keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Silk Naturalsin kulmatuotteet

Tämä onkin jo harvinaisuus blogissani, sillä en yleensä kirjoittele juurikaan kulmakarvoista. Olen niiden suhteen aika huoleton: en suostu maksamaan maltaita kulmatuotteista ja nypin kulmani itse. Vaikka en olekaan täysin tyytyväinen kulmakarvojeni muotoon, en jaksa stressata niistä. Tänään aion kuitenkin näyttää teille tilaamani Silk Naturalsin kulmatuotteet: brow creamin, jonka käännän nyt parempaa termiä keksimättä/tietämättä kulmavahaksi, ja kulmapuuterin. 

Kulmavahoja on viidessä eri sävyssä, joista omani, medium brown, on toiseksi tummin. Puutereita on puolestaan peräti seitsemää sävyä, joten sopiva löytynee kaikille. Light Brunette on puutereiden tummuusasteikossa suunnilleen keskellä. 


Kulmavaha (alavasemmalla) on melko tönkköä ainetta, jota varten tarvitsee vähän jämäkämmän siveltimen. Minä olen käyttänyt E.L.F'in Mineral Eyeliner Brushia, sillä se on jäykkä ja sopivan pieni. Puuterin kanssa puolestaan hyvin yhteen menee viisto luomivärisivellin, kuten vaikkapa Inikan Angle Brush. Toinen hyvä vaihtoehto on The Body Shopin Slanted Brush. Pigmenttiä molemmmissa tuotteissa on sopivasti, mutta suosittelen olemaan varovaisempi puuterin kanssa. Sen kanssa on helpompi tehdä yliannostus.


Swatchit: vasemmalla Brow Powder (Light Brunette), oikealla Brow Cream (Medium Brown)

Visuaalinen demonstrointi lienee paras tapa näyttää, että mitä nämä tuotteet tekevät. Pieni vastuulauseke mahdollisille kulmakarvapoliiseille, jotka eivät pysty pitämään näppejään kurissa kommenttilootassa: jep, tiedän kyllä, että kulmakarvani eivät ole täysin symmetriset, ne voisivat olla siistimmät ja eri muotoiset. Nämä silti riittävät minulle. 

Ylimmäisessä kuvassa näette kulmakarvani täysin luonnontilassa. Meikkaan kulmani täyttääkseni niitä hiukan. Sävyä en halua muuttaa erityisemmin. 


Keskimmäisessä kuvassa kulmissani on vain brown cream-vahaa. Kiireisimpinä päivinä sitä voisi käyttää yksinäänkin ihan hyvin, eikä Silk Naturalsin sivuilla sanota, että vahan kanssa olisi käytettävä mitään täydentävää tuotetta. Kaipaan kuitenkin hieman lisää täydennystä kohtiin, joista iho paistaa läpi, minkä vuoksi tykkään käyttää vielä puuteria päällä.


Alimmaisessa kuvassa on vahan päälle lisätty myös hieman puuteria. Pidän lopputuloksesta, sillä kulmani näyttävät edelleen luonnollisilta, mutta tuuheammilta. Ero kahden jälkimmäisen kuvan välillä ei tosin ole valtava, joten mikäli haluaa päästä mahdollisimman helpolla, yksikin tuote riittää.


Tuotteiden kestävyys on huippuluokkaa. Väri ei haalistu päivän aikana ja näyttää hyvältä aamusta iltaan saakka, kunnes pesen meikit pois. 

Kokemukseni Silk Naturalsin kulmatuotteista on siis myönteinen. Ne ovat helppokäyttöisiä, sopivan pigmenttisiä ja kestäviä. Huonona puolena on tosin se, että niihin tarvitsee siveltimet, joita ei tule automaattisesti tuotteiden mukana. 

Seuraavassa Silk Naturals-postauksessa esittelen jäljellä olevat sekalaiset tuotteet, joihin kuuluu mm. sivellin ja tuoksuöljy.

Miten te meikkaatte kulmanne vai meikkaatteko ollenkaan?

2 kommenttia:

 1. Lopputulos näyttää tosi hyvältä!

  Heh joo, kulmien meikkaus. Mitä se on? Itse vetelen kulmilleni Lumenen värillistä vahaa ja se saa riittää. Kulmat eivät todellakaan ole symmetriset ja malli ei takuulla ole paras mahdollinen. Ihan sama juttu kuitenkin minullakin, en vain jaksa niistä stressata. Aikakaan ei yksinkertaisesti riitä kulmien kanssa tunaamiseen ainakaan arkiaamuisin. Saisihan sitä ilmettä kasvoille, jos viitsisi vaivautua, mutta kun ei vaan kaikkea jaksa :D Lisäksi olen vähän kahden vaiheilla siitä, pidänkö sellaisista oikein graafisista, meikatuista, "täydellisistä" kulmista. Onhan ne joillakin kauniit, mutta eivät ne kyllä luonnolliset ole. Ne varmasti näyttäisivät minun kasvoissani hassuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuripa näin! Kuten muunkin meikkauksen kanssa, tietynlainen tyyli sopii toisille paremmin kuin joillekin muille. Minäkin olen tullut siihen lopputulokseen, että sellaiset übersiistit kulmat näyttäisivät mulla kummallisilta eikä minusta olisi ollenkaan niiden ylläpitäjäksi. Ei sitten yhtään.

   Minäkin turvaudun usein Lumenen värilliseen kulmavahaan. Se on ihan mielettömän hyvä tuote! Silläkin saa pienellä kikkailulla yllättävän huolitellut kulmat ja matkustaessa se on ainoa kulmatuote, jota suostun käyttämään.

   Poista