lauantai 18. tammikuuta 2014

Tammikuun alelöydöt osa 2: Lily Lolo ja Sleek

Edellisesta alelöytöpostauksessa esittelin MUA:n verkkokaupasta ostamiani tuotteita. Tässä postauksessa puolestaan näytän, että mitä ostin Lily Lolon alennuksesta ja Sleekiltä ei-niin-alennuksesta. Lily Lolon verkkokaupassa ovat edelleen alennusmyynnit menossa, mikäli haluatte käydä kurkkaamassa.


Mun aiempi Lily Lolo-kokemus on hyvin rajallista. Entuudestaan minulla oli vain yksi merkin irtoluomiväri, josta olen tykännyt kyllä. Olen halunnut kokeilla irtomeikkipohjaa uudestaan monen vuoden tauon jälkeen ja olen kuullut Lily Lolosta paljon hyvää. Siksi tilasinkin siis pari meikkipohjanäytettä ja totta kai minun oli pakko ostaa jotain alennuksestakin. Jos olette kiinnostuneita kokeilemaan merkin meikkipohjia, mutta ette ole varma sävystä, verkkokaupan sivuilla on kattava opas aiheesta.

Päädyin tilaamaan näytteet kahdesta meikkipohjasävystä: Barely Buff ja Blondie. Ne ovat tuon linkittämäni oppaan mukaan neutraalille, vaalealle (light - ei esim. fair) iholle suositellut sävyt. Kokeiltuani molempia, Barely Buff osoittautui täydelliseksi sävyksi. Peittävyys on mediumin luokkaa ja ihon pinta näyttää todella luonnolliselta. Ei täysin matalta, mutta ei varsinaisesti kuultavaltakaan. En oikein osaa kuvailla sitä, mutta tällä meikkipohjalla saa superluonnollisen, mutta kuitenkin paremman version omasta ihosta. Aion ehdottomasti tilata täysikokoisen purkin Barely Buffia.

Tilasin myös Super Kabuki-siveltimen. Se on miellyttävän pehmeä iholla, levittäen ja häivyttäen mineraalimeikkipohjan vaivatta kasvoille. Oikein hyvä hankinta.

Kuvan etualalla näkyy Natural Eyeliner-rajauskynä (musta). Se vaikuttaa hyvin kestävältä ja helposti laitettavalta kynältä, jossa on myös hyvä pigmentti.

Hairahdin myös pariin huulipunaan. Vasemmalla oleva Love Affair on ihana nude ja sen viereinen Intense Crush on kaunis sekoitus koralliin vivahtavaa pinkkiä ja persikkaa. Huulipunien koostumus on kosteuttava, mutta ei huulirasvamainen kuten edellisessä postauksessa mainitsemissani Fashionistan Maxi Moisture-huulipunissa. Sen takia näiden Lily Lolon huulipunien kestävyyskin saattaa olla parempi kuin esim. noiden Fashionistan punien. Pitää tosin enemmän testailla ennen kuin voin sanoa mitään tämän tarkemmin.

Sitten vielä pariin viimeiseen ostokseen, jotka eivät teknisesti ottaen olleet alennuksessa, mutta tarjouksessa. Täällä Britannian kemikalioketjussa eli Bootsissa Sleekin tuotteet olivat tarjouksessa, jossa sai yhden täysihintaisen Sleekin tuotteen ostettua toisen puoleen hintaan. Päädyin sitten näihin:Yllä siis Sleekin tällä viikolla julkaistu luonnon inspiroima Garden of Eden-luomiväripaletti. Alla Blush by 3-poskipunapaletti sävyssä Pumpkin. En ole vielä hirveästi ehtinyt testata kumpaakaan, mutta eiköhän ne laatutavaraa ole tuttuun Sleekin tapaan.

Mitäs tykkäätte haalinnastani? Itse olen todella tyytyväinen!

4 kommenttia:

 1. Olen ihastellut Garden of Eden-palettia. Sen tahtoisin oikeastaan ainoana tuotteena kevät kokoelmista. Kuvasi paletista on muuten todella hyvä, sillä muutamissa sen sävyt ovat kaikki näyttäneet samalta. Ihan selvästi siinä on kontrastia ja variointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos, mahtavaa kuulla, että kuvasta on hyötyä. Kuvaus kun on mulle melko haasteellista - en tajua edullisimmista kuvakulmista tai valotuksista juurikaan! Juu kyllä noissa ylärivin sävyissä on selkeästi erilaiset vivahteet. Niissä tummemmissa sävyissä näkyy ainakin violetin, ruskean ja harmaan/taupen vivahteita.

   Poista
 2. Oon himoinnut tuota Pumpkin poskipunapalettia oikestaan vain sen vuoksi, että sen nimi tuo mieleen halloweenin...! :D Sävyt näyttää kyllä myös ihan kivoilta. :)

  Iteltä löytyy Lily Lolon huulipuna sävyssä Romantic Rose, joka on kyllä nätti sävy ja ei kuivata huulia, mutta pysyvyys ei ole omasta mielestäni ihan sieltä parhaimmasta päästä. Onneksi ei ole mikään voimakas sävy niin se värin katoaminen ei tunnu niin pahalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Pumpkinista tulee Halloween mieleen! Tykkään pinkistä ja oranssista, mutta en ole vieläkään uskaltanut käyttää tota punaista....!

   Joo, ei nuo Lily Lolon huulipunat ole superkestäviä mutta arkikäytössä ihan ok. Mulla on niin kuivat huulet, että pakko käyttää kosteuttavampia punia jotka sit haalistuu nopeammin :/.

   Poista