sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Arvostelussa BeautEco Box (kesäkuu 2013)

Huh, kun kesäpäivät vierivät nopeasti! Olen viettänyt aikaa ihan muita asioita tehden kuin dataamalla, joten blogikaan ei meinaa päivittyä. Tällä saarella yli 20-asteiset kesäpäivät ovat aikuisten oikeesti harvinaisia, joten niistä pitää todella ottaa kaikki irti. 

Ajattelin nyt kuitenkin viikon päätteeksi arvioida ensimmäisen BeautEco-kauneusboksini sisällön, koska tämän kuun boksit saapunevat ensi viikolla. 

Ensimmäiseksi on sanottava, että olen suurimmaksi osaksi todella tyytyväinen tähän BeautEco-boksiin. Tilaan tällä hetkellä kahta boksia - BE:n lisäksi Amaryaa - ja todennäköisesti muutaman kuukauden kokeilun jälkeen päätän, että kumman tilausta haluan jatkaa. Olen tyytyväisempi tähän yhteen BeautEcon pakettiin, kuin mitä olen ollut pariin saamaani Amaryan boksiin!

Minulla on postaus tämän boksin sisällöstä jo, mutta laitan muistutukseksi kuvan vielä uudelleen.


Headline Colors-kynsilakka (RRP £9)
En ole aiemmin käyttänyt Headline Colors-kynsilakkoja. Oli kiva saada kullanvärinen lakka, koska minulla ei ollut juuri tällaista ennestään. Ihan kiva lakka se on kun sain sen edullisesti boksissa, mutta ei se minusta muuten ole yhdeksän punnan arvoinen. Se on mielestäni vähän hankalahko levittää siististi eikä se kestä hyvänäkään montaa päivää. Se on ihan ok, mutta ei tosiaankaan täyden hintansa arvoinen.

Balance Me Wonder Eye Cream (RRP £21/15ml)
Minulla ei ole kokemusta silmänympärysvoiteista ennen tätä, joten minulla ei ole vertailupohjaa. Ilman sitä voin kuitenkin sanoa, että tykkään tästä voiteesta! Sen koostumus on miellyttävä - se kosteuttaa ja rauhoittaa olematta liian rasvainen tai muuten ällöttävä. Tosinri, yksi voiteen lupauksista on häivyttää tummia silmänalusia. Sen suhteen en ole huomannut eroa, mutta minusta on kuitenkin tärkeää pitää huolta silmänympärysihosta - se on minulle kuivaihoisena tärkeää, koska se saa peitevoiteen näyttämään paremmalta ja nuorentaa ihon ulkonäköä. Olen tehnyt tämän voiteen käytöstä päivittäisen rutiinin. Käytän sitä itseasiassa aamuin että illoin. 

Eve of St Agnes Body Balm (RRP £12)

Tämä on jännä voide. Ensiksi näyttää siltä, että sitä on jo ennestään pienessä purnukassa hyvin vähän. Kun voidetta tutkailee tarkemmin, huomaa, että se koostuukin pienistä helmistä tai kiteistä, miksi niitä nyt kutsuisi. Niitä pitää kouraista vähän käteen ja hieroa käsiä yhteen. Silloin rakeisuus katoaa ja tuotteesta tulee öljymäistä, mutta tahmeampaa ja kirkasta voidetta, jota voi sitten levittää haluttuun paikkaan. Olen käyttänyt tätä sekä jaloissa, bikinirajassa että etenkin kasvoissa. Koska se on hieman tahmeahko (mutta ei liian), se on mielestäni loistava pohjustaja kasvomeikille. Tykkään tästä voiteesta paljon, enkä varmaan olisi itse tullut ostaneeksi tätä. 

Amie New Leaf Skin Exfoliating Polish (RRP £4.95/75ml)

Tämä on boksin edullisin tuote, ja ironisestikin ylivoimainen suosikkini! Se on parhaimman tuoksuinen kasvojenkuorinta, jota olen ikinä käyttänyt. Se tuoksuu ihanan mangoiselta, mutta ei ollenkaan liian esanssiselta. Se on kosteuttava, joten ihoni ei ole kireä kuin viulunkieli kuorinnan jälkeen. Se on hellä, joten ihoni ei polttele tai kirvele kuorinnan aikana. Yksinkertaisesti tämä kuorinta todella toimii minun ihollani. Se voittaa kepeästi tämän hetken toisen kasvojenkuorintani, eli Soap&Gloryn Scrub Your Nose In It-kuorinnan. Aion ostaa tätä uudelleen ja suositella kavereilleni! 

Organic Surge Gentle Cleansing Lotion (RRP £5.99/200ml)

Tiivistettynä tämä on ihan toimiva peruspuhdistusmaito. Se on koostumukseltaan ja tehokkuudeltaan kuin mikä tahansa keskivertopuhdistusmaito. Se puhdistaa kasvomeikin hyvin, mutta silmämeikistä jää rippeitä. Käytän siis meikinpuhdistukseen mieluummin joko manteli- tai kookosöljyä. Tykkään käyttää tätä puhdistustuotetta aamuisin, koska se on nimensäkin mukaan hellä ja sen koostumus tuntuu ihanalta aikaiseen aamulla. Tässä tuotteessa on harmikseni pari luotaantyöntävää seikkaa, joiden takia en aio ostaa sitä enää käytettyäni sen loppuun. Ensinnäkin, se haisee voimakkaan muoviselta. Sen takia minulla ei ole sitä ihanan odottavaa tunnetta, kun oikein odotan pääseväni käyttämään jotain tiettyä kosmetiikka- tai ihonhoitotuotetta. Toisekseen, tuotteen saaminen pullosta on vähän hankalaa. Pullosta kaadetaan sopiva määrä tuotetta. Siinä ei itsessään ole mitään vikaa, mutta pakkaus on kovaa muovia, ja tuotteen ulossaaminen on välillä tarpeettoman hankalaa. Toisin sanoen, se on ihan ok, mutta se ei houkuttele ostamaan tuotetta uudelleen.

Toivottavasti teillä on ollut hieno viikonloppu. Törmäillään taas ensi viikolla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti