maanantai 20. toukokuuta 2013

Roskapuhetta! (osa II)

Täältä se tulee, nimittäin eilisen käytettyjen tuotteiden arvion toinen osa. Tällä kertaa käyn läpi neljä tuotetta, jotka näet seuraavassa kuvassa.


Simple Kind To Skin Moisturising Facial Wash (150ml; £3.00)
Tämä on kasvojen puhdistustuote, jolla on todella vaikutusta ihoni terveyteen. Se tekee ihostani todella pehmeän ja kirkkaamman näköisen heti pesun jälkeen. Käytän tällä hetkellä toista puhdistustuotetta, mutta sen loputtua aion ostaa taas uuden tuubin tätä. Suosittelin tätä poikaystävällenikin, jonka olen saanut kiinnostumaan ihonhoidosta viime aikoina. Hänkin käyttää nyt tätä ja pitää siitä.

Superdrug Shower Gel in Shea Butter & Bamboo (250ml; £0.99)
Tätä suihkugeeliä ei ole hinnalla pilattu. Toimii siinä missä muutkin. Tämä tuoksuu aika pähkinäiseltä. Rakastan pähkinöitä, mutta en niinkään tuoksussa, joten en varmaan osta juuri tätä 'makua' uudestaan. Muita saman sarjan suihkugeelejä olen ostanutkin ja ostaisin uudelleen. 

The Body Shop Spiced Vanilla Hand Wash (250ml; ?)
Ostin tämän ehkä pari joulua sitten alennuksesta. Se oli myös limited edition, joten tätä valitettavasti ole enää saatavilla, joten mielipiteelläni on tuskin hirveästi merkitystä! Yleisesti ottaen tämä oli miellyttävä ja riittoisa käsisaippua (vai miksi tätä kutsuisi, kun tämä kerta on 'soap-free'?). Tuoksui kivalta myös sellaisen nenään, joka ei ole erityisemmin vaniljan ystävä.

Simple Kind To Skin Vital Vitamin Day Cream (50ml; £5.59)
Tämä oli hyvin miellyttävä päivävoide. Se on koostumukseltaan kevyt, täysin tuoksuton ja ainakin minun ihoa ärsyttämätön. Se on nopean imeytymisen ansiosta kiva voide meikin alla. Koska minulla on todella kuiva iho, tämä ei ollut ympäri vuoden ihoani kosteuttava voide, minkä takia käytin kuivimmissa paikoissa myös kookosöljyä. Suosittelen tätä erityisesti normaalille iholle. Käytän tällä hetkellä kookos- ja manteliöljyä sekä päivä- että yövoiteina, joina ne toimivat todella hyvin. Siksi en aio ostaa tätä tuotetta uudelleen ainakaan heti. Suosittelen tätä tosin kevyeksi kosteuttajaksi niille, joiden iho ei ole todella kuiva. 

Nyt siis kierrättämään ja kerryttämään uusia tyhjiä puteleita :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti