lauantai 30. elokuuta 2014

Arvostelu: Yes To Carrots Intense Hydration Night Cream

Yes To... on luonnonkosmetiikan ihonhoitomerkki, jolla on kuusi tuoteperhettä eri iho-, ja hiustyypeille. Minulla oli ennestään kokemusta vain normaaleille ja kuiville hiuksille suunnatusta hiusnaamiosta, joka oli yksi parhaita kokeilemiani hiushoitoja. Se valitettavasti poistettiin valikoimasta merkin uudelleenlanseerauksen myötä, mutta toinen pitämäni tuote, herkän ihon Yes To Cucumbers Calming Mud Mask, onneksi pidettiin. 

Parin positiivisen kokemuksen myötä halusin siis kokeilla myöskin normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetun porkkanatuoteperheen yövoidetta. Minulla on jokin kummallinen fiksaatio nimenomaan yövoiteisiin. En ole niin kovin kranttu päivävoiteista, mutta aamuni alkaa hyvin, mikäli yövoide on todella ravinnut kasvojani. Merkin porkkanatuotteet olivat minulle sopivimmat yövoiteen ostohetkellä. Huomasin tosin nyt tätä juttua kirjoittaessani, että merkki on lanseerannut aivan uuden kookossarjan, joka on tarkoitettu kuivalle ja hyvin kuivalle iholle. Se olisi varmaan minulle sopivampi, joten odotan sen saapumista tänne Euroopan puolelle!


Voiteen lupaukset eivät ole lainkaan mahdottomat - ne ovat itse asiassa hyvinkin realistiset. Tuotekuvauksessa luvataan edistävän ihon terveyttä kosteuttamalla kasvoja. Mikäpäs siinä. Voide on hajuton, ja sen koostumus on melko kevyt ja helppo levittää. 

Mitä itse kosteutukseen tulee, intense hydration tuotteen nimessä on liioittelua. Voide ei ole huono, sillä se ei ole heikentänyt tai kuivattanut ihoani. En vain huomaa sen tekevän juurikaan mitään. Ihoni ei tunnu erilaiselta niiden öiden jälkeen, jolloin olen käyttänyt sitä. Parhaimmat yövoiteet tekevät ihosta tuntuvasti pehmeämmän ja kimmoisamman, mutta mitään sellaista vaikutusta en tämän voiteen kanssa ole huomannut. 


Tämä voide sopinee paremmin normaalille iholle, joka kärsii satunnaisesta pintakuivuudesta. Meinasin urputtaa merkin kuivemmille ihotyypeille suunnattujen tuotteiden puutteesta, mutta onneksi asia on jo korjattu!

Yes To-tuotteita saa Euroopassa esimerkiksi BeautyBaysta ja Naturisimosta

4 kommenttia:

 1. Yes To... On kyllä tosi kiinnostava sarja. Minullakin taitaa jotain tuotteita olla aleista ostettuna ja se kurkkunaamio on ostoslistalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on brändinä tosi raikas ja pirteä! Haluan kokeilla muitakin tuotteita.

   Poista
 2. Ajotus sun blogin lukemiseen oli loistava koska just pohiskelin et tuliks tuo kookos-linja britteihin ollenkaan! :) Odottelen sormet syyhyten juurikin sen linjan vartalonhoitotuotteita.. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Haluan heti päästä koklaamaan kookosjuttuja, kunhan joskus tulevat tänne Euroopan puolelle. Just tarkistin Beautybaysta, eikä sinne ole vieläkään tullut. Kärsivällisyyttä... :)

   Poista