sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Suomi-haalinta osa 3: Viva la Diva, IsaDora, Mádara...

Nyt on viimeisen Suomi-haalintapostauksen aika. Tässä osassa näytän teille pari luomiväripalettia ja muutaman muun tuotteen.

Suomessa hiukseni olivat koko ajan sähköiset. En kuitenkaan halunnut pestä niitä joka päivä hoitoaineella, joten hankin kevyemmän hoitosuihkeen. Päädyin Laveran uudehkoon Express Care Leave-In-suihkeeseen, joka on tarkoitetttu ohuille hiuksille. Toivoin, että suihke olisi hillinnyt hiusteni sähköisyyttä ja pehmentänyt niitä. Jos nyt ihan totta puhutaan, niin ei tämä tuote minuun suurta vaikutusta tehnyt. Ensinnäkään se ei todellakaan hillinnyt sähköisyyttä yhtään, mutta ehkä en voi moittia sitä liiaksi siitä, kun se nyt ei ole tuotteen varsinainen tarkoituskaan. En kokenut suihkeen hyödyttävän hiuksiani mitenkään huomattavasti muullakaan tavoin. Se korkeintaan pehmensi tukkaa marginaalisesti. Jopa Laveran Orange Milk-shampoosta tuttu appelsiinin tuoksu loista poissaolollaan. Antaisipa suihke edes ihanan appelsiinin tuoksuiset hiukset! Hyvänä puolena voi tosin sanoa, että ainakaan se ei tehnyt ohuesta kuontalosta raskasta, mikä pakkauksessa itseasiassa luvataankin.

Sokokselta oli aivan pakko saada Mádaran Daily Defence-voide, jota olin huippuarvosteluiden takia kuolannut. Kuivaihoisena meikkaajana rakastan kokeilla kasvovoiteita. DD-voide tosiaan on kosteuttava jättämättä ihoa lainkaan kiiltäväksi tai rasvaisen tuntuiseksi, kuten jotkut kuivalle iholle suunnatut tuotteet. Ainutlaatuisena ominaisuutena se tekee ihon pinnasta ensin vahamaisen, sitten silkinpehmeän. Sen ansiosta se on erinomainen kasvomeikin pohjustaja! Tykkään tästä voiteesta todella paljon ja olen tyytyväinen, että ostin sen.

Minulta loppui silmänympärysvoide, joten uusi oli toki saatava. Päädyin Lumenen Sensitive Touch-sarjan rauhoittavaan voiteeseen. Se on silmänympärysvoiteeksi ruhtinaallisen kokoinen, 15 millin tuubi. Tuote on ihan kohtalaisesti toimiva, jos kaipaa kevyttä kosteutusta. Yövoiteeksi valitsisin jonkin tuhdimman tuotteen. 


Edellisessä haalintapostauksessani vilautinkin Viva la Divan ruskeaa kajalia ja roosaa huulipunaa. Kicksistä tarttui mukaan myös merkin Nudie-paletti, jonka inspiraation mainitseminen lienee turhaa! Minulla ei tällaisia täysin neutraaleja paletteja taida ennestään olla kuin yksi, MUA:n Undressed. Siitä vinkkelistä katsottuna Nudie on täysin perusteltu ostos, eikö? En ole vielä paria kertaa enempää ehtinyt leikkiä tällä, mutta pigmentti on tässä paletissa tosiaan kohdallaan. Matatkin sävyt vaikuttavat täysin käyttökelpoisilta.


Sitten viimeiseen Suomi-ostokseeni. Äidilläni sattui olemaan alennuskuponki, jolla sai Sokokselta alennusta 20% täysihintaisesta kauneustuotteesta. Käytin sen ihkaensimmäiseen IsaDoran tuotteeseeni, joka on hempeä Creamy Nudes-paletti. Pidän kovasti vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmästä, minkä vuoksi tämä paletti varmaan vetosi minuun. Sanottava tosin on, että oikeastaan vain paletin vaalein ja tummin sävy ovat laadukkaan kermaisia. Kolme keskimmäistä sävyä ovat puolestaan jauhomaisia ja vähän jopa halvan tuntuisia. Ensin vähän säikähdin, että niinköhän paletilla syntyy hyvä meikki, mutta ei hätää: kaikilla sävyillä on helppo meikata ja look myös pysyy paikallaan pohjustajan kanssa ainakin 10 tuntia. Tämä paletti on mielestäni omiaan kevääseen pastelliteeman vuoksi. Olen erityisesti tykännyt levittää keskimmäistä sävyä koko luomelle ja tehdä rennon sumurajauksen tummimmalla siniseen vivahtavalla harmaalla.


Nyt Suomi-haalintani on saanut kattavan katsauksen läpikotaisin. Oli hauskaa shoppailla sellaisia merkkejä ja tuotteita, joita minulla ei puolestaan ole normaalisti täällä Britanniassa saatavilla.

Onnistuinko minä teidän mielestänne valinnoissani? Mitä minun pitäisi hankkia seuraavalla Suomen reissullani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti