lauantai 9. marraskuuta 2013

Roskapuhetta! Marraskuu'13 (osa 2; Palmer's, Neom, Murad, Lavera, B.)

Innostuinkin kirjoittamaan jatkopostauksen muutama päivä sitten postaamalleni Roskapuhetta!-kirjoitukselle. Kyseessä on siis loppuneet-postaus, jossa nimensäkin mukaan arvostelen loppuunkuluttamiani tuotteita. Tämän postauksen tuotteet eivät siis tosiaankaan ole loppuneet vain tässä kuussa (yksi on, tosin), vaan ne ovat lojuneet asunnossani parisen kuukautta. Mutta nyt asiaan.


Palmer's Natural Bronze Body Lotion
Minulla ei ole juuri kokemusta itseruskettavista tuotteista. En haikaile rusketuksen perään, vaikka toki luonnollinen rusketus kauniilta näyttääkin. Tänä kesänä ajattelin kuitenkin repäistä, ja ostin Palmer'sin vähitellen ruskettavan vartalovoiteen. Mikähän on muuten oikea kirjoitusasu, kun heittomerkillistä sanaa taivutetaan? Kertokaa ihmeessä, jos tiedätte!

No kuitenkin. Voide tuoksuu hyvin ällömakealta, mutta kuitenkin siedettävältä. Ehkä sellaiselta todella sokeriselta suklaalta. Vaikka pakauksen selosteessa sanotaan, että rusketus kehittyy muutaman päivän, ainakin minä olin selvästi ruskettuneempi jo seuraavana päivänä. Rusketus kestää muutaman päivän, ja rasvasin tällä kerran tai kaksi viikossa läpi kesän pitääkseni jonkinlaista väriä yllä. Tämä on minunlaisille alottelijoille aivan loistava itserusketustuote, sillä se on huoleton levittää (ei jätä mitään epämääräisiä viivoja tai rantuja) eikä vaadi mitään lisätietoa itseruskettavien käytöstä. Vaikka pakkauksessa ei sanota mitään kasvoista, käytin tätä myös kasvoilla. En ensimmäisellä kerralla tajunnut olla tarpeeksi varovainen, joten laitoin voidetta kasvoille liikaa, mikä aiheutti aika inhottavaa kirvelyä. Kun levitin voidetta ihan minimaalisen määrän kasvoille, mikä riitti vallan hyvin, se ei kirvellyt.

Suosittelen tätä itseruskettavaa voidetta oikein mieluusti, ja voin ostaakin tätä uudelleen joskus.

Neom Inspiration Violet, Chamomile & Cedarwood Organic Hand Cream
Yleisesti ottaen tämä käsivoide kuuluu kategoriaan 'ihan kiva'. Vaikka sen incissä ei laventelia mainitakaan, niin mielestäni se tuoksuu aivan siltä. Hassua.Voide kosteutti ihan hyvin, erityisesti kesällä käytettäväksi, mutta se olisi varmaan talvella vähän liian kevyt. Sitä annostellessa täytyy olla myös varovainen. Huomasin, että jos innostuin puristamaan tuubista liikaa voidetta ja yritin imeyttää sen käsiini, niistä tuli todella tahmeat. Ei sellaiset liukkaat, kun odotat voiteen kuivuvan vaan todella kummallisen tahmeat. En ole kokenut vastaavaa minkään muun voiteen kanssa. En ole jäänyt sitä erityisemmin kaipaamaan sen loputtua, mutta ei minulla mitään katkeruuden tunteitakaan sitä kohtaan ole. Ihan kiva, mutta ei mielestäni 12 punnan hintansa väärti.

Murad Age Reform Osmolyte Tonic
En erityisemmin välitä kasvovesistä. Ei minulla ole niitä varsinaisesti mitään vastaan, mutta ne eivät mielestäni tee iholleni mitään. Siksi en ollut kovin innoissani, kun sain Muradin kasvoveden yhdestä kauneusboksitilauksestani. Näin jälkikäteen on myönnettävä, että se olikin positiivinen yllätys! Ensinnäkin tykkäsin sen pumppupullopakkauksesta. Pari suihkausta tuntui aamuisin ihanan virkistävältä. Toisekseen, minusta vaikutti siltä, että se ihan aikuisten oikeasti kosteutti ihoani. Jee, uskoni kasvovesiin on taas palautettu! Ehkä olen käyttänyt vääriä kasvovesiä aiemmin. Tällä 15 millin pakkauksella on tosin aika hyytävä hinta. Tämä minikoko maksaa noin kymmenen puntaa, eikä siitä nähdäkseni ole isompaakaan kokoa, joka olisi ekonomisempi hankkia. Siksi jätän ostamatta, mikä harmittaa vähän. Noh, kaikkea ei voi aina saada...

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream
Tämä pakkaus on vain pieni 20 millin deluxe-näyte, mutta halusin mainita sen kuitenkin. Tykkään tästä käsivoiteesa todella paljon ja olen jo hankkinut 75 millin täysikokoisen pakkauksen. Se on koostumukseltaan kevyt mutta kosteuttava ja se tuoksuu tyypilliseltä Laveran tuotteelta. Tämä on mun suosikkikäsivoide töissä, sillä se imeytyy nopeasti ja tuoksuu melko neutraalilta tai ainakin suht raikkaalta. Työskentelen jaetussa toimistohuoneessa, joten en halua vaivata kolleegoita voimakastuoksuisella voiteella. Mielestäni kyseessä on siis oiva perusvoide, joka lienee sopiva monelle ihotyypille.

B. Loud High Volume Mascara
Jos olette lukeneet yhtään kesän meikkipostauksiani, tämä ripsari on niissä hyvin edustettuna. En tosin aio selittää siitä hirveästi, koska sitä ei ole saatavilla kuin Britannian kemikalio- ja farmasiaketjun, Superdrugin, liikkeissä eikä sen nettikauppakaan toimita ulkomaille. Tykkäsin alkukankeuden hälvetessä tästä tosi paljon ja voisin ostaa uudelleenkin.

Siinäpä niitä loppuneita on taas riittämiin. Ei muuta kuin kierrättämään. Muistakaa myös katsastaa luonnonkosmetiikkahaalintani, ettei tämä tuotepaljous vaan pääsisi tästä katoamaan...

1 kommentti: