sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Youtube-suosikkeja osa I: Kauneus ja lifestyle

Minun on pitänyt tehdä tämä postaus jo pitkään. Rakastan Youtube-videoita ja joskus niitä tulee katsottua enemmän kuin Netflixiä. Tässä kaksiosaisessa postaussarjassa jaan kanssanne jokusen vankkumattoman suosikkikanavani kosmetiikan saralta. Näiden viiden lisäksi seuraan ja pidän huomattavasti suuremmasta kanavamäärästä, mutta en tahtonut tehdä postauksesta hirveän pitkää. Seuraavat viisi kanavaa läpäisivät seulan olemalla pitkäaikaisia, tasaisia suosikkejani, joiden näkyminen Youtube-tililläni lämmittää vähän enemmän kuin muiden kanavien.

Baily B 

Baily B on täysin meikkeihin ja meikkaamiseen keskittyvä kanava, jonka vahvuus on Bailyn erinomaiset tuotearvostelut. Yleisesti ottaen pidän melko asiapitoisista videoista, joissa ei höpistä niitä näitä loputtomalta tuntuvan ajan ennen kuin tubettaja pääsee asiaan. Poikkeuksia toki on, mutta pidän Baileyn tyylistä keskittyä olennaiseen. Beauty Broadcast ja Beauty Broadcast Express

Beauty Broadcast oli ensimmäinen tilaamani kauneuskanava, ja sille tielle jäin. Beauty Broadcast (video alla) on tyypillinen kosmetiikkakanava, jolla nähdään tutoriaaleja, haalintoja ja pidempiä arvosteluita. Emilyn toinen kanava, Beauty Broadcast Express, on pyhitetty viisiminuuttisille tuotearvosteluille. Myös Emilyn arvostelut ovat Youtuben parhaimmistoa - hyvin perusteltuja eikä hän pelkää poiketa valtavirran mielipiteestä jos siihen on aihetta. Hän vaikuttaa myös aidolta ja kursailemattomalta.
Beauty Talk With Cin

Cinin eli Cinthian kanavalla puhutaan ainoastaan eläinkokeettomasta kosmetiikasta. Hän käyttää myös paljon vegaaneille soveltuvia tuotteita. Cin uskaltaa käyttää kirkkaitakin värejä ja hänellä on muutenkin persoonallinen, tunnistettava tyyli.  Kanavalla nähdään paljon indie-merkkejä, mikä on mahtavaa.


 

Kiera Rose

Kiera Rose ei ole täysin kosmetiikalle tai kauneudenhoidolle omistettu kanava, vaan kauneuspainotteinen lifestyle-kanava. Kiera käyttää vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja Cinin kanavan tavoin, Kierankin kanavalla nähdään paljon vegaaniystävällisiä tuotteita. Hän osaa puhua vaikeista ja kiusallisista asioista luonnollisesti, kuten vaikkapa hänen omasta mielenterveydestään. Kanava sopii myös kehonmuokkauksesta kiinnostuneille, sillä Kiera päivittää seuraajiaan tatuoinneistaan ja lävistyksistään.
Makeup By Saz

Minun on myönnettävä, että yksi painavista syistä Makeup By Sazin Sarahin katsomiselleni on hänen ihanan vahva irlantilaisaksenttinsa. Hän tekee lähinnä meikkitutoriaaleja ja jonkin verran muoti-, ja stailausaiheisia videoita. Smokey eye-kuningatar!Yritin miettiä, että erottuuko jokin suomalaiskanava ylitse muiden, sillä olisihan toki ihanaa suositella hyviä suomalaisia kauneuskanavia. Pidän monesta suomalaisesta tubettajasta, enkä osannut valita juuri yhtä tai paria erityisen hyvää, minkä takia heitä ei näy tässä postauksessa. Kunniamaininnan haluan kuitenkin antaa KauneusTubelle. Todennäköisesti tiedättekin siitä ja varmaan tilaattekin, mutta se on monen suomalaisen kauneustubettajan yhteiskanava, jolla julkaistaan pari videota viikossa. Käykää kurkkaamassa!

Seuraavassa osassa jaan kanssanne muutaman kosmetiikkaan liittymättömän kanavan.

Mikä on teidän suhteenne Youtube-videoihin? Seuraatteko tiettyjä tubettajia säännöllisesti? Millaisista kanavista te pidätte?

8 kommenttia:

 1. Itse seuraan kyllä todella paljon keuneusaiheisia tubettajia. Nämä sinun linkkaamasi ovat kaikki minulle tuntemattomia, kiva päästä tutustumaan uusiin kanaviin ja saada uutta katsottavaa. Tämä on tietysti huono juttu kun pitäisi valmistuakin tässä joskus eli opparia häiritseviä tekijöitä nämä kyllä ovat.

  Kauneuskanavien lisäksi katson youtubesta myös brittiläisiä paneeliohjelma, erityisiä suosikkeja ovat 8 Out of 10 Cats Does Countdown, Normi 8 Out of 10 Cats, Big Fat Quiz of the Year, Would I Lie To You, QI jne. Britti stand-up koomikot ovat vallan loistavia, Jimmy Carr'n Suomen keikalle ostettu liput.

  -pahvikirahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, voi ei, niin tuttua toi "katon vaan tän yhen..oho entäs toi kans...miten näitä uusia videoita on tullu nyt niin paljon". Ja sitten tunti myöhemmin.."pitäskös niitä töitä alkaa katella". Tosi paljon tsemppiä opparin pariin! Mitä alaa opiskelet jos saa kysyä?

   Hei joo minäkin katon aina Big Fat Quiz of the Year! Rakastan Richard Ayoadea. Sain luettua hänen kirjastaan jotain 60% kunnes oli pakko lopettaa, kun se oli liian fiksua kamaa miulle. :D Ja enpäs yhtään osannut arvata että Jimmy Carr'illa olisi Suomessa keikka! Toivottavasti on sit hyvä. :) Itseeni ei hänen komiikka erityisemmin kolahda, vaikka hän onkin tosi suosittu.

   Poista
  2. Ammattikorkeakoulussa matkailualaa. Viimeinen vuosi, muutamaa kurssia ja opinnäytetyötä vaille valmis Restonomi :) Hiljaa hyvää tulee.

   Joo, Richard Ayoade on aivan mahtava, yksi minunkin suosikkejani! En malta odottaa että vuosi päättyisi, avomieheni kanssa perinteenä aina joulun jälkeen katsoa Big Fat Quiz Of The Year kaksisteen. Paras tapa lopettaa vuosi jos minulta kysytään.
   Jimmy Carr'n keikalle liput on joululahja minulta avomiehelleni, hänen yksi lemppari koomikoistaan joten pakko kyllä itsekin nähdä kun kerta tänne Suomeen on tulossa.

   -pahvikirahvi

   Poista
  3. Oi, onpa ihana lahja avokillesi. :) Ja tollaset lippulahjat on ihan parhaita, kun sitten voi itsekin nauttia. ;) Ja jee, perustetaan Ayoade-fanikerho. :D

   Ah voi vitsi, opintojen viimeiset puristukset on pahimmat. Mua yleensä auttaa tai on auttanut se ajatus, että kun voi työhakemuksiin kirjoittaa, että tutkinto on suoritettu ja sitten myös se hetki, kun saa tutkintotodistuksen käteen. Tavoittele sitä fiilistä.

   Poista
 2. Katson niitä myös todella paljon, Emily on minunkin suuri suosikki! Kauneusvideoiden lisäksi katson tv- ja leffa-arvioita ja tuotantoyhtiöiden omia kanavia, niillä on kivoja ekstroja :). What The Flick on arviokanavista kivoin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, en ole kuullut What The Flickistä ennen! Hauska nimikin jo houkuttelee. :D

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä! Olen lisännyt Youtuben katselua ja katson paljon kotimaisten vloggaajien kanavia. Olen ihan koukussa my-day-tyylisiin videoihin :D

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Vieläkö aiot joskus kirjoittaa blogia, sinua ei ole aikoihin näkynyt.

  - pahvikirahvi

  VastaaPoista