tiistai 17. kesäkuuta 2014

Esittelyssä: Silk Naturalsin huulituotteet ja luomivärit

Tässä postauksessa tarkastelemme Silk Naturalsin huulituotteita ja luomivärejä. Mikäli missasit postaukseni merkin poskipunista, klikkaa tästä

Silk Naturalsilla on monenlaisia huulimeikkejä: punia, kiiltoja, lakkoja. Tilasin huulikiillon ja sävyttävän huulirasvan risteymän, eli Slick Stickin sävyssä Bobbi ja huulipunan sävyssä Oooh-La-La. Yllätyksekseni pakettiin oli kaupanpäälliseksi laitettu myös ihana piparmintulta ja sitruunaruoholta tuoksuva huulirasva. Vaikka tuotteiden ulkonäkö on amatöörimäinen, tässä tapauksessa ei koiraa tosiaankaan ole karvoihin katsomista. 


Bobbi on helppo ja huoleton nude, joka sopii erityisesti räväkämpiä huulimeikkejä arastelevalle. Sen koostumus tuntuu huulirasvalta, joten Slick Stickit sopivat niille, jotka eivät pidä huulipunnan tunnusta huulilla. Koralli Oooh-La-La puolestaan näyttää ja tuntuu huulipunalta. Se on koostumukseltaan kuivempi kuin kuin Bobbi, mikä tekee siitä myös huomattavasti kestävämmän. Bobbi pysyy huulillani parisen tuntia, kun taas Oooh-La-La voi pysyä jopa neljästä viiteen tuntia. Se kuluu tosin kokonaan pois ruokaillessa, mutta tasaisesti. Parit kahvittelut ja viinilasilliset se tosin kestää hyvin! Se ei kuivata ainakaan minun huuliani, vaikka ei tosin kosteutakaan. 


Alimmaisesta kuvasta käy hyvin ilmi, että vasemmanpuoleinen Bobbi ei ole lähellekään yhtä pigmenttinen kuin Oooh-La-La. Sen on tosin tarkoituskin olla sellainen, ja Silk Naturalsin sivuilla on hyvät tiedot kaikkien tuotteiden pigmenttisyydestä/peittävyydestä. 


On toki tärkeää nähdä punat käytössä. Ylimmäisessä kuvassa huulillani ei ole mitään. Keskimmäisessä huulillani näette Bobbin, ja alhaalla Oooh-La-Lan. Tästäkin näkee Oooh-La-Lan kuivemmat koostumuksen, sillä se korostaa huulten juovia. En kuitenkaan pistä sitä pahakseni, sillä puna näyttää silti hyvältä. 


Seuraavaksi pari luomiväriä. Sain ne itse asiassa myös kylkiäisinä! En tilannut luomivärejä, mutta totta kai minulle ilmaiskappaleet kelpaavat. Nämä ovat myös sellaisia sävyjä, joita minulla ei ollut ennestään.

Tämä kaunis persikkainen koralli on nimeltään P.S. En tosin löydä sitä Silk Naturalsin sivuilta, joten en tiedä, että onko tämä luomiväri jo poistettu myynnistä vai eikö sitä ole vielä laitettu myyntiin ollenkaan. Siinä on maltillista hohdetta.


Toinen luomiväri, Astral, on erittäin ainutlaatuinen kokoelmassani. Purkissa se näyttää lähinnä neutraalilta persikkaiselta sävyltä, kun taas kannessa se heijastaa upeasti lilan ja vaaleanpunaisen sävyjä. 


Kauniita, eikö? Yritin kuvata Astralin lilan/pinkin puolen. 


Olen toistamiseen hyvin tyytyväinen Silk Naturalsiin. Kaikki tuotteet ovat kerrassaan upeita ja hyvin edullisia. Valikoimaa on runsaasti, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen sävy.

Seuraavassa postauksessa kerron tilaamistani kulmatuotteista!

2 kommenttia:

  1. Ooh, ihania kaikki. Luomivärit varsinkin, yllätys... :) Viimeistään tässä vaiheessa täytyy laittaa firma omalle ostoslistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kaikin puolin jäi tosi hyvä mieli tästä ostoskokemuksesta. Varo, jäät koukkuun ;).

      Poista