tiistai 13. lokakuuta 2015

Video: Unboxing ja ensivaikutelmia - Sugarpill Edward Scissorhands

Heissan! Näin pikaisesti yövuorojen välissä postaan tämän unboxaus-videon Sugarpillin Edward Scissorhands-paletista. Paletista on tulossa myös perusteellinen arvostelu tänne blogiin.Paletti ostettu Cocktail Cosmeticsista.

Instagramini: @aivojentuuletusprojekti

Houkutteleeko paletti tai oletteko jo kenties hankkineet sen? 

2 kommenttia:

 1. Onpas kivanoloinen paletti. Ei ehkä ihan käytännöllisimmät sävyt, itseä varsinkin toi "vauvansininen" vähän puistattaa :D En ole koskaan pitänyt siitä sävystä, en sistuksessa, vaatteissa eikä meikäläisen meikessäkään sitä tule koskaan vastaan.
  Itse lähinnä ostaisin tuon vain sen takia koska Saksikäsi Edward. Nuoruudessa se elokuva aiheutti välittömän Johnny Depp -rakastumisen ja tuo elokuva on kyllä vieläkin yksiä lempileffoja. Siinä vallitsee tosi ihana tunnelma.

  Kiva ois nähdä miten jotain meikkilookkeja, vaikka sitten tuolla sinisellä vaikken siihen ihastunutkaan. Ehkä se näyttää luomilla erilaiselta, en vain osaa kuvitella sitä omille silmille. Itselläni on myös vihreät silmät joten kiva ois nähdä miten sinä sitä käyttäisit. Ja kiinnostaa myös se, miten nuo värit käyttäytyvät luomilla ja siveltimillä laitettuina. Jotkut sävyt kädelle swatchattuna ovat kuin unelma mutta sitten taas luomilla ihan karseita häivyttää.

  -pahvikirahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaankaan käytännöllisimmät sävyt, mutta toisaalta ihan hyvä haastaa itseään välillä! No sepä juuri, että kun kyseessä on tuollainen teemapaletti, sitä on niin paljon vaikeampi vastustaa. En ole suurin Burton-fani ihan vaan siksi, että hänen leffansa tuntuvat lähinnä toisiensa toistoilta, mutta Saksikäsi on kyllä ehtaa tavaraa. Sen soundtrack on myös ihan mahtava.

   Jotain meikkivideon tynkää toivottiin Youtuben puolella, joten katsotaan et saisinko sellaisen aikaiseksi. :)

   Poista