tiistai 11. helmikuuta 2014

Täydellinen poskipuna-haaste

Olen poskipuna-addikti. Luomivärien jälkeen ne ovat suosikkivärikosmetiikkakategoriani. Siksipä innostuin muokkaamaan suositusta The Perfect Palette-haasteesta poskipunaversion ja tekemään siitä videon.

Suomennetut ja hieman alkuperäisestä muokatut kysymykset/kategoriat:

1. Paras pakkaus
2. Paras pigmenttisyys
3. Monipuolisin poskipuna
4. Paras tuote matkustaessa
5. Eniten katumani poskipuna
6. Parhaat sävyjen nimet
7. Vähiten käytetty poskipuna
8. Eniten käytetty,eniten rakastettu ja autiosaarelle valitsemani poskipuna

Toivottavasti tykkäätte!


7 kommenttia:

  1. Meinasin tulla hihkumaan kommenttiboksiin otsikon nähtyäni jo ennen kuin katsoin koko videota :D Olen itsekin pahasti poskipuna-addiktion riivaama. Sleekin poskipunat ovat kyllä ihania. Tekisi mieli nytkin tilata niitä lisää, mutta yritän taistella vielä vastaan… Oletko kokeillut niitä Rimmelin pieniä neliön muotoisia poskipunia? Ne ovat tosi pigmenttisiä ja koostumukseltaan ihanan kermaisia. Suosittelen kokeilemaan ainakin sävyjä Santa Rose ja Live Pink.
    Mä tykkäisin päivitetystä poskipunakokoelmasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Ihana kuulla, että tykkäsit. Poskipuna on vaan niin tärkeä elementti kasvomeikissä. Sillä saa vaihdettua paljon meikin yleisilmettä, mikä lienee syypää mun addiktioon. Olen sen verran erikoinen tapaus, että Rimmelistä mulla ei itseasiassa ole ollenkaan kokemusta, joten kiitos vinkistä :).

      Kiva myös, että päivitetty kokoelmapostaus olisi tervetullut, sillä tykkään tehdä niitä! Pitää pistää töpinäksi, kunhan olen taas maaliskuussa kotona normimeikkieni ääressä.

      Poista
    2. P.S. Olisi mahtavaa nähdä tää haaste sun tekemänä - siis ihan blogipostaus käy hyvin, totta kai! Voin kirjoittaa vaikka ne kysymykset/kategoriat tohon videon alle kunhan tässä viitsin.

      Poista
    3. Otan haasteen vastaan mielelläni, mutta tosiaan kirjoitettuna versiona! :)

      Mä tutkin poskipuna-addiktiossani ihan markettimerkkejäkin, vaikka enemmän kallistunkin semiselektiivisiin merkkeihin, kuten MACiin ym. Markettimerkeiltäkin tosiaan löytyy välillä helmiä täältä Suomestakin, Britanniasta puhumattakaan, kuten varmaan tiedätkin ;)

      Poista
    4. Wuhuu, jään odottamaan postaustasi suurella mielenkiinnolla!

      Poista
  2. Voi ihana tuo sleekin voidemmainen poskipuna trio. Käytän talvella nimittäin voidemmaista poskipunaa mutta mulla on vain nyx Boho chic , Natural ja tea rose .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne Californ.i.a:n sävyt todella kauniit. Mulla on myös pari noita Nyxin voidemaisia punia, jotka ovat myös loistavia. Tuota Tea Rosea tekisi erityisesti mieli!

      Poista