keskiviikko 27. elokuuta 2014

Neutraalit luomiväripaletit: kolme suosikkiani

Luomiväripaletit. Ah. Minun ja monen muunkin kosmetiikan kuluttajan suosikkituotteita. On jotenkin tyydyttävää katsella palettiin tasapainoisesti järjesteltyjä sävyjä ja kehitellä erilaisia silmämeikkejä niistä. Halusin sen ihanuuden kunniaksi tehdä tänne blogiin kaksiosaisen minisarjan, jonka ensimmäisessä osassa jaan kanssanne kolme neutraalia palettisuosikkiani. Seuraavassa osassa arvatenkin kerron kolmesta värikkäämmästä suosikkipaletistani. 

Kannattaa kuitenkin huomioida, että minkään suosikkipostauksen sisältö ei ole kiveen hakattu. Muutaman viikon tai kuukauden päästä suosikkini ovat edes osittain erilaiset kuin postaushetkellä, mutta suosikit ovat kuitenkin tarkkaan harkittuja ja suosittelen niitä milloin tahansa!

Mikäli et jaksa lukea postausta pidemmälle, niin siinäpä on hätähousuille edes yhteiskuva kärkikolmikosta.


Too Faced Matte Eye Eyeshadow Collection

Tässä paletissa on niin moni asia kohdallaan. Sen kaikki yhdeksän sävyä ovat mattoja, mistä pidän kovasti. Jokaikisen sävyn pigmentti on juuri eikä melkein loistava. Värien koostumus on kermainen ja ne ovat helppoja häivyttää. Sillä saa tehtyä erittäin luonnollisia, ns. meikittömiä lookkeja, tummia sumusilmiä iltamenoihin ja jotain niiden väliltä. Se on tietääkseni myös ainoa Too Facedin luomiväripaletti, jossa ei ole karmiinia. Valitsin tämän paletin jopa autiolle saarelle mukaan The Perfect Palette-haasteessa!

Mielestäni tämä paletti sopii erityisen hyvin aloittelijoille helpon tekstuurin ja värien ryhmittämisen vuoksi. Vaikka värejä saa ja pitääkin yhdistellä oman maun mukaan, selkeästi yhteen ryhmitetyt värit helpottanevat vasta meikkaukseen tutustuvia.Makeup Revolution Iconic 3

Toivottavasti ette ole jo täysin kyllästyneitä Makeup Revolution-hehkutuksiini! Kuten olette varmaan jo kuulleetkin, MUR kopioi tai lievemmin sanottuna ammentaa inspiraatiota kalliimmista, hyvin tunnetuista kosmetiikkatuotteista ja tekee niistä edullisempia versioita. Iconic-sarja vastaa Naked-luomiväripaletteja, joista Iconic 3 vastaa tietenkin ruusukultaista Naked 3-palettia. Minulla ei ole Urban Decayn alkuperäisiä paletteja, mutta Google auttaa etsimään vertailupostauksia, mikäli sellaisia kaipaatte.

Olen puhissut tästä paletista ennenkin, joten annan kauniiden värien ja swatchien puhua puolestaan.

Muuten - olen pyöritellyt keskeneräistä arvostelua merkin Cover&Conceal-peitevoidepaletista jo vaikka miten monta viikkoa. Kiinnostaako se ketään? En halua, että tuputan teille saman merkin arvosteluita ihan hirveästi, jotta ette kyllästy. Jättäkää kommentti, jos teillä on mielipide asiasta!


Nämä swatchit ovat superkauniita! 


Wet N Wild Knock on Wood Trio

Tämä saattaa olla yllättävämpi valinta - erityisesti kun ottaa huomioon, että sen kilpakumppani oli theBalmin Meet Matt(e) Nude, jota rakastan myös kovasti! Olen koko kevään ja kesän ollut haltioissani tästä pikkupaletista. Sen sävyt ovat aivan kuin minulle tehty. Rakastan erityisesti alimmaista eyelid-sävyä. Kaikki kolme väriä näyttävät luomilla matoilta, vaikka paletissa tarkoin syynättynä niissä voi huomata satiinista kolmiulotteisuutta.

Yhdistin tämän muutama viikko sitten essencen uuteen voidemaiseen luomiväriin sävyssä Brazil's Sunset. Kombo oli kerrassaan upea! Harmittaa, että en ottanut kuvaa.

Tämä trio sopii mielestäni erityisen hyvin vihreille ja ruskeille silmille.


Onko teillä ehdotonta suosikkinakupalettia? Mitä neutraalia palettia teidän mielestänne minun kannattaisi ehdottomasti kokeilla? Jakakaa ihmeessä lemppareitanne!

4 kommenttia:

 1. Minulle ei ole suosikkia ehtinyt kehittyä, koska nakupaletteja on varmaan sata ja vaihtelen niitä koko ajan :D Ihan täytyy keskittyä erikseen, etten ihan joka tilaukseen haali kaikista nettikaupoista nakupaletteja mukaan. Muutaman olen jo onnistunut jättämään "hyllylle", hyvä minä. Viime aikoina käytössä on ollut Too Facedin Natural Eyes ja pakko on myös sanoa, että Viva la Divan Nudie Matte-paletti on tosi kiva, vaikka kauhea kopio onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kans tiiätkö on viime aikoina houkutellut toi Nudie Matte/Naked Basics. Olisi kätsää, että monikäyttöiset perussävyt olisivat kompaktisti yhdessä ja se/ne on varmaan matkuaessa kans tosi hyviä. Silk Naturalsilla on Naked Basicsin värejä kopioiva 'eye color kit', jota olen myös silmäillyt...hihii.

   Poista
 2. Oma kokoelma on päässyt kasvamaan suureksi!!! Mutta totesin juuri, että lempparipaletti on Mac Rebecca Moses brown eye paletti, ulkomailta hamstrattu. Sitten varmaan Nars And God created a woman tai Lorac Pro tai Lorac Pro 2.

  -Sannna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla on kerran liipannut ton Narsin kanssa tosi läheltä, et melkein ostin sen. Se on tosi kauniin näköinen paletti!

   Poista