tiistai 10. helmikuuta 2015

Video: Pettymyksen aiheuttaneet tuotteet

Tällaista tällä kertaa! Välillä pitää vaan saada valittaa. Mihin tuotteisiin te olette pettyneet?Kiitos kun katsoit! :)

Instagram: aivojentuuletusprojekti (linkki myös oikeassa marginaalissa)
~ * ~ * ~ * ~ 

Videon tuotteet esiintymisjärjestyksessä

Makeup Revolution Fix & Focus Eye Primer
Essence I Heart Stage Eyeshadow Base

Lumene Beauty Base Dark Under Eye Concealer
MUA Pro-Base Concealer Palette

Barry M Extreme Lip Colour Loud Mouth (Tell-Tale)
Stila Lip Glaze
Pixi Lip Blush
Silk Naturals Vegan & Organic Lipstick (All In)

I Heart Makeup All Day & Night Eye Pencil (musta)
Makeup Revolution Amazing Eye Brightener
Sleek Makeup Kohl Eye Pencil (Sugar Plum)
Essence Stays No Matter What-luomiväritkynät (kerma ja vihreä)

Makeup Revolution Viper- ja Awesome Lash-ripsarit

Sleek Makeup Precious Metals Highlighting Palette

4 kommenttia:

 1. Tämä oli hyvä :) En ole koskaan tajunnut sitä logiikkaa, että puhutaan vain niistä tuotteista joita voi hehkuttaa. Sitten netti on täynnä pelkkiä hehkutuksia, ja tuotteesta syntyy helposti se väärä kuva, että kaikki sitä kokeilleet pomppivat riemusta ja että tuote sopii kaikille. Jos löytää bloggarin, jolla on esim. samantyyppinen iho kuin itsellä ja joka on kokenut hyviksi joitakin samoja tuotteita yhteisen "haasteen" selättämisessä, mätsäävät hyvin usein myös hutikokemukset. Sinulla ei ole samantyyppinen iho kuin minulla, mutta tuo kuulostaa kyllä erittäin tutulta, että tuotteet nopeasti vain häviävät johonkin iholta. Vaatikaamme parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Mahtavaa kuulla, että oli asiallista juttua :). Niinhän se on, pitäisi minunkin enemmän ihan kirjoittaa arvosteluita tänne blogiin tuotteista, jotka eivät ole minkään hehkutuksen arvoisia. Tulee vaan niin helpommin tartuttua niihin kivoihin tuotteisiin. Ja se on niin totta, että on tosi hyvä, jos löytää bloggaajan, jolla on samantyyppiset tarpeet kuin itsellä.

   Poista
 2. Kieltämättä kovin piristävä video oli tämä, vaikka huteja esittelitkin :D Voi VIper! Ostin sen itsekin, kun näytti niin lupaavalta, mutta saa nähdä miten se toimii. Minulla on muutenkin menossa aikamoinen ripsarikriisi, kun ainoa joka toimii on viimeinen Lancomen näyteripsari ja sen loppuessa täytyy tyytyä toinen toistaan huonompiin vaihtoehtoihin :( Ripsareissa kyllä tahtoo laatu ja hinta mennä käsi kädessä.

  Muuten, Cocktail Cosmetics myy näköjäään Milania...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut Viperista hyviä arvosteluita, enkä ole huomannut muiden valittelevan tuosta varisemisesta, joten ehkä sulla käykin hyvä tuuri.

   Joo niinpä, voihan Milani...Olen juuri siitä syystä vältellyt Cocktail Cosmeticsin sivuja, sillä olen ollut epävirallisessa no-buyssa vuoden alusta...Ääääääääääääääääääää!

   Poista