tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kevään huulituotteet: viisi suosikkiani

Viimeistään keväällä tekee mieli kaivaa esiin pirteämpiä huulipunia talven nudejakson jälkeen. Tässä postauksessa näytän teille viisi suosikkiani, joita olen käyttänyt viime aikoina. Niistä kolme on huulipunia, mutta joukossa on myös yksi lakka ja kiilto. Värien puolesta liikun tällä hetkellä erityisesti pinkkien ja fuksioiden maailmassa.Vasemmalta oikealle sekä alhaalla että ylhäällä:  Urban Decay Revolution Lipstick (Turn On), E.L.F. Mineral Lipstick (Runway Pink), Lumene Raspberry Miracle Lipstick (Vadelmia), MUA Luxe Lip Lacquer (Funk), NYX Mega Shine Lip Gloss (Beige)


Olen päässyt vihdoin sinuiksi Urban Decayn viileän pinkin Turn Onin kanssa. Kun ostin sen viime syksynä, en ollut tottunut viileisiin sävyihin huulillani. Nyt se näyttääkin pirteältä pienen opettelun jälkeen. E.L.F:in Runway Pink on puolestaan helposti käytettävä nude, persikkainen pinkki. Siitä on hyvä aloittaa, mikäli ei ole tottunut pinkkeihin huuliin ja haluaa kokeilla jotain helppoa sävyä. Lumene puolestaan antaa huulille vadelman hehkua Raspberry Miracle-huulipunalla. Se on itse asiassa tämän hetken suosikkini. Sen vieressä on MUA:n Luxe-sarjan huulilakka intensiivisessä fuksian sävyssä Funk. Ainakin minulla tämä lakka kestää, kestää ja kestää. Jos ei syö ja juo, se kestää täydellisenä reilusti yli viisi tuntia, enemmänkin. Jos syö, sävy kyllä kuluu, mutta tasaisesti ja nätisti. Ainoastaan juodessa se kuluu epätasaisesti alahuulen keskeltä. Viimeisenä ainoa huulikiilto viiden suosikkilistastani. NYX:in Beige on tuore hankinta kokoelmassani, mutta, tai ehkä siitä syystä, noussut nopeasti tämän hetken suosikkikiillokseni. Se todellakin on täydellinen, luonnollinen pinkki. Se pysyy huulilla sellaiset parisen tuntia, mikä on siedettävä aika edulliselle huulikiillolle. Kiilto tosin tuoksuu voimakkaasti huonolle kirsikkaesanssille, mistä en erityisemmin välitä...

Millaista huulimeikkiä te suositte näin keväisin?

8 kommenttia:

 1. Tuo Urban Decayn puna näyttää IHANALTA!! Mun huulimeikki vaihtelee koko ajan niin paljon että on vaikea sanoa mitä suosisin- keväisin kuitenkin ehkä hiukan kirkkaampia sävyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin mua harmitti hirveesti kun ostin sen eikä se sit näyttänytkään mun huulilla siltä kuin olin ajatellut. Onneksi olen sinnikkäästi totuttanut silmää siihen :D!

   Poista
 2. Ihanan sävyisiä ovat kaikki <3. Nyt oon taas sellainen vaihe , että käytän hyvin nude sävyisiä huulikiiltoja oikeastaan pelkästään ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee huulten meikkaus todella paljon kausittain! Tätä ennen oli tosiaankin nudekausi.

   Poista
 3. Herkullisia sävyjä! Itse pidän vadelman ja fuksian sävyistä keväisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just sellaset/tällaset sävyt on niin kivoja keväällä, kun ovat niin pirtsakoita :).

   Poista
 4. Ooo, mitä sävyjä! Mä huomaan tänä keväänä himoitsevani korallin tai oranssin sävyisiä huulipunia.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, mun on myös alkanut tehdä mieli käyttää oranssiin taittuvia huulipunia viime aikoina. Mulla ei ole sellaisia vaan yhtään, varmaan siksi kun mulla ei oikein ole pokkaa käyttää niitä...Mut hei, jostainhan sitä on aloitettava!

   Poista