maanantai 26. tammikuuta 2015

Arvostelu: Makeup Revolution All About Cream-poskipunapaletti

Johan tässä onkin mennyt yllättävän pitkä aika, että blogissani ei ole näkynyt ainoatakaan Makeup Revolution-aiheista tuotearvostelua, huomoiden, että olen siihen merkkiin täysin koukussa. Tilasin muutaman ihanuuden ennen joulua. Pääasiallinen syy tilaukselleni oli muutama aivan jumalaisen näköinen kasvopaletti, jotka näyttivät kuin minulle tehdyiltä. Yksi niistä oli tämä All About Cream-poskipunapaletti, joka koostuu nimensä mukaisesti ainoastaan voidemaisista poskipunista. Jos tunnette makuani yhtään niin tiedätte, että bongatessani herkullisia poskipunia sormeni alkavat automaattisesti hypistellä Visaa lompakosta. Olin haikaillut theBalmin voidemaista poskipunapalettia, mutta tämä noin kolme kertaa edullisempi versio sopii minulle hyvin ensihätään.

Mikä? 

Kuten näette, paletissa on kahdeksan poskipunaa, jotka edustavat persikkaisia, vaaleanpunaisia ja rusehtavanpunaisia värimaailmoja. Monipuoliset sävyt takaavat sen, että siitä löytynee sopivia värejä kaikille.
 Koostumus ja pigmentti

En ole varmaan koskaan ollut pettynyt MUR:in pigmenttiin. Onneksi tälläkään kertaa siitä ei tarvitse nurista. Poskipunien värit ovat totuudenmukaiset paletissa: melkein kaikki sävyt näyttävät sekä kädelle swatchattuna että poskille häivytettynä samalta kuin pannussaan. Ainoastaan alarivin fuksia ja pinkki ovat iholla samannäköisempiä kuin paletissa. Myös sävyjen koostumus on tasainen: niissä ei ole eroavaisuuksia värien kesken. Koostumus tuntuu juuri siltä kuin pitääkin. Se on kermainen ja pehmeä olematta öljyinen tai muuten rasvainen. Se pysyy voidemaisena iholla, mutta lopputulos on kuitenkin matta olematta kuivattava. Bingo! Oma ihoni oh kuiva, mutta uskoisin näiden sopivan rasvoittuvallekin iholle.

Ylärivin swatchit


Alarivin swatchitKesto

Jotta tämä ei menisi ihan epäuskottavaksi ylistyslauluksi, minun on myönnettävä, että punien kestossa on parantamisen varaa. Päällystän voidemaiset tuotteet vastaavalla puuterimaisella tuotteella, eli voidemaisen poskipunan päälle laitan aina myös puuterimaista poskipunaa. Saan sillä kikalla kasvomeikin kestämään huomattavasti paremmin. Ensimmäisiä kertoja testatessani tätäkin palettia kerrostin tuotteita tapani mukaan, jolloin poskipunani kesto on työpäivän mittainen ja pidempikin. Kun kokeilin näitä punia kerrostamatta, niiden kesto oli yleensä neljä, korkeintaan viisi tuntia. Ei sekään huono ole, mutta parannettavaa siinä silti on.

Alla kollaasi siitä, että miltä yksi sävy, alaoikean persikka, näyttää paletissa, kädellä ja poskella.


Paletti sopii niille, jotka haluavat kokeilla eri sävyisiä poskipunia jotka pitävät voidemaisista kasvotuotteista, ja joita ei haittaa yksi lisävaihe meikatessa (= punan kiinnitys). Tuote ei sovellu heille, jotka tarvitsevat pitkäkestoisen meikin päivittäin, ellei halua kiinnittää punaa puuterimaisella tuotteella.

Mistä ja kuinka paljon?

Paletti on saatavilla hintaan 6£ (~ 8€) Makeup Revolutionin omasta verkkokaupasta tai hintaan 7,99€ Kosmetik4less-verkkokaupasta .

8 kommenttia:

 1. On tämä vaan niin kiva. Onnistuin haalimaan tämänkin itselleni. Karkkipäivässä oli joskus, että voidemaiset poskipunat kannattaa laittaa meikkipohjan alle. Kuultavat sieltä sitten kivasti päivän mittaan. Totesin, että tällä kikalla saa kyllä tosi hyvännäköisen poskipunoituksen itselleen, mutta punan määrän arviointi on tosi vaikeaa, kun ei yhtään tiedä paljonko meikkipohja väriä haalentaa. Täytyisikin taas tätä kokeilla kuitenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sinäkin sorruit :D!

   Olen kokeillut tuota tekniikkaa, mutta en oikein handlaa sitä. En osaa laittaa meikkipohjaa siihen päälle niin, että poskipuna tai muut alla olevat voidemaiset tuotteet eivät sotkeutuisi meikkipohjaa levittäessä ja häivyttäessä. Pitäisi varmaan siis jotenkin töpötellä/taputella meikkivoide siihen päälle. Se varmaan näyttää tosi hyvältä, jos sen vaan osaa...!

   Poista
  2. Varmaan mineraalimeikkipohjan kanssa tuo onnistuukin helpommin. En ole meikkivoiteen kanssa asiaa kokeillut, mutta voisin kuvitella, että voide + voide = suttu aika helposti.

   Poista
  3. Kiitos inspiksestä - nyt mulla on lähitulevaisuudelle uusi kehitystehtävä meikkauksen saralla :D.

   Poista
 2. Houkuttelisi kyllä tilata tämä(kin). Mitä sivellintä muuten käytät voidemaisen poskipunan levittämiseen vai onnistuuko nätisti ihan vaan sormilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän vaihdellen E.L.F.'in pienikokoista stipple brushia, sormia ja sellaista minikokoista kabukia. Jos ei omista ennestään just siihen sopivaa sivellintä, niin sormillakin levittyy hyvin!

   Poista
 3. Tää on ollu mun himotuslistalla ja nää kuvat ei ainakaan asiaan tuonu mitään parannusta! :D

  VastaaPoista