perjantai 23. lokakuuta 2015

Arvostelu: Sleek MakeUp Barekissed Illuminators

Sleekiltä pasahti neljä Barekissed Illminators-nimeä kantavaa voidemaista korostus-, tai ehkä pikemminkin ihon heleyttäjätuotetta kauppoihin tänä syksynä. Tuotteet vetosivat minuun heti niistä kuultuani, sillä minähän rakastan erityisesti voidemaisia tuotteita. Viimeisen vuoden aikana korostustuotteet ovat myös luikerrelleet osaksi meikkirutiiniani.


Päädyin hankkimaan kaksi sävyä: helmenvalkoisen Monacon ja pronssisen Pompeii´n.. Kaksi muuta sävyä ovat vaaleanpunainen Cuba ja persikkainen Casablanca. Heleyttäjät on pakattu ylellisiin lasipulloihin, joissa on pumppu. Tuotteet ensi kertaa nähdessäni hämmästyin niiden koosta. Pulloihin sopii nimittäin 30 milliä tuotetta, mikä on mielestäni todella suuri määrä tällaiselle tuotteelle - meikkivoiteethan myydään yleensä 30 millin pakkauksissa!  Pakkaus

 Pakkaukset ovat pumpullisia - luojan kiitos - mutta kummatkin pumput annostelevat kovin erilaisen määrän tuotetta. Pompeii´n pumppu on huomattavasti herkempi, joten sitä saa kontrolloitua hyvin. Monacon pumppu on puolestaan sen verran jääräpäinen, että minulla ei oikeastaan ole sanomista siihen, että minkä verran pumppu kerrallaan annostelee Kuvassa näette sen minimimäärän, jolla tuotetta saa kummastakin pullosta. Ero onkin melkoinen! Pompeii´n annostelu on mielestäni sopiva yhdeksi pumppaukseksi tällaista tuotetta, kun taas Monacoa menee joka kerta hukkaan. Pumput lienevät kautta illuminators-tuotesarjan epätasaisen laadukkaat.

 Sävyt

Itse sävyt ovat omia silmiäni hivelevät. Valitsin juuri nämä kaksi, sillä vaikka niissä kiiltoa piisaa, niissä ei ole glitteriä tai irtoshimmerhippusia. Vaaleanpunainen Cuba ei mielestäni imartelisi minun ihoani, kun taas persikkainen Casablanca sopii minua hanakammille harakoille glitterin takia. Jos et ole varma mikä sävy sopisi juuri sinulle, neutraalein ja ehkä monipuolisin Monaco on turvallinen valinta.


Toimivuus

Mites näitä sitten sopii käyttää? Olen todennut Monacon sopivan samanlaiseen käyttöön kuin minkä tahansa korostustuotteen. Laitan sitä minimaalisesti (olennaista) niihin kohtiin, mitä haluan korostaa, eli poskipuiden korkeimpaan kohtaan, nenänvarteen, amorinkaarelle ja himpun verran leukaan. Seuraava kuva on mitä epätoivoisin yritys saada tuotteen hehku tallennettua! Kuvan sävyt ovat vaimeat, sillä en omista minkäänlaisia valovimpeleitä ja kuvankäsittelykin on tällä hetkellä rajallista tietokoneongelmien takia. Kannattaa tarkkalla posken ja nenän seutua, mikäli hehku ei meinaa näkyä!


Pompeii onkin ollut minulle se ongelmallisempi sävy. Se on niin intensiivinen pronssi, että meikkivoiteen päällä saan sillä vain sotkua aikaan, olipa kyseessä miten pieni määrä tahansa. Olen todennut sen olevan helppokäyttöisempi minunlaiselle tumpelolle meikkipohjan alla. Laitan sitä poskille, ohimoille ja nenälle ennen meikkipohjaa. Silloin ei ole niin vakavaa, mikäli Pompeii näyttää suoraan iholla huonosti häivytetyltä tai liian oranssilta. En oikein itsekään vielä täysin handlaa luontevaa Pompeii´n käyttöä, joten laitan sitä toistaiseksi iholle kovin varovasti. Seuraavassa kuvassa minulla on Pompeii´ta Essencen BB-voiteen alla. Pompeii sopisi hyvin erityisesti juhliin ja kesällä korostamaan rusketusta.Johtopäätös

Olen tyytyväinen ostoksiini. Erityisesti Monacosta on kovaa vauhtia tulossa vakkarikorostaja, mutta tosiaan Pompeii´n kanssa minulla on vielä opeteltavaa. Ihmettelen tosin pakkausten jättikokoa. Mielestäni tällaiselle tuotteelle jo viisitoistakin milliä riittäisi, ja sillä tavoin myös hintaa saisi pienemmäksi. Vaikka hinta ei nyt mikään päätähuimaava olekaan, niin pienempi pakkaus ja pienempi hinta olisivat enemmän makuuni tässä tapauksessa. 

Pretty.fi-verkkokaupasta näitä hehkuvoiteeksi kutsuttavia heleyttäjiä saa hintaan 14,50€ ja Sleekin omassa verkkokaupassa ne maksavat 8,99£ kappale. 

Mikä on teidän suhteenne voidemaisiin korostus-/heleytystuotteisiin? Mitä sävyä haluaisitte kokeilla?

2 kommenttia:

  1. Oi oi, nää vaikuttaa ihanilta! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo Monaco näyttää aikas kivalta! Olen aika ajoin harkinnut näiden ostoa, mutta vielä on toistaiseksi jäänyt. Harjoittelen vielä puuterimaisten korostustuotteiden käyttöä, joten voidemaisia en ole juurikaan vielä ehtinyt kokeilla.

    VastaaPoista