tiistai 26. marraskuuta 2013

Meikit matkalla

Ajattelin, että nyt olisi taas otollinen aika matkameikkipostaukselle. Edellisen kerran kirjoittelinkin aiheesta ennen Hongkongin matkaani. Tarpeet ja tuotteet olivat Lontoon matkallani erilaiset, joten siksi toinen vastaava postaus kannattaa tehdä.

Olen mielestäni vaatimaton meikkaaja matkoilla. Ihonhoidosta en halua tinkiä, sillä huomaan siinä laiskistumisen vaikuttavan ihoni kuntoon hyvin nopeasti. En käytä meikkaamiseen kuitenkaan 10 minuuttia enempää reissuilla. 

Marraskuiselle kaupunkilomalle otin mukaani nämä tuotteet:


Simppelissä matkalookissani meikkipohjana käytin rakastamaani The Body Shopin Vitamin E Cool BB Cream-voidetta. Pakkasin sen, sillä halusin voiteen, joka on helppo levittää sormin ja joka on hyvin 'riskitön'. Siis sellainen, jonka saa vaivatta näyttämään hyvältä, vaikka meikkaustilan valaistus olisikin kehno ja jonka häivyttämiseen ei tarvitse käyttää juuri aikaa. Peitevoiteena käytin tämän hetken suosikkiani eli Collectionin Long Lasting Perfection Concealeria sävyssä 02 Light. Se sopii hyvin sekä silmänalusille että epäpuhtauksia peittämään. 

Vaikka en luomiväriä käyttänytkään, pohjustin luomeni Too Facedin Shadow Insurancella. Tein kynärajaukset sekä ylä- että alaluomille, joten halusin rajausten varmasti kestävän Lontoon kosteassa ja tuulisessa säässä. Rajaukset puolestaan tein välillä käyttäen vain Jelly Pong Pongin upeaa 2-in-1 Eyeliner & Shadow- rajauskynää (kuparihtava ruskea) sekä ylä- että alaluomilla. Välillä tein rajaukset yläripsien tyveen Urban Decayn tummanvioletilla Rockstar-kynällä ja alarajaukset Jelly Pong Pongilla. Molemmat rajaukset säilyivät upeasti yli kymmenen tuntia. Ripsivärinä käytin MUA:n eXtreme Volume Mascaraa, joka on yhden punnan ripsariksi aikamoinen löytö. Ei suttaa tai varise päivän aikana ollenkaan. Ei se tosin juuri ripsiä tuuheutakaan, mutta sillä saa kivat luonnolliset ripset.

Aikaa säästääkseni en tehnyt minkäänlaisia korostuksia, varjostuksia tai punauksia kasvoille. Käytin vain hieman mielestäni maailman parasta aurinkopuuteria eli The Body Shopin Honey Bronze Bronzing Powderia (03 medium matte) poskilla, ohimoilla ja nenällä. Viimeistelin kulmat käyttäen NYX:in Auto Eyebrow Penciliä sävyssä Medium Brown ja E.L.F:in Eyebrow Kitin puuteria (Medium). Sipaisin huulille The Victoria's Secretin Better Than Bare-väriä, johon olen alkukankeuden jälkeen tykästynyt. Se tuoksuu tyttömäisesti vaniljalta ja antaa kauniin luonnollisen värin huulille. Se on myös kosteuttava tuote.

Mitä te pakkaatte matkalle mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti