sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Video: Get ready with me // Valmistaudu kanssani feat. Sleek Del Mar Volume 1

Tässä on teille sunnuntain kunniaksi video värikkäästä, mutta helppokäyttöisestä meikistä Sleekin kesäpaletilla. Toivottavasti se inspiroi teitäkin lisäämään väriä meikkaukseen!

P.S. MakeUpPiritalla on arvonta, jossa voi voittaa 50 euron arvoisen Avonin lahjakortin!



Tuotteet 'esiintymisjärjestyksessä'

E.L.F. Tinted Moisturizer (Nude) / E.L.F. Studio Powder Brush
Wet N Wild CoverAll Concealer Palette
Sleek Eyebrow Stylist (Medium)
E.L.F. Eyebrow Kit (Medium) / Inika Angle Brush
ArtDeco Clear Lash & Brow Gel
E.L.F. Angled Blush Brush
Soap & Glory Sexy Mother Blusher (Pinker Belle) / E.L.F. Small Stipple Brush
Neve Cosmetics Blushissimi Blush & Bronzer Palette / The Body Shop Bronzing Brush & E.L.F. Mineral Complexion Brush
E.L.F. Mineral Eye Brightener / E.L.F. Blush Brush
Sleek I-Divine Del Mar Volume 1 Eyeshadow Palette
Barry M Blending Brush
Makeup Geek Pencil Brush
bdellium tool Large Eyeshadow Brush
MUA E3 Blending Brush
essence Cookies & Cream Jumbo Eye Pencil (Yummy, yummy!)
Soap & Glory Supercat Liquid Black Eyeliner Pen
Nimettömät ripsentaivuttimet
Soap & Glory Thick Fast Super Volume Mascara
Urban Decay Super-Saturated High-Gloss Lip Color (Glinda)
NYX Dewy Finish Long Lasting Setting Spray

4 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän hauska ja hieno video! Tee näitä useamminkin! Hyviä vinkkejä tästä kyllä sai. Huomasin ainakin, että käytän omia luomivärisiveltimiäni aika, noh, raskaalla kädellä :p

    Ovatko nuo Elfin siveltimet muuten kuinka hyviä? Halvallahan niitä saisi, mutta arvostelut niistä ovat vähän vaihtelevia. Siinä muuten olisi yksi juttuidea, mitkä Elfin siveltimet kannattaa hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos :)! Tekisin näitä mieluusti useammin. Mulla haasteena on vaan se, että en yksinkertaisesti näe, että mitä kameralla näkyy!! Mun kamerassa on kyllä siis sellainen käännettävä näyttö, mutta ilman laseja mun on tosi vaikea nähdä, että onko kaikki olennainen tarkentunut jne. Mutta hei harjoittelemalla oppii, ehkä mulle kehittyy sellainen mututuntuma siihenkin :D.

      Lataan ensi viikolla ELF-kokoelmavideon, jossa luokittelen omistamani tuotteet hyviin, ihan kivoihin ja huonoihin. Sitä kautta saa vähän tietoa noista siveltimistä, mutta voisin tosiaan tehdä tarkemman blogipostauksen vaikka niistä. Yleisesti ottaen mun kokemukset ovat todella positiivisia - tykkään kaikista videolla näkyvistä E.L.F.'in siveltimistä. (Eli ei muuta kuin seuraava alea odottamaan... :D).

      Poista
  2. Ai niin, piti vielä sanoa, että minä olen myös perimmiltäni kovakätinen kaikennäköisten harjojen kanssa (meikkisiveltimet, hammasharja, hiusharja...). Siihen ei auta kuin harjoittelu, mutta yksi hyvä tapa lievittää sitä on kaikki tuollaiset duo fibre-tyyppiset harjat, joita esim. nuo E.L.F:in stipple brushit on. Ne on suunniteltu juuri niin, että niillä on oikeastaan mahdotonta sutia menemään liian kovaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, pitäisi ottaa se Kikon sivellin käyttöön, tuolla se vieläkin makaa vain pölyttymässä. LilyLololta ostamani kabuki on aivan karmeassa kunnossa jo. En tiedä kuinka sainkin sen sellaiseksi. Keskellä on tasainen kohta, josta kaikki harjakset ovat vääntyneet suoriin kulmiin :p

      Kaikki elf-arvostelut otetaan vastaan! Siellä on niin kaikenlaista, ettei oikein tiedä onko jokin hyvää vai ei. Sain ensimmäisen tilaukseni jo postissa ja olen ollut suorastaan yllättävän tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin, joita ihan kokeilumielessä ostoskoriini keräilin. Odottelen vielä sen toisen tilaamani setin ja kirjoittelen koko kasasta sitten blogiin.

      Poista