torstai 17. heinäkuuta 2014

Arvostelu: I ♥ Makeup Lipstick sävyssä Racing Heart

Näytinkin tämän söpön sydänhuulipunan Makeup Revolution-haalintavideollani. Se on jotenkin kovin kiehtova tuote, että otin sen heti testaukseen.

I ♥ Makeup on Makeup Revolutionin sisarbrändi, joka lanseerattiin vasta viime kuussa. Tuotteiden tyylin perusteella merkki on suunnattu nuoremmille meikkaajille.


Huulipunan värin näkee pakkauksen pohjasta, mikä on kätevää, jos on monia saman tuoteperheen punia. Itse huulipuna on sydämenmuotoinen. Se tekee tuotteesta visuaalisesti hauskan ja suloisen, mutta vaikeuttaa punan tarkkaa levitystä huulille suoraan puikosta. Siihen on syynsä, miksi huulipunia on yleisesti ottaen lähinnä kahtaa eri mallia. Suosittelen siis tämän mallisen punan levittämistä huulimeikkisiveltimellä, sillä ilman sitä ainakin minun on vaikeahko levittää väri haluamallani tarkkuudella. 


Huulipunan hyviä puolia ovat hyvä hinta-laatusuhde, upea väri ja pigmentti, sekä pitkäkestoisuus. Racing Heart näyttää puikossa tummanvioletilta, ja huulilla/iholla puolestaan violettiin taittavalta viininpunaiselta. Tai viininpunaiseen taittavalta violetilta. Punassa on hillitty satiininen kiilto antamassa muotoa huulille. Sen koostumus on hyvin miellyttävä: se tuntuu kevyeltä ja melkein huomaamattomalta huulilla. En menisi niin pitkälle, että väittäisin sen kosteuttavan huulia, mutta en ole huomannut minkäänlaista kuivattavaakaan vaikutusta.


Huulipunan kesto on myös loistava. Syömättä ja juomatta se kestää huulilla useamman tunnin lähes kulumattomana. Se kestää kolme suurta kupillista kuumaa juotavaa ja pienen välipalan (esim. leivonnainen) ennen haalistumista. Kunnon ateriaa syödessä väriä kuluu näkyvästi pois. 


Erityisesti huomioiden huulipunan hinnan (2,49£, ~3€), tuote on todella hyvälaatuinen. Olen erityisen mieltynyt tähän sävyyn, sillä se on täysin ainutlaatuinen kokoelmassani. Se sopii hyvin yhteen MUA:n Brooding Plum-huultenrajauskynän kanssa, vaikka eivät täysin saman värisiä olekaan.

Vaikka olenkin tyytyväinen, että tämä huulipuna on nyt elämässäni, en ole varma haluanko muita saman sarjan punia. Olen laiska huulipunasiveltimien käyttäjä arkimeikissä, mikä nostaa kynnystä hankkia näitä lisää.

Iskeekö sydänhuulipuna sinuun?

2 kommenttia:

  1. Sävy on kyllä todella kaunis! On tuo muoto vaan niin hauska edelleen :)

    VastaaPoista
  2. Pelkästään tämä sävy saa mut ajattelemaan syksyä :).

    VastaaPoista