keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Love Me Beauty: marraskuu 2013 (ArtDeco, Jelly Pong Pong, Models Own, Absolution, Mitchell & Peach)

Nyt on sen aika - tämän kuun Love Me Beauty-kauneustilauksen arvostelun aika, nimittäin! Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon nyt taas toistamiseen: vaikka tämä tilauspalvelu on saatavilla vain asuinmaassani Britanniassa, niin näiden yksittäisten tuotteiden arvosteluista voi olla muuallakin asuville hyötyä. Siksi tykkään kirjoitella näitä boksiarvosteluita.

Tämän kuun boksi oli mieleeni, sillä se oli meikkipanoitteinen. Boksissa siis tuli kasvonaamio, huulikiilto, luomiväri-/silmänrajauskynä, kynsilakka ja suihkugeeli. Suihkugeelejä en erityisemmin välitä saada, mutta boksin ollessa muuten mieluinen en jaksa välittää siitä. Suihkutuotteilla on onneksi sentään aina käyttöä.

Ylhäällä: kaikki marraskuun boksissa tulleet tuotteet. Alhaalla: värinäytteet ArtDecon huulikiillosta (keskimmäinen) ja Jelly Pong Pong-kynästä (oikealla). Vasemmanpuoleinen näyte on Boutique-huulikiillosta antaakseen vertailupohjaa ArtDecon pigmentille. Alarivin oikeassa kuvassa näette ArtDecon ja Boutiquen kiillot pakkauksissaan vertailun vuoksi.

Tuttuun tapaan sanon pari sanaa jokaisesta tuotteesta. Olen testannut näitä kaikkia nyt parisen viikkoa, jotta olen voinut muodostaa edes hieman perusteellisemman mielipiteen.

Absolution Le Soin Purifiant
Kyseessä on koivunmahlaa sisältävä, kirkastava kasvonaamio. Sen luvataan myös tasoittavan ja uudistavan ihoa. Kolmen kokeilukerran jälkeen kaikki käyttökertani ovat myönteisiä  ja miellyttäviä. Naamion tuoksu on mieto, mistä itse pidän, ja sen koostumus on yövoidemainen. Se ei kirvele tai polttele ainakaan minun ihoani, joten olen saanut siitä hellävaraisen vaikutelman. Iho tosiaan tuntuu tasaisemmalta heti käytön jälkeen, joten kyllä tämä naamio jotain tekee. En ole tosin varma, että onko sen tehokkuus HG-naamioni eli Yes To Cucumbers Soothing Facial Mask-naamion luokkaa.

ArtDeco Hydra Lip Booster (Translucent Rose)
Aloitetaan myönteisistä piirteistä. Tämän huulikiillon koostumus on oikeastaan suosikkini mitä huulikiiltoihin tulee. Se tuntuu kevyeltä, ei tahmaiselta mutta kuitenkin sellaiselta, että se pysyy huulilla. Niin se pysyykin sellaiset kolme tuntia, jos ei syö tai juo, mikä on mielestäni huulikiillolle paljon. En tykkää superkiiltävistä kiilloista eikä tämä tuote sellainen olekaan. Se antaa mielestäni melko luonnollisen kiillon, josta pidän.

Kaikki siis tähän mennessä vaikuttaa hyvältä. Jos nyt katsotte kuvakollaasin alarivin vasenta kuvaa, niin näette ArtDeco-värinäytteen keskimmäisenä. Eikö se olekin aika mitäänsanomaton? Okei, huomasin kyllä, että sävyn nimikin on Translucent Rose, mutta kun ei siinä tunnu olevan pigmenttiä juuri yhtään. Huulillakin se näyttää aivan siltä kuin käyttäisi täysin väritöntä kiiltoa. Vetäisin värinäytteen ArtDecon viereen (vasemmalla) Boutique-huulikiillolla, joka on myös nuderoosa-väri. Halusin teidän saavan jonkin vertailukohdan, että näette miten huono pigmentti Translucent Rose-kiillossa on. Harmittaa vähän, mutta eiköhän se mene vaikka huulipunan päällä.

Jelly Pong Pong 2-in-1 Bronze Shadow/Liner
Tämä on ihkaensimmäinen Jelly Pong Pong-tuotteeni, mikä on aina jännittävää. Olin kuullut paljon hyvää merkin meikeistä yleisesti ottaen, mutta en vain ole tullut tilanneeksi. Olen nyt todella onnellinen, että omistan edes yhden niiden tuotteen. Tämä kynä vaikuttaa nimittäin aivan superlaadukkaalta! Käytin sitä koko Lontoon viikonloppuni ajan, ja kuten varmasti tiedätte, kaunis ja seesteinen sää ei ole Lontoon vahvimpia puolia. Tällä kynällä tehdyt rajaukset kestivät ihan siinä missä esimerkiksi Urban Decayn 24/7 Glide-on rajauskynillä tehdyt. Verrattuna UD:n kyniin, JPP on aavistukset kuivempi, mistä itseasiassa tykkään. Silloin minusta tuntuu, että minulla on vähän enemmän kontrollia siitä, että millaiset rajaukset haluan tarkalleen ottaen tehdä. Rajaukset eivät yläluomilla suttaantuneet ollenkaan päälle 10 tunnin aikana ja väri oli haalistunutkin aivan minimaalisesti. Alaluomesta väriä oli jo vähän siirtynyt silmän alla oleviin juonteisiin, mutta senkin huomasin vasta siinä 10 tunnin käytön tienoolla. Ei paha, mielestäni.

Tämä tuote on saanut minut kiinnostumaan muistakin JPP:n meikeistä!

Models Own Nail Polish (Red Alert)
En ollut aiemmin kokeillut Models Ownin kynsilakkojakaan, vaikka ne ovat juuri minun kynsilakkabudjetilleni sopivia. En ole nimittäin kynsilakkaihminen, joten en osta kuin edullisia lakkoja. Tämä lakka tuntuu olevan hyvin kestävää ja pigmenttistä. Yksikin kerros näyttää täysin riittävältä, mutta lakkasin kuitenkin kaksi kerrosta tavan vuoksi. Lakka kesti minulla lähes täysin vahingoittumatta viisikin päivää. Hyvä lisä kokoelmaani siis.

Mitchell & Peach Shower Wash
Nyt se on varmistettu. En pidä Mitchell & Peachin tuotteiden hajusta. Sain aiemmasta boksista näytteen niiden vartalovoiteesta, jonka annoin eteenpäin. En pitänyt sen makean keinotekoisesta hajusta, joka ei mielestäni tuoksunut millekään tietylle jutulle. Tässä suihkugeelissä on sama vika, mutta eiköhän tuo esim. matkoilla mene. Sen mitä olen tätä testannut, niin se toimii siinä missä muutkin suihkugeelit. En tosin tiedä, miksi joku kuluttaisi £20 yhteen normikokoiseen suihkugeeliin, joten minulla ei ole minkäänlaista hinkua ostaa tätä näytteen loputtua.

Love Me Beauty teki sen taas. Mieltä ja alkutalvea piristävä boksi oli yleisesti ottaen mieleeni ja olen saanut uusia kuolauskohteita kosmetiikan saralla.

Herättikö mikään näistä tuotteista teidän kiinnostuksenne tai onko teillä jo kokemusta niistä? Olen erityisen kiinnostunut muiden havainnoista liittyen ArtDecon Hydra Boost-sarjan huulikiiltoihin. Ovatko muutkin sävyt yhtä vaisusti pigmentoituja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti