sunnuntai 10. elokuuta 2014

Video: Get ready with me ja kuulumisia!

Hei pitkästä aikaa! Mulla on ollut joitakin viikkoja kestänyt blogi-, ja videotauko, mutta sain nyt vihdoin itseäni niskasta kiinni ja tein päivitysvideon. Kerron siinä, että mitä olen puuhaillut viime aikoina.

Aion palata nyt takaisin bloggauksenkin pariin! Johan sitä on ollutkin ikävä :). Ai niin! Voitte muuten halutessanne seurata minua myös Instagramissa nimellä aivojentuuletusprojekti.Tuotteet 

 Kasvot 

theBalm Put A Lid On It Eyeshadow Primer
FashionistA Flawless Primer
Makeup Revolution Cover & Conceal Palette (Light)
Soap&Glory Make Yourself Youthful CC Superfluid (Good Light)
Silk Naturals Neopolitan HD Blush Palette
Sleek MakeUp Face Form Blush & Contouring Palette (Light)
NYX Long Lasting Setting Spray (Dewy Finish)

 Silmät 

Silk Naturals Brow Cream (Medium Brown)
Silk Naturals Brow Powder (Light Brunette)
Meow Cosmetics-luomiväri Schizo
Inika-luomiväri Gold Dust
Shiro Cosmetics-luomiväri War of Five Armies
essence Big Bright Eyes Highlighter (Pearly)
essence Cookies & Cream Jumbo Pencil (Last Night A Cookie Saved My Life)
Benecos Natural Eyeliner (Brown)
essence I ♥ Extreme Crazy Volume Mascara

 Huulet 

 Shiro Cosmetics Lipgloss (Nic Cage Nibbling Petit Fours In A Posh Victorian Tearoom)

5 kommenttia:

 1. Hauska meikkaus- & tarinointivideo! :) Muutama huomio: Hieno meikki & Hyvää syntymäpäivää! & Onnittelut hyvin sujuneesta esityksestä! & Selkeä noro! & Paljon olet ehtinyt muutamassa viikossa tekemään ja Edinburghin reissu on minullakin jo vähän aikaa ollut haaveissa. (Miehet puhumassa skottiaksentilla, uuu. No on siellä muutakin nähtävää) Liityin muuten seuraajaksesi Youtubessa, mutta Instagrammia voi joutua vähän aikaa odottelemaan, sinne saakka en vielä ole päässyt.

  Itse olen nyt kolmatta viikkoa kesälomalla ja koska selkeästi tylsistyn aina lomilla, saan yleensä myös kaikkia hulluja ideoita. Viime lomalla perustin blogini ja tällä lomalla hankin sitten itselleni pianon (digitaalisen, täytyy naapureitakin ajatella...) :D Yhtään en osaa soittaa, mutta kovasti olen yrittänyt harjoitella. Eipähän ole tekemisen puutetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Riikka! :)

   Hah, olen niiin samaa mieltä skottiaksentilla puhuvista miehistä! Gerrard Butler oli ennen ihan mun lemppari, mutta sitten tajusin, että viehätys ei enää pädekään jos se puhuu leffoissa jotain muuta kuin skotti-, tai irkkuaksenttia...Jos joskus repäiset ja tuut minne tahansa täällä Britanniassa, niin kerro ihmeessä, jotta voidaan järkätä miitti ;).

   Oho, wau, onnea pianon hankinnasta! Meinaatko ottaa tunteja voi opetella itse? Youtubessa on ihan varmasti tosi paljon tutoriaaleja, ellet oo jo niitä tsekannu. Ja mikäli blogi mitään prediktoi, niin ainakin se hullutus on jäänyt pysyäkseen, joten sinnikkyyttä myös pianon kanssa! :)

   Poista
  2. Ajattelin ainakin näin ensin alkuun opiskella tuota soittamista ihan itsekseni. Onneksi netistä nykyään löytyy tuohon vaikka mitä apuja. Eiköhän se tästä, kun muistaisi vaan olla kärsivällinen. Se tosin ei yleensä ole ihan vahvimpia puoliani... Joudun joka päivä muistuttamaan itseäni, että niin, olet soittanut vasta viikon, ei se Für Elise -voi- onnistua ihan saumattomasti vielä tässä kohtaa :p

   Ehdottomasti miitti! Tosin seuraava lomareissu taitaa suuntautua tuonne Pariisi-Barcelona-Madrid-akselille.

   Poista
  3. Tosi paljon tsemppiä pianon kanssa!

   Oo, olen käynyt kaikissa kolmessa kaupungissa ja Barcelona on ehdoton suosikkini. Pariisissa on toki paljon myös mielenkiintoista nähtävää, mutta henkilökohtaisesti tykkään Barcelonan tunnelmasta enemmän. Ja siitä, että samalla iskulla saa ihastella sekä merta että vuoria. Mut hei mikä tärkeintä, kaikissa kolmessa on Sephora! :D

   Poista
  4. Ai hitsi, unohdin koko Sephoran! Matkakumppanit tykkää taas hyvää, kun juostaan kaupungilla minun kauppojeni perässä :D Onneksi siihen on jo totuttu.

   Poista