keskiviikko 13. elokuuta 2014

Lovelula Beauty Box: elokuu 2014 (+ alekoodi!)

Sain tämän kuun Lovelula-boksin muuton keskellä. Otin kuvat puhelimella pikimmiten paketin saatuani, jotta pääsisin käyttämään tuotteita heti. Kuvat voivat siis vaikuttaa vähän hutaistuilta, sori!

Olen niin mielissäni tämän boksin sisällöstä! Se sisältää kolme täysikokoista tuotetta ja kaksi pientä näytettä. Paketti on monipuolinen, eikä koostu samankaltaisista tuotteista.


Hurraw! Lemon Lip Balm

Riikka on Hurraw!-fani, joka bloginsa ansiosta sai minutkin kiinnostumaan näistä viehättävistä huulirasvoista. Merkillä on suuri valikoima mitä mielenkiintoisempia makuja, mutta boksiin oli laitettu mukaan tuttu ja turvallinen sitruuna. Sekin minulle kyllä käy, vaikka jokin eksoottisempi huulirasvamaku, kuten vaikkapa lakritsa tai Earl Grey, olisi ollut mieluisampi. En aio kuitenkaan vinkua yhtään, sillä huulirasvan maku, koostumus ja kosteutus ovat täysiä kymppejä. Se pongahti suosikkihuulirasvojeni joukkoon alta aikayksikön!


ecotools Full Eyeshadow Brush

Ensimmäinen ecotoolsini, vihdoinkin! Oli todella virkistävää saada sivellin kauneusboksista. Sivellin on pehmeä, mutta silti sopivan karkea, jotta siihen tarttuu hyvin väriä. Se on myös sopivan kokoinen levittämään väriä koko liikkuvalle luomelle. Tämän perusteella voisin hankkia merkin siveltimiä lisääkin. Olen itse asiassa haaveillut Face & Body Sculpting Brushista, jonka pitäisi olla edullisempi versio Narsin Ita-siveltimestä.



TanOrganic Self Tanning Oil

Seuraavaksi paketin helmeen. En ole suuri itseruskettavien ystävä, mutta olen käyttänyt Palmer'sin itseruskettavaa silloin tällöin, kun sääret ja käsivarret ovat kaivanneet piristystä. TanOrganicin öljymäinen itseruskettava on napakymppi. Öljyä tarvitsee levittää rusketusta kaipaavalle alueelle niukasti eikä toimenpiteeseen tarvita tai edes suositella hanskoja. Öljy imeytyy nopeasti ja väri kehittyy muutamassa tunnissa. Rusketuksen sävy on ainakin minun ihollani juuri oikeanlainen, luonnollinen kullanruskea olematta oranssi. Minulle vain yksi kerros riitti, mutta halutessaan öljyä voi laittaa parikin kerrosta, mikäli haluaa syvemmän rusketuksen.

Kyseessä on helppokäyttöinen ja kauniin värin antava itseruskettaja, joka sopii mainiosti myös aloittelijoille.


John Masters Organics Lavender & Avocado Conditioner ja Sophyto Total Protection Serum

Viimeiseksi boksin näytteet. Otan aina JMO:n näytteet ilolla vastaan. Kuten yleensäkin, myös tämä hoitoaine tekee hiuksistani superpehmeät ja puhtaat. Laventeli ja avokado ovat myös yksiä lempiasioitani, joten niiden yhdistelmä samassa tuotteessa tuntui kuin juuri minulle suunnatulta. 

Sophytolta en ollut aiemmin kokeillut mitään. Seeruminäyte on suunnattu ikääntyvälle iholle, joten en kuulu vielä tuotteen kohderyhmään. Tykkäsin tosin siitä, että seerumi imeytyy ihoon nopeasti tekemättä kasvoista nahkeita. 


Jokaisen Lovelula-boksin mukana tulee alekoodi, jolla saa 20% alennusta boksin merkeistä kuun loppuun saakka. Koodilla BBAUG saa alennusta siis Hurraw!'sta, ecotoolsista, TanOrganicista, John Masters Organicsista ja Sophytosta Lovelula-verkkokaupasta. Toimituskulut ovat ilmaiset kaikkialle maailmaan! Linkki tai boksi eivät ole sponsoroituja - haluan vaan kertoa teille alennuksesta, mikäli olette kiinnostuneita kokeilemaan boksin merkkejä.

Mitä te ajattelette elokuun boksista?

13 kommenttia:

  1. Ecotoolsin siveltimet ovat ihania! Hurraw! näyttää myös hauskalta. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, olen niin tyytyväinen, että sain vihdoin tilaisuuden kokeilla ecotoolsia! Lisää tekis mieli ;).

    VastaaPoista
  3. Huulirasva kuulosti mielenkiintoiselta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Varmasti lötyy mieluinen makukin :).

      Poista
  4. Sophytolla on paljon mielenkiintoisia tuotteita, etenkin pidän tästä seerumista, joka napakoittaa ihon hyvin: http://www.organicyou.fi/sophyto-tocotrienol-super-skin-concentrate-ravitseva-tehotiiviste-30ml-p-948.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä, Dzinni! Kieltämättä tuo seerumi vaikuttaa ihan just mun tuotteelta! Rakastan nimittäin öljyseerumeita :).

      Poista
  5. John Masters Organicsia olen katsellut vähän sillä silmällä. Shampoita ym. kiinnostaisi kyllä kokeilla. Ehkä sitten joskus joku päivä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama juttu. Olisi kiva ostaa ihan täysikokoisia JMO:n tuotteita, mutta en vaan ole raaskinut vielä. Tykkään myös Neroli & Citrus-hoitoaineesta.

      Poista
  6. Tykkään ja kiitos koodista, lähti JMO:ta tilaukseen!!! :)

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Ole hyvä vaan :). Lovelula-boksin mukana tulee joka kuukausi alekoodi, jolla saa tuon 20% alennuksen ko. kuukauden boksin merkeistä. Kannattaa pitää silmällä, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa yleisesti ottaen.

      Poista
  7. Heips,
    Eksyin blogiisi yövuoron synkkinä tunteina ja bongasin tämän LoveLula-boxin. Huomasin ko firman toimittavan boxeja myös Suomeen! Oletko tehnyt postauksen jo tästä boxista / kosmetiikkaboxeista joita tilaat ja saisinko linkin siihen (vaihtoehtoisesti voit myös kertoa, jos en ole yrityksistäni huolimatta löytänyt haku-kenttää blogistasi).
    Tilasin yli vuoden Livboxia, mutta koska minuakin kosmetiikan eettisyys on kiinnostanut viime aikoina kovasti, lopetin sen, koska boxit tursusivat Lorealia. LoveLula vaikuttaa vallan kelpo vaihtoehdolta :)

    -Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tiltu!

      Kiva, että laitoit viestiä! Teen joka kuukausi postauksen sekä Lovelula-boksista että toisesta tilaamastani boksista, jota ei harmillisesti lähetetä Britannian ulkopuolelle (Souk Souk Little Green Beauty Box). Jos haluat tietää, että millaisia muutamat muut Lovelula-boksit ovat olleet, tässä linkit viimeisimpiin:

      Heinäkuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/07/lovelula-beauty-box-heinakuu-2014.html

      Kesäkuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/06/lovelula-beauty-box-kesakuu-2014.html

      Huhtikuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/04/lovelula-beauty-box-huhtikuu-2014-ren.html

      Maaliskuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/02/lovelula-beauty-box-helmikuu-2014-eos.html

      Viimeisimpien tietojeni mukaan Lovelulaa voi tilata ulkomaille vain kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan yhteishintaan 52,50 puntaa, joka on noin 66 euron kieppeillä. Riippuu siis ihan jokaisen kipukynnyksestä, että paljon on valmis maksamaan ja minkä verran Lovelulan tyyppiset tuotteet kiinnostavat. Itselleni on tärkeää juuri se, että jokainen boksin tuote on aina eläinkokeeton ja pidän myös paljon luonnonkosmetiikasta, vaikka se ei ole minulle arvo itsessään. Lovelula on myös petrannut paljon 16 kuukauden aikana, jona olen ollut tilaaja. Vuosi sitten pieniä pussinäytteitä tuli useammin ja enemmän, mutta nykyään harvemmin. Jos niitä tulee, ne ovat enemmänkin bonuksia kuin varsinaisten tuotteiden sijaisia.

      Kysy ihmeessä, jos haluat tietää enemmän! :)

      Poista
    2. Kiitos vastauksestasi. Ilmeisesti hinta-laatu- suhde on enemmän kuin kohtuullinen postikuluista huolimatta. Aijai...

      Yövuorot taas jatkuu, joten tulen aivan varmasti perehtymään tarkemmin muihin bokseihin ja juttuihisi :)

      -Tiltu

      Poista