maanantai 7. heinäkuuta 2014

Esittelyssä: Femme Fatale-luomiväritorni

Minulla olisi juttua kolmeen Meow Cosmetics-postaukseen vielä, mutta jostain syystä Meow'n tuotteet eivät kertakaikkisesti anna minun ottaa itsestään julkaisukelpoisia kuvia. Olen tyytymätön jo toistamiseen sekä meikkipohjasta että poskipunista ottamiini kuviin. Ajattelin antaa olla toistaiseksi, ja näyttää teille sen sijaan Femme Fatale-ihanuuksia.

Femme Fatale on australialainen indie-merkki, jolla on vaikuttava tuotevalikoima. Merkin verkkokaupassa on myytävänä myös Shiroa ja useita eri indiekynsilakkamerkkejä. Toimitus oli todella nopea, sillä sain pakettini noin viikossa, käsitelyajan mukaan lukien.

Verkkokauppaa selaillessani mielenkiintoni heti herättivät uudet luomiväritornit. Niitä on kaksi kokovaihtoehtoa: viiden ja kahdeksan luomivärin setit. Päädyin viiden luomivärin torniin. Luomivärit nimittäin voi valita itse kaikista Femme Fatalen omista luomiväreistä, ja jo viidenkin värin valitseminen tuntui haastavalta runsaudenpulan takia!


Menin tällä kertaa hyvin neutraaleilla sävyillä, jotka siitä huolimatta ovat täysin ainutlaatuisia kokoelmassani.

Frozen Flame

Frozen Flame on vaaleanoranssinen persikka, joka on helppo, mutta kaunis väri koko liikkuvalle luomelle. Tämä on itse asiassa ollut yksi tämän kesän käytetyimmistä luomiväreistäni. Kun väriä katsoo tarkemmin, siinä voi nähdä jäänsinistä hohtoa. Swatch-kuvassa sitä näkyy hieman swatchin reunoilla.


Time Lost

Time Lost on monikäyttöinen kullanruskea. Sopii hyvin esimerkiksi Time Frozenin kanssa ulkonurkkiin silloin, kun meikin haluaa pitää kevyenä. Se on myös sopiva käytettäväksi sellaisenaan liikkuvalla luomella.


Cosmic Owl

Cosmic Owl on oivallinen sekoitus kultaa ja kuparia. Tällä saisi varmasti tehtyä aivan upean juhlameikin, yhdistämällä esimerkiksi laivastonsiniseen tai tummanvihreään!


Smokebomb

Tässä on superkaunis, mustapohjainen sävy, jossa on erisävyisiä glitterihippusia ja kuparista hohdetta. En ole itse asiassa vielä käyttänyt tätä, koska olen halunnut viime aikoina tehdä vaaleampia silmämeikkejä. Tästä sävystä saa niin paljon enemmän irti kuin kuva antaa ymmärtää. Se heijastaa eri värejä valosta riippuen!


Lady of the Red

Tornin viimeinen väri on myös mustapohjainen sävy. jossa on värillistä glitteriä. Se ei tosin myöskään näy tässä kuvassa, valitettavasti. Auringonvalossa se nimestäkin arvaten heijastaa punaista, mikä näyttää mustalla pohjalla aivan upealta!


Tällaista silmänruokaa tällä erää. Luomivärien koostumus on kerrassaan mahtava. Puuteri on hyvin hienojakoista, silkkistä ja pigmenttistä. Tätä paremmaksi eivät luomivärit juuri enää koostumuksen puolesta muuttune!

Oletteko te kokeilleet Femme Fatalea?

3 kommenttia:

 1. Ooh, niin ihania. Ne kuvat siellä nettisivuilla on aivan mielettömiä! Ei olisi pitänyt mennä katsomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Olen samaa mieltä, ne kuvat ovat todella kauniita ja totuudenmukaisia. Ne 'pyörrekuvat' ovat ihan suosikkejani.

   Poista
  2. Varsinkin duochromet näyttävät aivan käsittämättömän upeilta noissa kuvissa. Tämäkin taitaa mennä sinne loputtomaan ostoslistaani

   Poista