maanantai 29. heinäkuuta 2013

MUA-alehaalinta

Laitoin noin viikko sitten MUA:n verkkokaupassa spontaanin tilauksen menemään, kun näin niiden mainostavan 50% aleja Facebookissa (vaarallista!!). MUA eli Make Up Academy on brittivastine E.L.F'ille. Toisin sanoen, heillä on iso valikoima tuotteita - ei tosin yhtä paljon kuin E.L.F'illä - joista osa on aivan käsittämättömiä helmiä ja osa taas hintatasoaan vastaavaa shaissea. Useimmat tuotteet ovat oikeasti hyviä, joten tsekkaan kaupoissa että netissä MUA-valikoiman aina mieluusti. Linkittämäni verkkokauppa toimittaa ulkomaillekin!

Tässäpä haalinnan tulokset:


Fashionista PPQ A/W12 Limited Edition Palette (en tiedä, miksi sillä on niin outo nimi...).
Paletti tilataan tyhjänä, ja siihen ostetaan erikseen joko luomivärejä, poskipunia ja/tai aurinkopuutereita oman maun mukaan. Tämä kyseinen paletti on neljän tuotteen paletti, mutta niitä saa isommankin kokoisina. Paletin värit tulevat yksittäisissä koteloissa, joissa niitä voi säilyttää (joten niitä voi tilata ihan sellaisinaankin ilman niille sopivaa custom-palettia). Värit voi myös halutessaan irroittaa yksittäispakkauksista ja napsauttaa ne kiinni näihin tyhjiin paletteihin.

Undress Your Skin Illuminating Foundation (Porcelein)
Youtube-harrastaja MissBudgetBeauty hehkuttaa aina tätä meikkivoidetta, joten minäkin halusin kokeilla tätä sen naurettavaan kahden ja puolen punnan alehintaan. Sitä valitettavasti on saatavana vain kolmessa eri sävyssä, joista tilasin vaaleimman. Se on tällä hetkellä liian vaalea, mutta sopinee talvella hyvin. Käytin sitä tänään sekoitettuna luottotuotteeseeni eli The Body Shopin Honey Bronze Bronzing Gel For Face-geeliin, ja olin hyvin mielissäni lopputuloksesta. Se peittää kivasti: ei nyt tietenkään kaikkea, mutta mielestäni päiväkäyttöön ihan riittävästi. Se näyttää iholla tasaiselta, mutta nimensä mukaan valoisalta tai siis sopivasti luonnollista kolmiulotteisuutta luoden.

Undress Your Skin Shimmer Highlight
Pelkäsin tämän olevan ihan järkyttävän hileinen, mutta luonnossa se ei olekaan ihan karmea diskopallo, jos sitä osaa käyttää hellällä kädellä.

Fashionista Ready To Wear Brush-On Concealer (Light)
Tykkään hamstrata peitevoiteita, joten pitihän tässäkin haalinnassa sellainen ostoskoriin laittaa. Pakkauksessa on nimensä mukaan pieni sivellin, jonka läpi peitevoide puristetaan ulos. Ensivaikutelman perusteella tuntuisi toimivan melko hyvin poskien punaisuuteen ja muuhun sellaiseen. Mulla on niin hirveät silmänaluset, että niitä se ei millään peitä kokonaan, mutta peittää onneksi kuitenkin jonkin verran. Tämä voide ei vaikuta ainakaan ihan toivottomalta tapaukselta!

Kiss Proof Lipstain (Fabulicious)
Halusin kokeilla tällaista halpishuulitussia verratakseni sitä Pixin huulitussiin. Väri on luonnollisen pinkki.

Extreme Volume Mascara (Black/Brown)
Tämä ripsiväri maksaa normaalihintaisena hurjan yhden punnan verran, joten halusin kokeilla sitä täysin uteliaisuuttani. Käytin sitä tänään, ja yhden punnan ripsariksi se on todella hyvä, mutta yleisesti ottaen ripsarina hintaa ajattelematta ei kummoinen. Se ei ainakaan tänään varissut tai sutannut, mutta ei sillä kovin kummoisia ripsiä aikaiseksi saa. Hieman pituutta kyllä, mutta ei se minun ripsiäni ainakaan tuuhentanut. No, ei tämä punnan häviö juurikaan harmita ;).


Yllä kuva custom-paletin sisällöstä. Tilasin toisenkin poskipunan, mutta se valitettavasti olikin loppu. Tässä paletissa on siis kaksi aurinkopuuteria ja yksi poskipuna. Ylävasemmalla on kuultava Rome, joka on vaaleahko, monisävyinen aurinkopuuteri. Yläoikealla on aivan mielettömän voimakaspigmenttinen Blushing Coral-poskipuna. Sen alla on hieman kullankimallusta sisältävä aurinkopuuteri nimeltään LA.

Kertokaa ihmeessä, jos haluatte arvosten jostakin näistä tuotteista. Nyt mun on pakko mennä nukkumaan, koska kello on yksitoista illalla. Huomiseen (ehkä)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti