torstai 10. heinäkuuta 2014

Väriterapiaa Sleekin uutukaisen muodossa (eli swatcheja)

Oletteko jo kuulleet Rio Riosta? Se on sambakarnevaaliteemainen Sleekin uutukainen. Ei liene sattumaa, että vaikka karnevaalit pidetäänkin talvella, niin tämä paletti tuli myyntiin nyt World Cupin aikaan.

Paletin sanotaan olevan kausituote, mutta Sleekillä kausituotteet tuntuvat olevan kauankin myynnissä. Esimerkiksi merkin sivuilla on vieläkin myynnissä viime kesän luomiväripaletti, I-Candy. Sen takia siis ei varmaan tarvitse rientää heti tilaamaan tätä, ellei sitten itse värien puolesta sormet jo syyhyä!

Pahvipakkaus on jälleen kerran silmiä hivelevä.


Paletin värit koko komeudessaan. Ainakin mun silmä lepää!


En ole vielä käyttänyt palettia, mutta näppituntumalla värien laatu tuntuu samalta kuin aiemmissakin Sleekin paleteissa. Seuraavista kuvista näkee hyvin, että ytyä niissä edelleen riittää. Kaikki swatchit tehty ilman pohjustajaa paljaalle iholle.

Ylärivi

Ylärivillä on neljä mattaa: Tropics, Night Fever, Ipanema ja Leblon. Caipirinha ja Urca ovat hohtavia.


Alarivi

Alarivillä Chachaca, City of God ja Leme ovat hohtavia, Bossa Nova satiininen ja Copacabana ja Sao Conrado mattoja.


Kaikki värit näyttävät ja tuntuvat niin mainioilta! Näin ensivaikutelman perusteella meikkejä vielä tekemättä huomioni kiinnittyy Night Feveriin, Ipanemaan ja Sao Conradoon. Paletissa on myös hyvä yhdistelmä mattaisia ja hohtavia sävyjä, mikä mielestäni yksi Sleekin vahvuuksista.

En osaa yhtään sanoa, että pidänkö enemmän Rio Riosta vai alkukesän Del Mar-paletista! Molemmat ovat aivan superhypernamiihania! Del Mar on helpommin lähestyttävä, sillä sen värit ovat vaaleampia ja pastellisempia kun taas Rio Rio huutaa elämäniloa.

Mitä on teidän suosikkivärinne Rio Riossa? Iskeekö teihin enemmän Del Mar vai Rio Rio? 

P.S. Huomasin juuri, että Sleekin seuraava paletti tulee kauppoihin heinäkuun lopussa. Siis mitä ihmettä, merkillä on ihan käsittämätön palettitykitys päällä. Kauhistuin ensin, että voi ei, onko mun taas hankittava sekin, mutta itse asiassa en saanutkaan sitä 'voi-ei-ihana-pakko-saada'-fiilistä. Melkeinpä helpottavaa! Kauniilta sekin näyttää, mutta ei säväytä mua. Muistetaan nämä viimeiset sanat... ;)

8 kommenttia:

 1. Mä ensin himoitsin tätä palettia, mut nyt kun oon nähnyt kuvia tästä, niin en kyllä koe tarvitsevani näitä sävyjä sitten ollenkaan :o en vaan osais käyttää näin tummia/kirkkaita! Mun täytyy kyllä vielä miettiä.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan harvemmin tulee käytettyä pelkkiä kirkkaita värejä yhdessä meikissä, mutta tykkään yhdistellä niitä neutraalien sävyjen kanssa.

   Poista
 2. Mulla itsellä on taas tuo Arabian Nights must have-listalla! En omista yhtään Sleekin palettia, enkä ole aikaisemmin edes kiinnostunut kyseisestä merkistä ennenkuin vasta nyt! :) Nyt tuntuu että pitäisi saada useampikin paletti, varsinkin Storm on herättänyt kiinnostuksen.

  Muutenkin oon tykästyny blogiisi ihan älyttömästi, sinun kautta löysin MakeUp Revolution ja sieltä on nyt hankittu Iconic 1, 2 ja 3 paletit, ja tuntuu että loppua ei näy ;)
  Oikein huippumukavaa heinäkuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ensinnäkin, kiitos aivan mielettömän paljon sydäntä lämmittävästä palautteesta! :)

   Toisekseen, luulen ton Arabian Nightsin kolahtavan suurempaan yleisöön kuin nämä todella värikkäät paletit. Minäkin itse asiassa yleensä tykkään eniten sellaisista paleteista, joissa on sekä neutraaleja että värikkäämpiä sävyjä. Mulle tosta Arabian Nightsista tulee vähän mieleen MUA:n Smokin-paletti (http://www.muastore.co.uk/smokin-palette), joka mulla jo on, minkä takia se ei varmaan iske muhun tällä kertaa :).

   Sullahan on käynyt hyvä tuuri Iconic-palettien kanssa! Ne ovat niin suosittuja, että taitavat usein olla loppuunmyytyjä. Oot ollu kärppänä liikenteessä :D.

   Ihan mahtavaa kesän jatkoa myös sulle! Jätä vaikka joskus kommentti, jos ostat jotain Sleekiltä! :)

   Poista
 3. Jeejee! Mun Rio Rio on vielä matkalla, mutta onpas ihanat sävyt! Ja vähän pelottavat. Olen viime aikoina harjoitellut värien käyttöä enemmän, joten eiköhän tämäkin mene. Del Mar on edelleen suosikki, koska se on selkeästi helpompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Intensiteettiä riittää. En itse asiassa tajunnutkaan, että tämä on varmaan mun kirkkain paletti. Iiiiik! Pitää keksiä jotain helppoja väriyhdistelmiä...Oon viime aikoina tykästynyt todella vaaleaan, melkeinpä valkoiseen väriin liikkuvalla luomella ja johonkin värikkääseen sävyyn kulmavaossa. Lähden varmaan jollain vastaavalla liikkeelle tänkin kanssa.

   Poista
  2. Hehe, ihan meni täydestä, en edes huomannut. Yllättävän vaikea sana tuo luomivako, itsekin aina meinaan kutsua sitä milloin miksikin :D

   Poista