivottavasti pääset sinuiksi sen kanssa!

   Seuraaviin houkutuksiin! ;)

   Poista
 2. Tosi hyvä video! Tästä sai hyviä vinkkejä! Minun tyylini on selkeästi tähän verrattuna ns. "huomattavasti raskaammin ja vähän sinnepäin" :D Nuo Makeup Revolutionin voidepunat on kyllä taas aikas houkuttelevan oloisia. Laitoin muuten s-postia, ilmoittele, jos ei tule perille. Tuon osoitteen kanssa postit jää jostain syystä väliin matkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla, että on hyötyä. Tuo kasvomeikin voimakkuudensäätö on varsinainen taitolaji. Mullakin se on alati itseään etsivä ja vähän tuntuu riippuvan fiiliksestäkin.

   Jee, kiitti s-postista! Hyvin löysi perille.

   Poista