maanantai 28. huhtikuuta 2014

Haalinta! Keijukaisrakkautta ilmassa

Tilasin jokin aika sitten muutaman Pixi-tuotteen Beautybay:stä. Niitä oli minulla ennen ihan vain pari hassua, enkä ollut niihin alkuunkaan tyytyväinen. Tässä merkissä on kuitenkin jotain minua sen verran kiehtovaa, että muutama tuote piti silti ostaa lisää. Beautybay:ssä kaikki Pixin tuotteet olivat jonkinlaisessa alennuksessa melko hiljattain, joten tartuin tilaisuuteen. 

Tällaiset tuotteet putkahtivat kotiini pakettilähetiltä.


Silmäilin oikealla olevaa Bronze Bloom Trio-kasvopalettia melkein vuoden päivät ennen tilausta. Rakastan sekä poskipunia että aurinkopuutereita, ja mikä sen parempaa, jos ne tulevat samassa paletissa. Jostain syystä minun piti saada myös vasemmalla oleva Bronze Sculpt Trio, vaikka minulle ei ostohetkellä ollutkaan selvää, että onko palettien aurinkopuutereissa mitään eroa. Todellinen impulssihankinta. Kasvopalettien välissä pilkottaa Lid Last Shadow Pen (Brun Beam), joka on siis luomiväri kynämäisessä muodossa. Minulla on ennestään yksi toinenkin sävy sitä, mutta unohdin sen käytön pitkästä aikaa. Syy unohdukseen oli siinä, että näitä Pixin jumbokyniä ei voi teroittaa millään muulla kuin merkin omalla teroittimella, minkä vuoksi melkeinpä hankinkin kuvan teroittiminen. Halusin ostaa tämän toisen Lid Last Shadow-kynän, jotta teroittimen hankinta puolestaan olisi perusteltua. Eikös tämä ole ihan hyvää logiikkaa?!

Kirsikkana kakun päällä on Beauty Broadcast-kanavan Emilyn paljon kehuma, tummille silmänalusille tarkoitettu Correction Concentrate-peitevoide.

Seuraavaksi värinäytteet kaikista kuvan tuotteista.


Tämän kuvan ylärivin värit ovat Bronze Sculpt Triosta. Vasemmalla on paletin aurinkopuuteri, keskellä hyvin luonnollisen sävyinen, mutta iholla oikein kaunis poskipuna ja oikealla paletin korostusväri. Alimmaisella rivillä näette Bronze Bloom Trion sävyt, jotka eivät varmaan kaipaa selittelyitä. Onneksi palettien aurinkopuuterit ovat selkeästi eri sävyiset!


Tässä vielä näytteet Lid Last Shadow Pen-kynästä (Brun Beam) ja Correction Concentrate-peitevoiteesta.

Olen käyttänyt näitä kaikkia muutaman kerran ja niiden käyttökertojen perusteella pidän jokaisesta tuotteesta ihan mielettömästi! Paljon enemmän kuin aiemmin kokeilemistani Pixin tuotteista.

Kiinnostaisiko teitä arvostelu jostain tietystä tuotteesta? 

7 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! Minulla on tuo silmänalusvoide, mutta en ole mitään kovin suurta ahaa-elämystä sen kanssa vielä saanut. Kaikki arvostelut kelpaavat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestaan tykkään tuosta Correction concentratesta paljonkin. Laitan sen päälle Lily Lolon peiteainetta. Sillä kombolla saa ainakin mun silmänaluset parhaiten piiloon. Olen myös *aivan* rakastunut Bronze Bloom Trioon sen verran, että mitä todennäköisimmin kirjotan siitä asap!

   Poista
  2. Minun täytyisi käyttää sitä vain enemmän, niin ehkä tottuisi. Ei muuten tullutkaan mieleen, että tuon concentraten päälle voisi laittaa vielä jotain peiteainetta. Sattumoisin minulla on tuo sama Lily Lolon peiteaine tuolla kaapissa, myös käyttämättömänä... Jos yhdistän näiden kahden tehot, niin tulisi molempia käytettyä. Hyvä idea! Ja tervetuloa reissulta takaisin!(?) :)

   Poista
 2. Pixie on aikas vieras merkki .. pigmenttiä näyttää riittävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki nämä Pixin tuotteet ovat todella ansiokkaasti pigmentoituja!

   Poista
 3. Ihan uusi merkki minullekin! Suloisilta näyttää. :)

  VastaaPoista