maanantai 24. maaliskuuta 2014

Esittelyssä Neve Cosmetics: paletti x 2 ja rajauskynä x 3

Viime viikolla minulla oli epävirallinen Neve Cosmetics-tutustumisviikko. Olen halunnut pitkään tutustua tähän merkkiin ja sain siihen mahtavan tilaisuuden CutECOsmetics-verkkokaupan hulppeiden alennusmyyntien myötä. Neve Cosmeticsia sai sieltä puoleen hintaan, joten tulkitsin tilaisuuteni tulleen. Neve Cosmetics on italiainen merkki, joka valmistaa erityisesti irtoluomivärejä, -poskipunia ja paletteja. Värikosmetiikan lisäksi merkillä on myös muutama ihonhoitotuote ja valikoima siveltimiä. Suurin osa tuotteista ovat vegaaneillekin sopivia ja firma tekee koko ajan töitä sen eteen, että vanhemmista vegaaneille sopimattomista tuotteista saataisiin vegaanisia. Hurraa! 

Ensimmäiseksi haluan sanoa muutaman sanan Makeup Delight-luomiväripaletista. Se on ilmeisesti limited edition-paletti, joten en ole varma miten kauan se on saatavilla. Linkitän loppuun muutaman verkkokaupan, joista Neve Cosmetics-tuotteita saa tilattua Suomeenkin. Rakastan paletteja, joissa yhdistyvät neutraalit ja värikkäämmät sävyt, joten tiesin sen heti päätyvän ostoskoriini. Se maksaa normaalihintaisena £21.95. 


Paletin kaikki sävyt ovat jotenkin hohtavia tai kimaltavia. Ainoat selkeästi glitteriä sisältävät sävyt ovat ylärivin vihreä Pacifico ja alarivillä oleva, koko paletin vaalein sävy, Route 66. En ole käyttänyt Pacificoa vielä, mutta ainakin Route 66:n koostumuksesta glitter tekee hieman irtonaisempaa glitterittömiin sävyihin verrattuna. Yleisesti ottaen paletin värit ovat koostumukseltaan pehmeitä, erittäin voimakaspigmenttisiä ja helppoja työstää. Laadun puolesta nämä luomivärit ovat verrattavissa Urban Decay'hin ja theBalmiin. Itseasiassa, koostumuksen puolesta pidän näistä jopa enemmän kuin UD:sta ja theBalmista. Se tosin lienee makuasia, mutta itse tykkään nimenomaan pehmeistä luomiväreistä.


Sori, swatchit ovat nurinkurin palettiin verrattuna, eli paletin ylärivi onkin kämmenellä alarivi. Jokaikinen sävy on todella pigmenttinen ja näyttää ihan juuri siltä kuin paletissakin. En käyttänyt värinäytteiden alla muuten mitään pohjustajaa. Erityiset kehut on tosin annettava hehkuvalle oranssille (Trinacria), intensiiviselle siniselle (It's A Boy!) ja lämpimän vaaleanpunaiselle (Jet Lag), jotka ovat kämmenselälläni ylärivillä vierekkäin. Katsokaa nyt niitä!

Tässä kolme jo aiemmin postaamaani lookkia, jotka tein Makeup Delightilla:

Neutraali meikki

Meikki Pyhän Patrikin kunniaksi

Oranssinvioletit sumusilmät


Luomivärien lisäksi olen heikkona poskipuniin. Tällaisia isoja poskipunapaletteja minulla ei olekaan muita, joten oli erityisen kiinnostavaa päästä leikkimään tällä ihanuudella. Blushissimi Blush & Bronzer-paletissa on siis viisi poskipunaa, neljä aurinkopuuteria ja yksi korostuspuuteri. Paletin värien pigmenttisyys ja koostumus vaihtelee enemmän verrattuna luomiväripalettiin, mutta jokainen väri on kuitenkin täysin käyttökelpoinen. Itseasiassa on ihan hyvä, että poskipunat ja aurinkopuuterit eivät ole superpigmenttisiä Sleekin tapaan. Silloin niiden käyttö ei vaadi ihan yhtä paljon tarkkuutta ja varovaisuutta. Poskipunista eli ylärivin väreistä neljä on mattapintaisia. Ainoa hohtava puna on oikean reunan kauniin korallinen Starfish. Alarivillä olevat aurinkopuuterit ovat kaikki mattoja tai satiinisia kaikkein vasemmalla olevaa Bikiniä lukuunottamatta. Aurinkopuuterit ovat suurimmaksi osaksi melko vaaleita eivätkö ollenkaan oranssiin vivahtavia, joten paletin valikoima lienee erityisesti vaalean pohjoismaalaisen naisen mieleen. Korostusväri, Plastic, on intensiivinen korostaja, mutta sitä on helppo myös käyttää maltillisesti.

Esittelen tämän paletin poskipunat myös osana poskipunakokoelmavideotani.  Kuten Makeup Delight, myös Blushissimi maksaa £21.95.


Tilasin myös kaksi huultenrajauskynää sävyissä Rose (vasemmalla) ja Peach (keskellä). Oikealla näette myös mustan silmienrajauskynän. En ole ihan hirveästi testannut huultenrajauskyniä, ihan pari kertaa vasta kumpaakin. Kun rajaan huuleni, väritän ne aina myös samalla rajauskynällä kokonaan. Niiden parin käyttökerran perusteella nämä kynät eivät kuivata huulia ja ehdottomasti pidentävät huulipunan kestoa. Silmienrajauskynä on peruskauraa. Työpäivän päätteeksi väriä on siirtynyt hieman luomivakoon, mutta ei mitenkään järkyttävästi. Pigmentti on kaikissa kynissä loistava ja ne ovat miellyttäviä levittää. Koostumukseltaan ne ovat jotain kuivan ja kermaisen väliltä. Kynät maksavat £3.99 kappale.

Sain kaupanpäällisenä näytteen herkälle iholle suunnatusta Crema Eterea-voiteesta.


Suomeen Neve Cosmeticsia voi tilata ainakin näistä nettikaupoista (mikäli sitä ei ole Suomessa jo saatavilla):

CutECOsmetics

Cocktail Cosmetics

Beauty Chamber

Nämä tuotteet ovat saaneet minut todella kiinnostuneeksi Neve Cosmeticsin meikeistä. Haluaisin kovasti kokeilla merkin muitakin luomiväripaletteja. Myös Neven siveltimet vaikuttavat laadukkailta. Aion varmasti ostaa merkiltä lisää joskus.

Oletteko te kuulleet Neve Cosmeticsista tai peräti kokeilleet jotain merkin tuotetta? Mitä minun kannattaisi kokeilla seuraavaksi?

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi mikä luomiväripaletti! Aivan upeat värit. Nyt kyllä iski himotus... (eli kiitos linkeistä :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin, ihan käsittämättömät sävyt! Minäkään en oo vielä päässy yli tosta ihanuudesta :D.

      Poista