sunnuntai 17. elokuuta 2014

Viisi parasta monoluomiväriä juuri nyt (+ Sleek-tarjouskoodi)

Olen yleensä laiska käyttämään yksittäisiä luomivärejä palettien sijaan, sillä meikin suunnittelu vaatii silloin vähän enemmän suunnittelua ja ajatusta. Olen myös jostain syystä luonteeltani suuri palettihamstraaja, joten sormeni tarttuvat paletteihin kuin magneetit. Olen nyt kesän aikana tsempannut asian suhteen ja muistaa käyttää yksittäisiäkin luomivärejä. Niistä on noussut jokunen ihan kestosuosikiksikin, joihin saatan tarttua niinäkin päivinä, kun käytän luomiväripalettia. Jostain syystä ne kaikki ovat neutraaleja sävyjä, mutta jokainen on erilainen ja kaunis. Ne, jotka seuraavat blogiani tarkemmin, eivät varmaan ylläty suurimmasta osasta näistä luomiväreistä!

essence Last Night A Cookie Saved My Life

Tämä kaunokainen nousi suosikikseni heti saapuessaan kosmetik4less-tilaukseni mukana muutama kuukausi sitten. Se vaan on niin täydellinen, lämmin sävy sekä luomivakoon että ulkoiseen veehen. 


essence Effect Eyeshadow (Brazil's Sunset)

Seuraavaksi pieni yllättäjä, josta en odottanut pitäväni erityisemmin. En ole vakuuttunut essencen muista voidemaisista luomiväreistä, mutta tässä koostumus vaan toimii. Se pysyy luomilla todella hyvin kasaantumatta, mikä on ainakin minulla yleisin ongelma voidemaisten luomivärien kanssa, myös pohjustuksen päällä. Pigmentti on myös tasainen, mikä ei päde kaikkiin kokeilemiini voidemaisiin luomiväreihin. Brazil's Sunset näyttää upealta koko liikkuvalle luomelle levitettynä.


Inika Gold Dust

Tässä toinen sävy, joka on elementissään koko liikkuvalle luomelle levitettynä. Sillä saa katseeseen raikkautta ja kirkkautta. Tummemmassa silmämeikissä se sopii myös vaikka luomen keskelle luomaan kolmiulotteisen vaikutelman.


Meow Cosmetics Schizo

Käytän Schizoa yksinomaan vain luomivaon varjostamiseen luonnollisissa ja neutraaleissa meikeissä. Sillä saa tehtyä erittäin uskottavan, luonnollisen näköisen varjostuksen. Suosittelen tätä sävyä erityisesti niille, jotka pitävät ns. meikittömästä meikistä.


Femme Fatale Frozen Flame

Toinen kehitystehtävänäni kosmetiikan saralla tänä kesänä on ollut käyttää enemmän korallin ja persikan sävyjä. Frozen Flame on hento, mutta mehukas sävy jäänsinisellä kuorrutuksella. Se sopii hyvin koko liikkuvalle luomelle tai vain sisänurkkiin. 


Mikä teidän suhteenne yksittäisiin luomiväreihin on paletteihin verrattuna? Kumpaan tarttutte useammin? Käytättekö vain jompaakumpaa?

P.S. Huomasin, että Sleekin omasta verkkokaupasta saa kolme tuotetta kahden hinnalla tarjouskoodilla sleek342. Tarjous voimassa perjantaihin 22.8. saakka. 

10 kommenttia:

 1. Ostan mielelläni luomiväripaletteja, mutta käytän aikaani ihastellessa yksittäisiä luomivärejäkin. Olen tosin pressattujen luomivärien ystävä. En omista yhtään irtopigmenttiä. Hyvä näin, sillä olen aamulla äärimmäisen kömpelö, joten voin jo nähdä sen purkin levinneenä työpöydälle tai meikkilaatikkoon...

  Sorruin muuten Sleekin alekoodin edessä ja odotan nyt kolmea (3) i-Divine-palettia kotiin... Hups...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin välillä hirvittää, että entä joskus löydän jonkin irtoluomiväripurkin auki ja pigmentin täysin levinneenä...!

   Wuhuu Sleek-ostoksien johdosta :D! Mitkä paletit tilasit?

   Poista
  2. Arabian Nights, Vintage Romance ja V2 Mattes.

   Poista
  3. Oooh, Vintage Romance on mun Sleek-suosikki ja yks parhaita mun kaikista paleteista! Odotan jo mielenkiinnolla sun meikkejä sillä :).

   Poista
 2. Miten tämä postaus on mennyt ihan ohi! No korjataan erehdys. Ohi on mennyt myös tuo Essencen luomiväri, onpas kiva. Samoin Inikaa voisi joskus kokeilla. Koska minulla on paljon kaikkea, on myös yksittäisiä nappeja paljon :p Paletteja käytän silti enemmän. Alejen aikaan Sokoksilla ja Kickseissä on ollut paljon Makeup Storen yksittäisvärejä alennuksessa, erittäin turmiollista.

  Oletko muuten kuullut/nähnyt mitään erityistä MUSin eläinkoetestausstatuksesta? Ruotsalaiset blogit ovat kai sitä mieltä, että MUS ei testaa (eikä myy Kiinassa), mutta tietoa löytyy netistä aika huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä aina kaikkea voi huomata :).

   Mua on kans mietityttänyt tuo Makeup Store. Myös mun pinnallisen googletuksen perusteella vaikuttaa todennäköiseltä, että se on eläinystävällinen merkki. Yleensä kysyn firmoilta asiaa suoraan, jos olen kiinnostunut heidän tuotteistaan, mutta en ole toistaiseksi vaivautunut vielä tekemään sitä. Pitäis ottaa ihan asiakseen, koska merkillä näyttäis tosiaan olevan paljon valikoimaa :).

   Poista
  2. Kysäsin muuten MUSilta, kun jäi asia vaivaamaan. Sanoivat näin:

   1. Does your company test ingredients or/and finished products on animals? "We don´t test any ingredients or finished products on animals."

   2. Do you test ingredients or products on animals through a 3rd party? If your answer is no, how do you ensure that your manufacturers do not test? "No, we do not test through a 3rd party."

   3. Do your manufacturers test ingredients or products on animals? "No"

   4. Are you owned or affiliated with any companies that test products or ingredients on animals? "No"

   5. Do you have a parent company? If so who are they? "No"

   6. Do you/your parent company currently or have plans to market and sell your products in the Chinese market, which requires animal testing by law to sell in that country? "No, we do not have any plans to sell in China."

   Poista
  3. Jee, hyvältä näyttää! Hieman epätyydyttävä vastaus kakkoskysymykseen, mutta kaikkiaan vaikuttaa siltä, että MUSia voi käyttää hyvillä mielin :). Kiitos tosi paljon asian selvityksestä, Riikka!

   Poista
 3. Last night a cookie saved my life.. Mikä nimi! Näin naisten vaivojen keskemlä tuo on kyl hyvin tosielämään natsaava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tuo nimi on suorastaan älynväläys! Herkut ovat moooonet kerrat pelastaneet minunkin päivän ;).

   Poista