maanantai 1. heinäkuuta 2013

Shoppailu omalla meikkivarastolla ja koejuhlameikki

Vaikka viime kuussa minulla tuli ostettua tavallista huomattavasti enemmän uutta kosmetiikkaa, ei saa myöskään unohtaa vanhoja ja hyväksi todettuja oman kokoelman meikkejä. Niinpä ajattelin tällä kertaa tehdä shop my stash-tyylisen postauksen, jota varten olen käynyt kokoelmaani läpi, ja nostaa esiin unohtuneita suosikeitani.Ensimmäiseksi haluan mainita kaksi E.L.F:in poskipunaa. Vasemmalla on voidemainen Tease. Se on hyvä perusnudeposkipuna, joka on joko rusehtava pinkki ja pinkihtävä ruskea. En osaa päättää. Se on oiva meikittömään meikkilookiin tai esimerkiksi pohjalla useampia poskipunia kerrostaessa. Se oli suosikkiposkipunani pitkään ja kätin sitä päivittäin, kunnes unohdin sen pari kuukautta sitten. Oikeanpuoleinen puna on puuteripuna nimeltään Blushing Rose. Kuten nimestäkin voi päätellä, se on kauniin roosan värinen, jossa on hienoisesti kullankimalletta. Tämä on mielestäni erityisen kaunis puna syksyyn ja talveen, mikä lienee syy siihen, että en ole käyttänyt sitä toviin.


Tässä kuvassa puolestaan on aiemminkin blogissani piipahtanut Urban Decayn Mariposa-paletti. Siinä on kolme UD-klassikkoa: Rockstar (tummanvioletti), Gunmetal (hohtava harmaa) ja Mushroom (monikäyttöinen taupe). Luomivärit ovat taattua UD-laatua ja tykkään siitä, että tässä paletissa on kiva sekoitus värikkäämpiä luomivärejä ja neutraaleja sävyjä. Suosikeitani ovat Mushroom (alarivin keskimmäinen) ja Wreckage (oikea ylänurkka).


Tämä puolestaan on harvinainen vieras meikkirutiinissani ja blogissani. Se on nimittäin Avonin 8 in 1-huulimeikkipaletti. Hyvä ystäväni työskenteli Avonin edustajana joitakin vuosia sitten, ja ostin häneltä silloin tällöin uusia tuotteita - silloin, kun Avon huijasi eläinkoestatustuksestaan. Nykyään en osta enää mitään Avonin tuotteita, mutta käytän nyt näitä mitä minulla on kun vahinko on jo päässyt tapahtumaan. Kuten kuvasta näkyy, olen käyttänyt tätä palettia aika paljonkin - ainakin neutraalimpia sävyjä. Ne ovat ihan hyvälaatuisia ja peittäviä värejä, ei siinä mitään. En erityisemmin välitä huulipaleteista, koska haluan ottaa kunkin päivän punan tai kiillon mukaan töihin. Ei tämä paletti erityisen iso ole, mutta en silti halua ottaa sitä kokonaan mukaan, koska en halua tehdä huulimeikin korjauksesta numeroa. Siksi tykkään huulikiiltotuubeista, koska siten voi huulimeikin korjata ilman peiliäkin ja ikään kuin ohimennen. Haluan kuitenkin käyttää tätä palettia enemmän, koska se on tosiaan ihan kiva tuote muuten.


Tässä on pari Goshin tuotetta. Yleisesti ottaen tykkään kyseisen merkin meikeistä, erityisesti ripsiväreistä. Ihkaensimmäinen luomivärini oli varmaan Goshin. Vasemmanpuoleinen tuote on efektikynsilakka, jolla saa ikään kuin leopardin pilkut kynsiin. En ole käyttänyt sitä paljoa ihan suotta laiskuuttani, koska en ole kovin viitseliäs kynsi-ihminen. Oikealla on Long Lasting Eye Liner Pen (003 Brown). Se nimensä mukaisesti kestää hyvin koko päivän ja sen sävy on hyvin kaunis lämmin ruskea, jossa on hieman hohdetta. Sen sävy olisi juuri sopiva kesään mustan sijaan, joten täytyypä yrittää muistaa käyttää sitä useammin.

Haluan laittaa vielä pari kuvaa harjoitusmeikistä, jonka tein tänään iltapuhteena. Olen menossa kaksiin häihin tässä kuussa, ja niihin pitää tietysti laittautua. Ajattelin tehdä klassisen lookin ihanan Sarahin innoittamana. Vielä on parannettavan varaa, mutta jotain tämän suuntaista teen varmaan. Mekkoni on laivastonsininen, joten käytin sitä tummimpana sävynä silmämeikissäkin mustan tai ruskean sijaan.

Tuotteet:

B. Prepared Makeup Primer

E.L.F. Flawless Finish Foundation in Buff

B. Flawless Complete Coverage Foundation in Rose Ivory

MUA 3-in-1 Conceal & Brighten kit

MUA Pro Base Primer (Tarvitsen tosin jonkun uuden glitterittömän pohjustajan, sillä olen täysin leipiintynyt tähän. En saa millään pysymään luomivärejä hyvinä tuntia paria pidempään sen kanssa, vaikka se on saanut todella hyviä arvosteluita. Kai mun luomet on vaan niin hemmetin raskaat, että mikään ei meinaa toimia...)

Too Faced Matte Eyeshadow Collection

B. Loud Voluminising Mascara

The Body Shop Honey Bronzing Gel For Face in Honey Glow

The Body Shop Honey Bronzer (001)

E.L.F. Cream Blush in Heartbreaker

E.L.F. Eyebrow kit in Light ja Medium

Avon Lipstick in Vintage Pink

The Body Shop Leona Lewis Lipgloss in Deerliscious Petal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti