lauantai 15. maaliskuuta 2014

Suomi-haalinta osa 2: sekalainen seurakunta kosmetiikkaa (Lumene, Wettis, Viva la Diva)

Suomi-haalintapostaukseni jatkukoon. Ensimmäisessä osassa esittelin vain hankkimiani Lumenen tuotteita, mutta tässä osassa on sekaisin Lumenea ja paria muutakin merkkiä.

Anttilaa yhtenä päivänä kierrellessäni silmääni osui Natural Code-huulikiiltoja sisältävä alennuskori. Sävy Creamy Fuchsia houkutteli itsensä ostoskoriini. Minulla ei ollut korkeita odotuksia tälle kiillolle, mutta se yllättikin minut kohtalaisella pigmentillään ja parin tunnin kestävyydellään huulilla. Se näyttää erityisen kauniilta Lumenen Raspberry Miracle-huulipunani päällä.

Ostin Anttilasta myös tarjouksessa olleen Raspberry Miracle-silmänrajaustussin sävyssä 01 Rich Black. Pakkauksessa luvataan pitkäkestoisuutta, intensiivisyyttä ja tarkkuutta. Useampaan otteeseen tussia testanneena voin sanoa, että kaikki kolme pitävät paikkaansa. Väri pysyy haihtumatta reippaasti normaalia työpäivää pidempään, sävy tosiaankin on kunnon musta ja keskimääräistä pidemmällä kärjellä rajaukset saa tehtyä aivan mielettömän helposti. Valitettavasti ainakin minun kohdallani tässä tuotteessa on yksi iso miinus, joka mitätöi kaikki hyvät puolet: se nimittäin suttaa alaluomen vähintään neljässä tunnissa. Olen käyttänyt tussia nyt sen verran monta kertaa, että voin todeta sen suttaavan systemaattisesti joka kerta. Kiinnitän peitevoiteen silmien alla aina puuterilla, joten puuteroimattomasta peitevoiteestakaan tämä ongelma ei voi johtua. Tämä ongelma harmittaa minua aivan vietävästi, sillä pidän tussin kärjestä todella paljon.

Kävin tällä Suomen reissullani myös ensimmäistä kertaa koskaan Kicksissä! Menin sinne erityisesti Viva la Divan perässä. Yksi ostamistani merkin tuotteista olikin Espresso-sävyinen silmänrajauskynä. En ole tosin vielä paria kertaa enempää kokeillut sitä, joten en osaa sanoa oikeastaan vielä muuta kuin että ihan peruskauralta vaikuttaa.


Halusin myös ihan hirveästi hankkia jotain Wet n' Wildilta, sillä sitä ei ole täällä Britanniassa helposti saatavilla. Erityisesti kaipasin niitä kahdeksan värin luomiväripaletteja, mutta niitä ei tullut tällä kertaa vastaan. Ainoa silmääni miellyttävä trio oli I'm Getting Sunburned. Olen käyttänyt erityisesti tuota vaaleanpunaista väriä, koska sillä saa ihanan romanttisen säväyksen silmiin. Vaikka olin toki tietoinen siitä, että WnW on tunnettu voimakaspigmenttisistä luomiväreistä, niiden pigmentti pääsi silti yllättämään. Erityisesti tuo keskimmäinen tummanruskea on aivan käsittämättömän pigmenttinen! Jopa hipaisemalla paletista saa käsittämättömästi potkua.

Kuvan huulipuna on aiemmin mainitsemaltani Kicksin reissulta. Se on Viva la Divan Broken Heart, pari astetta omia huuliani tummempi roosan sävy. Se on monipuolinen puna, josta saa kaverin niin arkeen kuin juhlaankin.


Sellaisia ostoksia tällä kertaa. Kolmas osa on vielä tarpeen, sillä minulla on esittelemättä pari luomiväripalettia ja ihonhoitotuotteita.

Toivottavasti teillä on rentouttava ja aurinkoinen viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti