keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Video: Makeup Revolution - uutta, hyvin edullista värikosmetiikkaa

Kuulin pari viikkoa sitten upouudesta halpismeikkimerkistä nimeltä Makeup Revolution. Tilaus oli tietenkin pakko laittaa menemään ja tällä videolla esittelen, että mitä kaikkea merkiltä tulikaan ostettua. Voi olla, että videolla vilahtaa mm. köyhän naisen Naked 3...

Käykäähän kurkkaamassa Makeup Revolution-verkkokauppaan.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja tuotteita taas. Olet kyllä kaikkea mielenkiintoista löytänyt! Täytyy pistää merkki muistiin, jos jossain vaiheessa vaikka jotain tuolta tilaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi sille mitään - olen vaan heikkona edullisiin merkkeihin, jotka valmistaa hyviä luomiväripaletteja! Ensivaikutelmat erityisesti paletista, nestemäisestä rajauksesta ja baked-poskipunasta ovat todella hyvät. Kaikissa piisaa pigmenttiä ja kestävyys on loistava! Seuraavaksi mua himottaa edelleen se essence. En Saksassa ehtinyt/voinut/viitsinyt käydä yhtään shoppailemassa, kun matkaseuralaisia ei maan kosmetiikkatarjonta voinut vähempää kiinnostaa :P. Olen vähän tiiraillut kosmetik4less-kauppaa...

   Poista
  2. Kun halvalla saa hyvää, niin se onkin kaikkein mukavinta! :) Katselin netistä tuon ostamasi paletin vertailuja Naked 3:een ja on kyllä hämmästyttävä yhdennäköisyys.

   Poista
  3. Eikö! Tän halpispaletin luomivärit jopa tuntuvat sormituntumalla hyvin miellyttäviltä ja pehmeiltä, mutta ei sellaisilta jauhomaisen pöllyäviltä. Sanoisin, että tuntuvat hyvin sleekmäisiltä.

   Poista