perjantai 6. kesäkuuta 2014

Arvostelu: Sleek Face Form Blush & Contouring Palette

Se on virallista: en pysty pitämään itseäni erossa Sleekistä. Siispä minun oli pakko hankkia tämä merkin melkeinpä klassikotuote keräämilläni Bootsin bonuspisteillä jokin aika sitten. Sehän on silloin ilmainen ostos, eikö?! 

Face Form-kasvopaletti koostuu matasta varjostusväristä, hohtavasta korostusväristä ja monipuolisesta poskipunasta. Palettia on saatavilla neljässä eri sävyssä: fair, light, medium ja dark. Minulla se on sävyssä light. 


Tämän paletin vahvuus on puutereiden sävyt ja miltä ne näyttävät iholla. Varjostusväri on täysin matta, ei edes satiininen, joten se ihan aikuisten oikeasti soveltuu varjostuksiin. Sävynä se on mielestäni neutraalihko aurinkopuuteri: siinä on lämpöä juuri sen verran, että se näyttää luonnolliselta aurinkopuuterilta. Oikeastaan paletissa on siis neljä tuotetta. Keskellä oleva korostuspuuteri on kieltämättä intensiivinen ja haastavin käyttää. Hellällä kädellä ja oikeanlaisella siveltimellä sillä saa silti todella luonnollisen lopputuloksen. Hohdosta huolimatta siinä ei ole yhtään glitteriä, mikä on mielestäni hyvä asia. Parhaan lopputulokseen saan E.L.F:in Studio Blush Brush-siveltimellä, koska se on sopivan kevyt ja pieni. Paletin poskipunaksi on mielestäni fiksuksi valittu moneen meikkiin sopiva, kullanhohtoinen persikkapinkki. 

Seuraavaksi värinäytteet intensiivisesti ja hieman häivytettyinä.


Korostuspuuteria tuli yliannostus, häivytettynäkin...

Ruusut

+ edullinen
+ kaiken kaikkiaan hyvin laadukas tuote
+ universaalit sävyt
+ kaikkien puutereiden häivytys on helppoa
+ monipuolinen: varjostusväriä voi käyttää myös aurinkopuuterina ja poskipuna sopii moniin meikkeihin
+ kestävä, tyylikäs pakkaus, jossa on hyvä peili

Risu(t)

- vähempikin hohde korostuspuuterissa riittäisi

Lopetan tämän jo ennestään positiivisen arvostelun ihanaan silmänruokaan. Oletteko jo nähneet Sleekin toisen kesäpaletin, Rio Rion? Kohta mua taas viedään...

4 kommenttia:

 1. Juuri tänään ajattelin, että pitäisköhän se Sleek-tilauskin kohta tehdä. Nämä Contouring-paletit olisivat kyllä tosi mielenkiintoisia. Mutta ooh, tuo Rio Rio. Jokohan sitä kohta saisi kaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain ihanaa niissä on! Tämä on mielestäni helppo tapaus erityisesti tuon varjostusvärin suhteen. Siinä on pigmenttiä, mutta sillä on mielestäni silti vaikeampi vetää övereitä esim. moniin aurinkopuutereihin verrattuna. Ja tee ihmeessä Sleek-tilaus! Et todennäköisesti pety! Ainoastaan Fat Lash-ripsarista mulla on huonoja kokemuksia, sillä se suttasi ihan tolkuttomasti ja peitevoidepaletti on vähän siinä ja siinä. Kaikki muut kokeilemani Sleek-jutut ovat ihania <3.

   Toinen heinäkuuta pitäisi tulla Rio Rio kauppoihin. Iiiiiiiiik :D!

   Poista
 2. Tosi nätit sävyt! Ja mitä aaahhhh, tuo Rio Rio?! >: O ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ihanan oloinen tuo Rio Rio. Sleek vaan osaa!

   Poista