torstai 21. elokuuta 2014

Souk Souk Little Green Beauty Box: elokuu 2014

Jiihaa! Sain eilen ainoastaan luonnonkosmetiikkaa sisältävän Souk Souk-tilaukseni (saatavilla vain Britanniassa asuville, sori!). Se oli tullut itse asiassa jo maanantaina, mutta boksi olikin mennyt vanhaan osoitteeseeni. Tein muuttoilmoituksen yli kaksi viikkoa sitten, murr. 

Teen poikkeuksellisesti nyt niin, että esittelen paketin hyvin pintapuolisesti kokeilematta tuotteita ensin. Yleensä testaan tuotteita edes muutaman kerran, jotta pystyn kertomaan teille jonkinlaisen mielipiteeni niistä. Päätin kuitenkin lykätä tämän boksin tuotteiden korkkaamista, joten mikäli luet boksipostauksiani ensivaikutelmien/arvosteluiden takia, joudut valitettavasti pettymään tällä kertaa!
Kokonaisuudessaan tämän kuun Souk Souk-paketti näyttää tältä.


bodhi & birch Siam Ginger ja Camomile Sky Bath an Shower Therapy-suihkugeelit

Nämä kaksi matkakokoista suihkugeeliä tuoksuvat vallan hurmaavilta. Siam Ginger tuoksuu arvattavasti inkivääriltä, mutta myös lämmittävästi kaardemummalta ja aavistuksen limeltä. Jos kävisin suihkussa aamuisin, tämä tuoksu ravistelisi minut hereille! Camomile Sky'ssa kamomillan itsensä lisäksi tuoksuu myös bergamotti ja neroli, joista pidän myös kovasti. En ole varsinaisesti suihkugeeli-intoilija, mutta sydän sulaa vähemmästäkin näin herkullisten tuotteiden äärellä.Hifas DaTerra Mico-Soap

Tässäpä mulle uusi merkkituttavuus. Hifas da Terra on kaikkea hyvää sienistä valmistava yritys, jonka valikoimassa on syötävää, ihonhoitoa ja tuotteita jopa lemmikeille. Käsittääkseni saamani saippua on kaikille ihotyypeille soveltuva kasvosaippua, jossa on mm. lakkakääpää, kehäkukkaa ja sitruunaa. Se on paketin minua eniten kiehtovin tuote, joten haluaisin päästä testaamaan sitä heti. Pitää vajuttaa muita putsareita ensin... 


Living Nature Kumerahou & Kelp Shampoo ja Manuka Honey Conditioner

Living Nature'ia olen halunnutkin kokeilla, joten oli kiva saada siihen nyt tilaisuus. Sekä shampoo että hoitoaine ovat 'balancing' - voiko sanoa, että tasapainottavia? Kuulostaa kömpelöltä. Kertokaa minulle oikea termi, jos tiedätte! Yritin etsiä käännöstä kumerahoulle, koska minulla ei ollut aavistustakaan, että mitähän se voisi olla. Suomennosta en löytänyt, mutta se on tyrnille sukua oleva kasvi. Linwoods-pellavansiemensekoitus (x3)

Yllärinä boksissa tuli Linwoodsilta kolme erilaista pellavansiemensekoituspussia. Olen joitakin kertoja käyttänyt pellavansiemeniä lisäravinteena, sillä ne ovat hyvä proteiinin lähde kasvissyöjille, joihin minäkin lukeudun. Minun pitäisi varmaan tsempata asian suhteen, joten nyt minulla onkin tilaisuus kokeilla näitä eri sekoituksia. 


Mitä mieltä olette elokuun Souk Soukista? Oletteko kokeilleet mitään näistä tuotteista tai merkeistä? 

2 kommenttia:

  1. Living Nature jotenkin houkuttelee, mutta eikös ne tuotteet ole vähän hintavia? Kasvosaippua kuulostaa aikas jännältä. Siitä olisi kyllä kiva kuulla kokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Living Nature on aika tyyris valitettavasti. Yritän muistaa kirjoittaa saippuasta joskus! 😊

      Poista