tiistai 2. joulukuuta 2014

Arvonta on päättynyt ja voittaja selvinnyt!

Hyvää tiistaita! 

Tänä aamuna minulla on teille pikailmoitusasiaa. Suoritin puoliltaöin päättyneen arvonnan juuri äsken. Arpoja lunastettiin tasan 80. Niistä Excel valitsi satunnaisesti yhden. Arpaonni suosi nimimerkitöntä anonyymia, joka oli onneksi jättänyt kommenttiinsa sähköpostiosoitteen. Häneen on jo otettu yhteyttä.

Suurkiitos myös kaikille osallistuneille. Ajatuksenne hyvän blogin ominaisuuksista ovat oivallisia ja todella hyödyllisiä blogini kehittämisessä.

Huimasti onnea voittajalle! 

P.S. Näin asiaan littymättömästi vielä: päätin osallistua parhaani mukaan One of Beauty's Daughters-blogin kehittämään Instagram-haasteeseen. Mikäli joku sitä haluaa seurata ettekä seuraa minua vielä ko. palvelimessa, klikatkaa oikean marginaalin seurauslinkkiä (tai etsikää @aivojentuuletusprojekti). Myös kunnia haasteen kuvasta kuuluu OOBD-blogin Hennalle.

Mielestäni haaste sopii aivan yhtä hyvin blogeihin, joten mikäli jotakuta instagrammitonta bloggaajaa kiinnostaa osallistua niin siitä vaan! Riikka? ;)1 kommentti:

  1. Juujuu! Tämä haaste kovasti kiinnostaisi, mutta joulukuu yllätti takavasemmalta, enkä ole ehtinyt vielä orientoitumaan asiaan ollenkaan. Siis että siihen mennessä kun päätän ja suunnittelen, että voisin tähän osallistua niin ollaan jo varmaan puolivälissä kuuta :D

    Onnea myös voittajalle oikein paljon!

    VastaaPoista