torstai 9. tammikuuta 2014

Joulukalenterista saadut suosikit (Weleda, Model Co, ESPA...)

Tässä postauksessa haluan sanoa pari sanaa muutamasta You Beauty-joulukalenterin tuotteesta. Toivottavasti ette ole jo aivan kurkkuanne myöten täynnä näitä minun joulukalenterituotepostauksia! Olette kyllä nähneet nämä kaikki tuotteet jo joissain aiemmissa postauksissani, mutta haluan 'virallisesti' listata kalenterista saamani suosikkituotteet.

Listaan ne 'huonoimmasta' parhaimpaan - vaikkakin tässä tapauksessa ne häntäpäänkin tuotteet ovat mielestäni huippuja!


5. Weleda Skin Food
Vaikka voiteen tuoksu ei ainakaan minun mielestäni ole ihan hirveän miellyttävä, ei se ole niin paha, että se käyttöä haittaisi. Tykkään käyttää tätä joka paikan höylää lähinnä käsivoiteena. Kyseessä on siis rasvainen voide, joka on erinomainen juuri näin talvikäytössä. Kesällä lienee liian kosteuttava.

Voidetta voi ostaa esimerkiksi Naturismon nettikaupasta, joka toimittaa kansainvälisesti ilman postikuluja.

4. Model Co Mascara
Ensimmäinen kokemukseni Model Co-merkin kanssa oli noin puoli vuotta sitten mustan kajalin kanssa. Astuin tämän merkin kanssa sängystä väärällä jalalla, sillä kyseinen kajal-kynä on mielestäni huonoin koskaan kokeilemani rajauskynä. Se suttaa aivan luvattoman paljon. Siksi olin vähän varauksellinen saman merkin ripsarin kanssa. Kuten voittekin jo arvata, tämä tuote olikin suuri yllättäjä. Se ei suttaa vaan pysyy vain ja ainoastaan ripsissä koko päivän, ja antaa juuri sopivan määrän pituutta (noh, ainakin silmälasien käyttäjille) ja tuuheutta. Tykkään tästä ripsarista tällä hetkellä enemmän kuin esimerkiki Soap&Gloryn HD Collagen Mascarasta.

Model Co-tuotteita on kansainvälisesti saatavilla firman verkkokaupasta.

3. The Vintage Cosmetic Company-pinsetit
Olin todella kipeässä pinsettien tarpeessa kun sain nämä. Olihan mulla siis pinsetit, tottakai, mutta ne olivat todella halvat ja vanhat. Nämä pinsetit ovat kertakaikkisesti muuttaneet raivostuttavan ärsyttävän kauneudenhoitorutiinin, kulmien nyppimisen, suunnilleen siedettäväksi ja melko tehokkaaksikin operaatioksi. Näissä pinseteissä on jotain sellaista, että niillä saa karvat nypittyä hyvin vaivattomasti. Jos joku tarvitsee uusia pinsettejä, niin suosittelen näitä.

Pinsetit ja muita kauneudenhoitovälineitä voi tilata firman nettikaupasta, joka tarjoaa ilmaisen toimituksen Euroopan maihin!


2. ESPA Optimal Skin ProSerum
Olen kirjoittanutkin tästä jo arvostelun ESPAn tuotteita laajemmin kattavassa kirjoituksessa. Tämä on erinomainen öljyseerumi, jota levitetään ihan vain pari, kolme tippaa kasvoille. Sen kannattaa antaa imeytyä kunnolla ennen kasvovoiteen laittoa. Saatan käyttää tätä fiiliksen mukaan aamulla että illalla. Ihoni tuntuu aina tämän seerumin ansiosta erityisen pehmeältä, ravitulta ja tasaisen väriseltä.

ESPAn ihonhoitotuotteita on saatavilla ESPAn omasta nettikaupasta. 

1. Trilogy Rosapene Night Cream
Toivottavasti kukaan ei pahastu pienestä toistosta, sillä kirjoitin samaisesta yövoiteessa jo viime postauksessa. Ytimekkäästi sanottuna kyseessä on uusiseelantilaisen merkin luonnonkosmetiikkamerkin voide, joka mielestäni tällä hetkellä iholleni valehtelematta täydellinen. Se on paljon sanottuna se, koska lähes missä tahansa tuotteessa on parantamisen varaa. Ihoni rakastaa tätä kosteuttavaa mutta ei liian rasvaista, kevyen ruusuiselta tuoksuvaa voidetta. 

Trilogyakin voi ostaa Naturismosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti