maanantai 2. helmikuuta 2015

Video: Roskapuhetta! Tammikuu 2015

Heips! Taas on kuu vaihtunut, eikä se meinaa rekisteröityä meikäläisen kalloon. Tammikuulle en erikseen tehnyt tai aio tehdä kuukauden suosikkeja, sillä tein vähän aikaa vuoden 2014 meikkisuosikit-videon. Roskapuhetta-postaukseni olivat tosin jäljessä, joten tein vihdoin päivityksen silläkin saralla.

Hyvää viikonalkua!
Kiitos kun katsoit ja toivottavasti liityt seuraani toistekin! :)


Instagram: aivojentuuletusprojekti

~ * ~ * ~ * ~ 

Videon tuotteet esiintymisjärjestyksessä

Dermosil Väriä suojaava shampoo normaaleille hiuksille
Green People Gentle Cleanse & Makeup Remover
The Body Shop Vitamin C Skin Reviver
Yours Truly Organics Fix Me! Repairing Serum
Artdeco Clear Lash & Brow Gel
Sleek MakeUp CC Cream (Light)
Skin Blossom Antioxidant Facial Toner
Natio Woman (Eu de toilette)

5 kommenttia:

 1. Mä käytän kasvovettä joka päivä, vaikka koen ettei ne vaikuta mitenkään. Ehkä en ole vain kokeillut tarpeeksi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie käytin vuosia kasvovettä ajattelematta sen enempää, että mitä sen pitäisi edes tehdä. Sitten joskus aattelin vaan kokeilla olla ilman. Olin ilman joitakin kuukausia, enkä huomannut eroa ihossani. Sitten sain Melvitan Extraordinary Rose Waterin jauneusboksista, ja tykästyin siihen.

   Poista
 2. Varmaan omaa postausta loppuneista teen taas blogiin lähiaikoina. Tässä kuussa olen kuluttanut aika kasan huulirasvoja! Sen lisäksi harkitse vakavasti Melvitan Cleansing Oil-näytteen heittämistä roskiin. En vain tule toimeen sen kanssa. En saa sitä pestyä kasvoiltani pois oikein millään ja oikein näkee, kuinka meikkipohja on hieroutuneena siihen öljyyn vielä pesun jälkeenkin, yöks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöh. Ei aina ei voi toimia. Turhaan sitä nurkissa pitää toimimattomia tuotteita, mutta vaikeaa niiden poisheitto silti on! :D Ja miten sie saat noita huulirasvoja kulutettua? Mulla ei tunnu ikinä kuluvan...

   Poista
  2. Niitä on ripoteltuna varmaan kymmeneen eri paikkaan ja loppuvat sopivasti näköjään kaikki kerralla :D

   Poista