keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Esittelyssä: Femme Fatale Fizzy Fruit-poskipuna ja dupe

Istun tällä hetkellä työhuoneessani tarkoituksenani raapustaa väikkäriä. Ei nyt vaan kerta kaikkiaan onnaa. Ehkä mun pitää lämmitellä kirjoitusvireyttä höpisemällä jotain täällä blogin puolella. 

Luomiväritornin lisäksi minun oli tietenkin pakko kokeilla jotain Femme Fatalen poskipunaa, sillä eihän elämä ole mitään ilman poskipunaa! En tiedä oletteko huomanneet, mutta olen tänä kesänä yrittänyt avartaa katsettani poskipunien suhteen ja kokeilla sellaisiakin värejä, joihin en tunne yhtä suurta vetoa kuin joihinkin muihin. Pidän luonnostaan lämpimistä vaalean-, ja roosanpunaisista, kun taas korallit, oranssit ja persikat jäävät minulta poskipunissa usein huomaamatta. Olen siis yrittänyt tsempata asian kanssa, joten valitsin Femme Fatalen kokoelmasta Fizzy Fruit-punan. Kuten näkyy, se on kirkas, pirtsakka koralli. Tällä jos millä kasvoihin saa eloa.


Fizzy Fruitissa on maltillista hohtoa, joka näkyy lähinnä swatch-kuvan alareunassa. Poskilla se näyttää lähinnä satiiniselta, mistä pidän.


Alimmaisesta kuvasta saattee osviittaa siitä, että miltä puna häivytettynä näyttää. Se silti on tässä kuvassa aika värikäs, sillä häivyttelin vain ylemmän kuvan swatchin, mikä ei tietenkään jäljittele poskipunan laittamista kasvoille.


Huomasin, että olen tänä kesänä haalinut toisen poskipunan, joka on kuin sielunsisar Fizzy Fruitin kanssa. Se on nimittäin essencen Beach Cruisers, tämä liukuvärjätty ihanuus. Sanoisin, että tämä on jopa kivempi tuote kuin Fizzy Fruit, koska tällä saa kolmen eri sävyiset posket. Nämä molemmat ovat niin samantyyppiset, että molempia ei tietoisesti tarvitse hankkia.Onko jompi kumpi jo tarttunut haaviinne?

2 kommenttia:

 1. Oi Beach Cruisers! <3

  Jotenkin olen viime aikoina kallistunut persikansävyisiin poskipuniin aina vain enemmän. Vaalean pinkitkin näyttäisivät minulla ihan hyvältä, mutta ne ovat jotenkin vain jääneet. Noh, mieltymykset muuttuvat varmasti vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla maku tosiaan vaihtelee selvästi sykleissä, mutta en oikein osaa sanoa, että mikä siihen vaikuttaa! Ja joo toi essence on tosi ihana, aivan loistava ajatus saada 2-3 väriä samaan pakkaukseen tuollalailla liukuvärjäämällä.

   Poista