maanantai 16. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Silk Naturalsin poskipunat (hävytöntä suitsutusta!)

Olen erittäin innoissani tulevista blogi-, ja videopostauksista. Olen nimittäin viimeisten parin kuukauden aikana tutustunut muutamaan minulle uuteen indie-kosmetiikkamerkkiin. Suorastaan pilkkahintainen Yhdysvaltojen (ja Australian) dollari houkuttelee tilaamaan ja monien verkkokauppojen postikulutkin ovat kohtuulliset. 

Aloitan indie-sarjani Silk Naturals-tilauksellani, sillä se on suurin. Alla kuva kaikista tilaamastani tuotteista, mutta tässä postauksessa keskityn lähinnä poskipuniin. Muut tuotteet esittelen eri postauksissa. Paljon indie-kivaa siis tiedossa!


Silk Naturalsilla on kattava valikoima poskipunia, niin irtopunia kuin voidemaisiakin. Haaviini tarttuivat kuvan keskellä oleva voidemainen Neopolitan HD Blush Palette ($6,99), kaksi irtoposkipunaa sävyissä Bolero ja Desert Plum ($6,50 kpl) ja puikkoon pakattu HD Cream Blush sävyssä Panache ($4,50).


Aloittakaamme herkullisista voidemaisista tuotteista. Kuten jo hoksasittekin, Neopolitan ei ole pelkästään poskipuna, vaan siinä on myös korostus-, ja varjostusvärit. Paletilla saa siis muotoiltua koko kasvot. Varjostusväri, Vegas Vixen, soveltuu myös aurinkopuuterin sijaiseksi. Se on melko lämmin, aavistuksen oranssiin taittava ruskea. Paletin poskipuna, Cherry Bomb, on himpun verran koralliin vivahtava, räväkkä pinkki. Limelight eli korostusväri on pohjasävyltään neutraali, joten se sopii ainakin periaatteessa kaikille. Kaikki paletin sävyt on saatavina yksittäisinä tuotteina.

Jos aivan rehellisiä ollaan, niin en rakastunut palettiin ensivaikutelman perusteella. Sormella swatchatessa sekä Vegas Vixen ja Cherry Bomb tuntuivat hyvin ohuilta, kevytpigmenttisiltä, ja jotenkin öljyisen liukkailta. Kuten alapuolella olevasta kuvastakin näkee, ne eivät ole iholla intensiivisiä (Cherry Bomb vasemmalla). Se on toki makuasia - vähäpigmenttisemmät tuotteet voivat olla helpompia käyttää. Limelight-korostaja tuntuu paksummalta ja vähemmän liukkaalta. Se on myös paletin intensiivisin tuote, kuten näkyy. Yksittäisessä Panache-poskipunassa on samanlainen koostumus kuin Limelightissa.

Vasemmalta oikealle: Cherry Bomb, Limelight, Vegas Vixen, Panache 


No, kuinkas sitten kävikään? Trio on osoittautunut todella käteväksi. Kaikki kolme tuotetta on helppo levittää ja ne näyttävät iholla kauniilta ja kuulailta. Erityisesti poskipuna näyttää kasvoilla paljon pigmenttisemmältä kuin swatchin perusteella ensin ajattelin. Vegas Vixenillä saa luonnolliset korostukset. Övereitä sillä on pigmentin takia vaikea tehdä, sillä sävy ei juuri tuota swatchia syvemmäksi muutu. Se on mielestäni sen takia paletin heikoin lenkki, mutta on siitä huolimatta käyttökelpoinen. Limelight näyttää iholla intensiivisyydestään huolimatta luonnolliselta, kunhan sitä ei annostele iholle liikaa. 

Olen kaikista yllättynein trion kestävyydestä. Kaikki kolme nimittäin pysyvät minulla loistavasti koko työpäivän. Tykkään kerrostella kasvotuotteita pidentämään niiden kestoa, esimerkiksi laittamalla puuterimaista poskipunaa voidemaisen päälle. Trion tuotteet kestävät iholla todella hyvin ilman kerrostamistakin. Wau. Ainoana miinuksena sanoisin paletin koon. Tuotetta on kyllä riittävästi, mutta jokaisen tuotteen nappi on sen verran pieni, että siveltimellä on hankala saada vain yhtä tuotetta sotkematta viereistäkin tuotetta harjaksiin. Olen siis tehnyt niin, että otan tuotetta ensin sormella, taputtelen haluamaani kohtaan ja tarvittaessa häivytän E.L.F.'in Small Stipple Brushilla.

Panache on myös niin ikään kaunis, mutta hyvin hohtava poskipuna. En ihan tajunnut sen olevan näin intensiivisen hohtava tilatessani sen, mikä harmitti minua hieman. Sitä pystyy tosin 'annostelemaan' erilaisia määriä, joten hehkua saa halutessaan vain vähän. Sen kesto on myös hyvä, ja näyttää erityisen pirtsakalta yhdistettynä alla olevaan Bolero-punaan.

Bolero ja Desert Plum


Poskipuna-addiktina minun oli tietenkin kokeiltava myös irtoposkipunia. Sallin itselleni yhden minulle epätyypillisen sävyn, eli tässä tapauksessa Boleron, ja yhden minulle ennestään tyypillisen sävyn, eli Desert Plumin. Bolero on hohtava, tumma persikka, kun taas Desert Plum on matta, violettiin vivahtava malva. Siis niin sellainen mun turvaväri kuin poskipuna vain voi olla! Näistä kahdesta sanoisin sen olevan monipuolisempi ja todella monelle käyttäjälle sopiva. Se sopii mielestäni myös aloittajille, sillä se on vaaleampi ja anteeksiantavampi, kun taas Boleron kanssa voi vetää överit. Bolero on tosin aivan upea kesäpuna, joka korostaa rusketusta.


Molemmat poskipunat ovat hyvälaatuisia, mutta erityisesti Bolero vie voiton kestävyydessä. Tykkään levittää molempia E.L.F.'in Stipple Brushilla, sellaisella isommalla. 

Uskotteko nyt, miten paljon rakastan uusia poskipuniani?! 

Aion tehdä myös aiheeseen liittyvän videon, jossa näytän miten Neopolitan-trioa voi käyttää.

Seuraavassa osassa esittelen Silk Naturals-tilaukseni luomivärit ja huulituotteet.

Oletteko te kuulleet Silk Naturalsista?

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla arvioita Silk Naturalsin tuotteista! Itse tein tuonne tilauksen joskus n. vuosi sitten. Poskipunista tykkäsin kovasti ja sävyjä riitti jokaiseen makuun. Mutta suurinta rakkautta oli Kisser slicker organic lipgloss stick. NIitä tekisi kovasti mieli tilata lisää, mutta en anna itselleni lupaa sortua ennen kuin olen käyttänyt ensin muutaman vanhan huulimeikin pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla, että on muitakin Silk Naturals-faneja! Huulimeikkejä merkillä tuntui olevan vaikka millä mitalla ja tämän haalinnan jälkeen jäin vielä haikailemaan vaikka mitä muuta ihanaa. SN:llä taitaa olla yksi indiemerkkien suurimmista tuotevalikoimista.

   Poista
 2. Ihan uusi tuttavuus minulle. Ihania poskipunia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kuulin koko merkistä vasta tänä keväänä.

   Poista
 3. En ole kokeillut mitään merkiltä, mutta ehkä pitäisi. :) Puikkoon pakattu poskipuna voisi olla kätevä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kätevä ja sopivan kokoinen! Puikon pienen koon vuoksi saa hyvin kontrolloitua, että mihin punaa laittaa tarkalleen ottaen.

   Poista