tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesähaaste (Summer Lovin')

Näin Summer Lovin'-nimellä kulkevan haasteen Youtubessa. Se on uusi, Fleur de Forcen kehittämä tagi. Se on mukavan kevyt haaste ja vaikka se ei ole ainoastaan kosmetiikkaan liittyvä, ajattelin tehdä jotain vähän erilaista vaihteeksi. Käänsin ja muokkasin kysymykset vapaasti. Jätin alkuperäiset kysymykset näkyville myös, jotta voitte halutessanne muokata suomenkielisiä kysymyksiä mieleisiksenne.

1. Rakastamasi kesähuulipuna? 
(Summer lipstick you're loving?)

Tämä on niin helppo! Tämän kesän ehdoton suosikkipunani on Silk Naturalsin Oooh-La-La2. Rakastamasi kesäkynsilakka?
(Summer nail polish you're loving?)

Tämä onkin vähän haastavampi kysymys, sillä olen tasaisesti pitänyt useammasta. Kallistun ehkä kuitenkin Zoyan Pippaan3. Rakastamasi tämän kesän bikinit?
(Bikini you're loving this summer?)

Tää ei ole mulle sopiva kysymys, sillä en käytä bikineitä. Mulla on vaan tavallinen sporttimallinen uimapuku, sillä minulla ei edes ole mahdollisuutta käydä rannalla. Käyn uimassa vain uimahallissa, jossa käytän tylsää perusuikkaria.

4. Suosikkijuomasi kesällä?
(Favourite summer Frappuccino from Starbucks?)

Käänsin tämän vähän tällalailla laajemmin, jotta kaikki voivat vastata siihen ja toisekseen, en edes ole erityisempi Starbucks-fani. Tykkään sekä jääkahveista, kuivasta siideristä että smoothieista. Jälkimmäiseen liittyen erityisesti mango & ananas tai mango & passionhedelmä ovat herkkuani.

5. Suosikki-itseruskettava?
(Favourite fake tan?)

Tämäkin on selvä valinta. Suosikkini jo toista kesää on Palmer's Natural Bronze Tan Lotion. Se on pakkauksen mukaan vähitellen ruskettava voide, mutta sellaiseksi se on mielestäni todella nopea. Jos voitelen sillä jalat illalla, ne ovat selvästi ruskettuneemmat jo seuraavana aamuna. Ainoa miinus on supermakea tuoksu, josta voin tosin kuvitella joidenkin käyttäjien tykkäävänkin. 

6. Lempparikesäbiisi?
(Favourite summer song?)

Mulla ei ole yhtä ainoaa biisiä, joka tulisi mieleen ylitse muiden. Olen enemmänkin koukussa kahteen albumiin, jotka eivät tosin liity kesään mitenkään. Olen vain kuunnellut niitä paljon viime aikoina. Ensimmäinen niistä on The Stone Roses-yhtyeen Stone Roses-albumi. Se on pitkäaikainen suosikkini, jonka vain unohdin pariksi vuodeksi. Erityisiä lempparibiisejäni ovat (Song for my) Sugar Spun Sister ja I Am The Resurrection

Toinen viime aikainen suosikkialbumini on Tuomas Holopaisen sivuprojekti Music Inspired By The Life And Times Of Scrooge. Kuulostaa ehkä oudolta teokselta, mutta Nightwish-faneille levyn tyyli ja sielunmaisema ovat hyvin kotoisia. Levy saattaa kiinnostaa myös Sonata Arctica-faneja, sillä Tony Kakko laulaa muutamalla raidalla. Jos pidät elokuva(maisesta)musiikista, säkkipilleistä ja muista kelttiläisvaikutteista, suosittelen antamaan albumille mahdollisuuden!

7. Lempikesäasusteesi?
(Favourite summer accessory?)

Herkkusuukorut on pieni yritys, joka valmistaa nimensäkin mukaan syötävän suloisia koruja ja muita asusteita. Ostin nämä korvikset viime kesänä, mutta unohdin niiden olemassaolon talvella. Nyt ne ovat löytäneet tiensä takaisin luokseni! Eivätkö olekin pirtsakoita?8. Suosikkikesätuoksu/-hajuvesi?
(Favourite summer fragrance/perfume?)

Soap&Glory lanseerasi pari kuukautta sitten Orangeasm-ihonhoitosarjan. Yksi osa sitä on kirpsakan tuoksuinen vartalotuoksu, joka on erityisesti kesällä hyvin raikas. 9. Rakastamasi kesäkirja?
(Summer book you're loving?)

Luen kirjoja niin harvoin nykyään, että ihan hävettää! Opiskelu on vienyt mun kaiken lukuinnon, mutta toivon (joskus) valmistuttuani sen palaavan takaisin. Lehdistä suosikkejani ympäri vuoden ovat Scientific American ja Glamour. 

10. Minkä tekemistä odotat innolla tänä kesänä?
(What are you most excited to do this summer?)

Laulan kuorossa, ja meillä on konsertti kesäisin. Alamme harjoitella sitä varten jo tammikuussa, joten ajallinen panostus siihen on suuri! Keräämme konserteillamme ja muilla esiintymisillä rahaa paikalliselle syöpäsairaalalle. Odotan konserttejamme aina suurella innolla ja jännityksellä, sillä ne ovat aina niin hauskoja ja hyväntuulisia. 

Toinen odottamani asia on muutto. Muutan elokuun alussa ankeasta kerrostalosta kotoissaan paritaloon. 

Haluan haastaa teidät kaikki tekemään tämän! Jos teillä ei ole blogia niin jättäkää vaikka kommentti, jossa vastaatte kysymyksiin. Lukisin niitä todella mielelläni!

Riikka, sinut on haastettu erityisesti! 

3 kommenttia:

 1. Ai hitsi, pääsi haaste ihan yllättämään :D Täytyy se tietenkin ottaa vastaan. Ihanat nuo korvakorut, varsinkin kakkupalat ovat aivan syötävän näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -> käväisin Herkkusuun kaupassa. Banaanikorvikset, eeeih! Sopisi juuri minun kieroon huumorintajuuni

   Poista
  2. Siellä on kaikkea hauskaa ja suloista! On kiva myös tukea pienempää yritystä :).

   Poista