torstai 19. marraskuuta 2015

Youtube-suosikkeja osa 2: Käsitöitä, hyvinvointia ja musiikkia

Nyt vuorossa lyhyen Youtube-suosikkeja-sarjani toinen osa, jossa listaan sekalaisia suosikkikanaviani. Jos ensimmäinen osa meni ohi, klikkaa ihmeessä itsesi sinne tästä. Ensimmäisessä postauksessa listaan suosikkejani kosmetiikkakanavien puolelta.

Bella Coco

Bella Coco on pääasiassa virkkaukselle pyhitetty kanava muutamaa sekalaista videota lukuunottamatta. Olen kömpelö virkkaaja, joten tämä kanava on ollut minulle pelastus. Tutoriaalit ovat erittäin selkeitä sopien kaikile tasoille. Kanavalla on tutoriaaleja myös vasenkätisille! 

             

Kati Morton

Kati Morton on pitkän linjan tubettaja ja kokenut mielenterveysalan ammattilainen. Hänen videonsa käsittelevät mielenterveyttä ja hyvinvointia laaja-alaisesti. Hänellä on lyhyitä tietoiskuvideoita eri mielenterveysongelmista ja muista henkiseen hyvinvointiimme vaikuttavista asioista, kuten itsetunnosta ja seksuaalisuudesta. Kati kuvaa viikoittain videoita, joissa hän vasta lukijoiden hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin. Alla myös näette Journal Topic-videon. Niiden tarkoitus on toimia inspiraation lähteinä itsensä tutkiskeluun. Suosittelen tutustumaan rohkeasti!
Mike Tompkins

Mike Tompkins on acapella-artisti, eli hän esittää musiikkia ainoastaan äänellään. Hän esittää pääasiassa cover-biisejä, mutta kanavalla taitaa olla pari hänen omaakin kappalettaan. Mielettömän taitava kaveri!
The Thinking Atheist

Kanavan nimi kertookin oikeastaan olennaisen. Kanava kannustaa vapaa-ajatteluun ja nostaa esiin uskontojen ristiriitaisuutta. Kuuntelen kanavalta lähinnä noin puolentoista tunnin podcasteja, joissa keskustellaan hyvin mielenkiintoisista teemoista, kuten vaikkapa uskonto ja transsukupuolisuus, uskonnolliset koulut ja uskonnollisesta yhteisöstä eroaminen. Kanava on yhdysvaltalainen, joten keskustelu tapahtuu lähinnä amerikkalaisesta näkökulmasta, mutta se on ehkä jopa mielenkiintoisempaa kuin vaikkapa meidän suomalaisten näkökulma juuri näissä asioissa. Saan podcasteista sellaisen mielikuvan, että avoin uskonnottomuus ei ole sosiaalisesti yhtä hyväksyttävää Yhdysvalloissa kuin useissa esimerkiksi Euroopan maissa.Yoga with Adriene

Säästin parhaan viimeiseksi. Rakastan joogaa, vaikka en siinä olekaan ehkä yhtä kunnianhimoinen kuin minun pitäisi. Yoga with Adriene on varmaan minun katsotuin Youtube-kanavani koskaan, sillä pyrin liittymään Adrienen seuraan ainakin kolmesta neljään kertaan viikossa. Tilaan monia muitakin joogakanavia, mutta syystä tai toisesta ne eivät koukuta minua yhtä pahasti kuin Adriene. Hän vaikutta helposti lähestyttävältä ja tekee joogasta kaikille sopivaa.  Pidän erityisesti Yoga For Weight Loss-sarjasta. Se sopii kaikille, myös laihdutuskuurittomille. 30 Days of Yoga-sarja sopii erityisesti vasta-alkajille, tai pitkän tauon jälkeen joogaan palaaville. Miten muuten te hyödynnätte Youtubea kuin kosmetiikkavideoiden katsomiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti